Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 11:46)
na ko jūs įsikibot į tas vištas? biggrin.gif

o kad kas ir laikė iš trečio karto, sveikintina, kad siekiat savo tikslo iki galo smile.gif

Pritariu wink.gif
Aš išlaikiau iš antro. Jei nebūčiau išlaikius, būčiau dar ėjus nors ir dar tris kartus, kol būčiau "iškovojus" pažymėjimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 09 16, 12:02)
Aš išlaikiau iš antro. Jei nebūčiau išlaikius, būčiau dar ėjus nors ir dar tris kartus, kol būčiau "iškovojus" pažymėjimą biggrin.gif

asmeniškai aš pati nebūčiau ėjusi belekiek kartų, kad tik išlaikyčiau. vairavimo atveju- antras kartas man būtų paskutinis smile.gif bet tai taikau tik sau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 09:16)
aš po vieno tokio įvykio ilgam teises padėčiau, o jei ir dar kartą taip nutiktų- visai nebevairuočiau. dar kai tik galvojau laikytis teises ir nė karto nebuvau sėdusi už vairo, kai dar nežinojau kaip man seksis už vairo, pasakiau sau:"jei laikydama vairavimo egzaminą, jo neišlaikyčiau iš pirmo karto, antram dar ryžčiausi, bet jei ir antras kartas būtų nesėkmingas, tada atsisakyčiau galimybės dar kartą laikyti vairavimo egzaminą. nes vadinasi man nelemta vairuoti, nes netikiu, kad jei per egzą susikirtau n kartų, tai bandysiu tol kol gausis, o po to tikrai važiuosiu geriau" smile.gif

O be reikalo taip galvojai...paziurek i mane,islaikiau is trecio karto per fuksa galima sakyti,paskui prasidejo idiotiskos avarijos,galvojau,kad man visiskai nelemta vairuoti,kad totali nevykele esu ir nieko is manes neiseis,bet noras ismokti buvo labai didelis,labai stengiausi,ir dabar yra rezultatas sioks toks,trys metai stazo ir jau keturios kategorijos,ir manau kad dar ne pabaiga doh.gif Na,nereikia tik labai nusiminti,visko galima ismokti smile.gif Nelaikau saves gera vairuotoja,bet sio bei to visgi ismokau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 09 16, 12:02)
Pritariu wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi prie tu, kad kiek reiketu tiek ir eiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 16, 12:20)
paziurek i mane,islaikiau is trecio karto per fuksa galima sakyti

tai smagu, kad ir kaip būna, toliau važiuoji smile.gif o aš esu tinginė, todėl mėgstu viską padaryti iš pirmo karto tongue.gif o vairavimas yra jau toks dalykas, kad jei jausčiausi silpna tokiam dalykui, tai nevairuočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 12:24)
tai smagu, kad ir kaip būna, toliau važiuoji smile.gif o aš esu tinginė, todėl mėgstu viską padaryti iš pirmo karto  tongue.gif  o vairavimas yra jau toks dalykas, kad jei jausčiausi silpna tokiam dalykui, tai nevairuočiau smile.gif

Tai ir sakau, kad reikia realiai vertinti savo galimybes. Tiesą sakant nežinau ar būčiau ėjusi laikyti n kartų. Greičiausiai trečias ir būtų buvęs paskutinis (trečias kartas nemeluoja tongue.gif ). Be to, išlaikiusi net 4 metus nesėdau už vairo, nes nemaniau, kad sugebėsiu vairuoti nekeldama pavojaus kitiem. Jei būtume likę gyventi mieste, turbūt taip ir nebūčiau pradėjusi vairuot.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 09 16, 13:24)
Jei būtume likę gyventi mieste, turbūt taip ir nebūčiau pradėjusi vairuot.

jei būčiau ir toliau gyvenusi mieste, tai musėt ir teisių neturėčiau biggrin.gif nes jų nesilaikiau tol, kol nepribrendo reikalas. nes nemačiau sau reikalo jas turėti nuo kokių 18 m., kai tik galima laikytis, ir pasidėjus saugoti stalčiuje, nes ir galimybės turėti savo auto tokių metų buvo tik svajonė. o va kai nuklydau paskui sb į užmiestį ir panaikino mikriukus link namų, tai džiaugiuosi, kad esu ratuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2009 09 16, 12:35)
jei būčiau ir toliau gyvenusi mieste, tai musėt ir teisių neturėčiau biggrin.gif nes jų nesilaikiau tol, kol nepribrendo reikalas. nes nemačiau sau reikalo jas turėti nuo kokių 18 m., kai tik galima laikytis, ir pasidėjus saugoti stalčiuje, nes ir galimybės turėti savo auto tokių metų buvo tik svajonė. o va kai nuklydau paskui sb į užmiestį ir panaikino mikriukus link namų, tai džiaugiuosi, kad esu ratuota biggrin.gif

pas mane labai panasi situacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na jei kokius 5 kartus neišlaikyčiau, tada suabejočiau savo sugebėjimu vairuoti, gal nelemta? Bet iki jų tai ką aš žinau. Pvz. pirmą kartą man koją pakišo griežtai stresas ir jaudulys, aš viską norėjau greičiau baigt, nors ir neišlaikiau,man buvo toks atokvėpis, oho kaip gera ir lengva pasidarė.Antrą kartą ėjau užtikrinta. Beto patikėjau instruktoriaus palaiminimu biggrin.gif Bet teisybę sakote, kiekvienas nusibrėžia savo ribas ir pagal galimybes viską daro. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 09 16, 13:52)
pirmą kartą man koją pakišo griežtai stresas ir jaudulys, aš viską norėjau greičiau baigt

matai, vairavimas jau yra toks dalykas, kai to jaudulio gali būti, bet jis neturi trukdyti vairavimui. nes gatvėje, kai esi už vairo, tai esi atsakinga už savo ir aplinkinių gyvybę smile.gif stresui ir jauduliui tokiam didiliam mašinoje ne vieta smile.gif
Atsakyti
Ufff priimkite naujoke! Po 3metu pertraukos laikiau praktika ir islaikiau!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti