Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

naitai tokiu mamu, kurios nieko neturi be vaiko, o vaikai nieko be ju - tikrai ne mazuma. Tas antras, is kurio gimsta, issiskyrus labai mazai dalyvauja visam vaiko gyvenime. geriausiu atveju atvaziuos ir nupirks zaislu, o ne uzsikraus rupescius del emimo is darzo ar kt prieziuros reikalaujanti darba. seneliai retai kada tam paciam mieste gyvena, daznai ir dar dirbantys nepensininkai, o pensinkams jau per sunku auginti anukus.. net paciu geriausiu tetu negaletum prasyti pgalbos kas diena. apskritai, savi vaikai ir savi rupesciai, visi verciasi kaip gali.

Atsakyti
Sutinku.
O pati va supuos ant kėdės ir mintiju - jeigu aš taip tik penktadienio vakare grįžčiau namo, ir pirmadienį iš ryto išvykčiau... ir taip kokius 6 metus iš eilės... Hmmm, kaip man tie namai atrodytų? Būna, kad savaitę ar dvi paguli ligoninėj, ir grįžus namo jau reikia apsiprasti prie sienų, "apsiuostyti"... o čia vaikui...
Vistiek man tie savaitiniai darželiai yra ne gėris, o susvetimėjimo šeimoje intensyvios treniruotės. Ir pamaininis darbas man čia nėra viršesnis prieš vaiką. Atsiprašau už kategorišką nuomonę. Tačiau aš taip auginta - visi šeimos nariai nakvoja tik namie. (netgi po smagių baliuškų). Ir taip auklėsiu savo vaikus.
Atsakyti
...taciau ne visiems taip iseina , kaip tau naitai ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 05 04, 13:46)
...taciau ne visiems taip iseina , kaip tau naitai ... g.gif

žinoma, tokia alternatyva - savaitiniai darželiai - turi būti suteikta tėvams (kaip kad aborto galimybė moteriai ar tas "vaiko langelis", jeigu moteriai susisuka galva). Bet ... norisi, kad tėvai visgi suprastų, prisimintų save toj žalioj vaikystėj, savo išgyvenimus ir kuo mažiau palikinėtų vaikus svetimiems žmonėms... kad vaikai augtų savo namų aplinkoj, kad žinotų kas yra NAMAI ir norėtų į juos sugrįžti, kad gerbtų juos, mylėtų ir puoselėtų. Ir kad vaikai ir tėvai nebūtų svetimi, nebūtų svečiais vieni pas kitus...
O darželis - maloni išvyka dienai, pažaisti su kitais vaikais, išmokti ką nors nauja.

ot kaip retoriškai blush2.gif Betgi turim stengtis.
Tema be galo.. išeinu jau...
Atsakyti
clap_1.gif naitai

taip si tema begaline...bet kol valstybe nesudarys palankiu salygu seimoms auginancioms vaikiukus, tai tol ir teks pamazu svetimeti ......ne pagal savo norus...sad.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes 4u.gif

kita savaite Kauno darzeliuose vyksta atviru duru dienos - gal kuri zinote nuo kelintos val kita sav. galima butu eiti apsiziureti i darzeli? blush2.gif
Atsakyti
Pranesiu wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Mes ir norim prie jusu prisijungti, kadangi persikraustom i panemune tai ieskau darzelio savo mazajam vyrukui. Noreciau kad jau nuo kitu metu eitu i darzeli tai paskaiciau apie si darzeli atsileipimus ir nudziugau kad jis yra geras. Tai gal zinot kada geriausiai butu uzrasyt man savo pipira?
Atsakyti
QUOTE(jurategali @ 2008 05 13, 17:32)
Sveikos mamytes! Mes ir norim prie jusu prisijungti, kadangi persikraustom i panemune tai ieskau darzelio savo mazajam vyrukui. Noreciau kad jau nuo kitu metu eitu i darzeli tai paskaiciau apie si darzeli atsileipimus ir nudziugau kad jis yra geras. Tai gal zinot kada geriausiai butu uzrasyt man savo pipira?

darželis nuo 07.01 išeina porai mėnesių atostogų. Tai jei turi laiko, atvažiuok dabar, būna vedėja, ir pasikalbėsit su ja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2008 05 13, 20:34)
atvažiuok dabar, būna vedėja, ir pasikalbėsit su ja tongue.gif
Juo labiau, kad vyksta atvirų durų dienos mirksiukas.gif .
Atsakyti
Atvirų durų dienos vaikų darželyje
"Šnekutis"user posted image
Gegužės 12-16 d.d. 10-18val.
Galima bus pasivaiksciot po darzeli, pasidairyt i grupes,kur vaikuciai buna.

Paziureti ka jie veikia user posted image
Kaip bendrauja user posted image

Kiekvienais metais vyksta kalbos savaites renginiai thumbup.gif
KALBOS SAVAITĖ GEGUŽĖS 19-23D.D.
šiomis dienomis po vaiku pietu miegelio vyks renginukai grupese
IR BAIGIAMOJI RENGINIO PROGRAMĖLĖ - 23D. 10.30VAL.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 05 14, 00:34)
Atvirų durų dienos vaikų darželyje
                        "Šnekutis"user posted image
Gegužės 12-16 d.d. 10-18val.
Galima bus pasivaiksciot po darzeli, pasidairyt i grupes,kur vaikuciai buna.

Paziureti ka jie veikia user posted image
Kaip bendrauja user posted image
Kiekvienais metais vyksta kalbos savaites renginiai  thumbup.gif
KALBOS SAVAITĖ GEGUŽĖS 19-23D.D.
šiomis dienomis po vaiku pietu miegelio vyks renginukai grupese
IR BAIGIAMOJI RENGINIO PROGRAMĖLĖ - 23D. 10.30VAL.user posted image

Sveika,

gali placiau papasakoti ka vaikai daro per ta kalbos savaite? g.gif
ten irgi galima eiti pasaliniams paziureti? bigsmile.gif

jurategali> gal jau vaziavote i darzeli apsiziureti? as ryt pasiemiau laisva diena,zadu nuvaziuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vannilė: 14 gegužės 2008 - 18:24