Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(Liorka @ 2008 04 18, 22:14)
geles zydejo tik vienoj grupej ant dvieju langu.
ka vaikai veikia du menesius?? g.gif

a ir prajuokinote lotuliukas.gif nejuagi vaikų darbeliai visi ant langų turi kaboti. galima ir ant sienos pakabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2008 04 18, 23:14)
geles zydejo tik vienoj grupej ant dvieju langu.
ka vaikai veikia du menesius?? g.gif

Atostogauja vacation1.gif

Na, o jei rimtai, tai tikrai atostogauja labai daug vaiku siais vasaros menesiais. Ir todel, kad ju lieka be galo mazai, darzelis uzsidaro, o tie likusieji vaikiukai jei labai nori, ar teveliai neturi kas ju priziuri (kaip sakiau tokiu vaikiuku labai mazai buna), jiems pasiulomi kiti Panemunes ar Sanciu darzeliai siais vasaros menesiais mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip su bureliais? Ar buna kokia keramika,sokiai,dainavimas? smile.gif
Atsakyti
Nelabai isivaizduoju, kokia darboviete isleistu tevus 2men atostogoms. Net 2sav kai kuriems problema. Nebent paeiliui po menesi imti ir atskirai kiekvienam su vaikais atostogauti? 2men labai per ilgai.

Nemanau, kad visi vaiku darbeliai turi kaboti, bet patalpos, kur buna vaikai,tikrai turi atspindeti tai ir buti kazkaip papuostos. Ir man labai keista,kad kazka tai stebina.
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2008 04 21, 12:35)
Nelabai isivaizduoju, kokia darboviete isleistu tevus 2men atostogoms. Net 2sav kai kuriems problema. Nebent paeiliui po menesi imti ir atskirai kiekvienam su vaikais atostogauti? 2men labai per ilgai.

Tėvai gali dirbti. Vaikus priima kiti darželiai, Pentarda jau minėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Atidžiai perskaičiau temą nuo paskutinių savo apsilankymų, labai smalsu buvo biggrin.gif .

Pentarda, Naitai, aš čia taip pat kažkada dirbau . Galiu pasakyti, "reikalai" gerokai pagerėjo, nes tada buvo neviena "a la Rožė". Dabar labai pasikeitęs (pagerėjęs) auklėtojų kontingentas.

Iš logopedžių labiausiai patiko jau minėta Saulė Marija, Vanda ir Vitalija. Iš auklėtojų - labai labai Erika wub.gif ... Yra ir daugiau puikių pedagogių: tiek Vilmantė, spec. pedagogė, tiek Inga, kūno kultūros pedagogė, tiek Jovita... "mano laikais" buvo Daiva, Vilma, Renata mirksiukas.gif . Naujoji psichologė taip pat imponavo mirksiukas.gif , nors dar neteko asmeniškai pažinti mirksiukas.gif .

Bet jau taiyyyp smalsu, kokia čia "blogoji" auklytė hihihi.gif . Gal galima a.ž. mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2008 04 21, 16:19)

Bet jau taiyyyp smalsu, kokia čia "blogoji" auklytė  hihihi.gif . Gal galima a.ž.  mirksiukas.gif ?

abejoju ar sužinosit hihihi.gif man irgi gal įdomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2008 04 21, 21:32)
"Čiūju" hihihi.gif , taip ir bus. Ir visai nepyksiu biggrin.gif .
Tskant, nėra namų be dūmų, bet nebūtina visiems žinoti kas "dega" mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2008 04 21, 22:32)

QUOTE(klopedija @ 2008 04 21, 22:43)
"Čiūju"  hihihi.gif , taip ir bus. Ir visai nepyksiu  biggrin.gif .
Tskant, nėra namų be dūmų, bet nebūtina visiems žinoti kas "dega"  mirksiukas.gif .

nono.gif nenoriu būti labai išaiškinta rolleyes.gif
nes ta sena moterytė labai nepastovi. Paskutinėmis dienomis ji tikrai labai maloni. Ir vaiko kelnės sausos. Matyt, jai galvos neskauda hihihi.gif

Šiaip tai žinot, šitam darželiui labai trūksta veiklios damos cool.gif Direktorė tikrai gero būdo moteris, bet gal jai gėda ieškotis sponsorių?
Grupės tvarkingos, tačiau skurdžios baldais, žaislų pasirinkimu. Sakau tai ne todėl, kad peikčiau, o todėl, kad nu turi atsirasti žmogus, kuris tai PAMATYTŲ, įvertintų ir išjudintų.
Pavyzdžiui, Kauno Vaiko Raidos Klinika "Lopšelis" turi nerealiai daug sponsorių. Vos telpa į eilę ant sienos. Užsienio, Lietuvos. Kodėl tiek daug? Gal ten vikri moterytė sukasi ax.gif
Kuo "Šnekutis" blogesnis? Argi blogesnis?? Juk šį darželį irgi lanko daug vaikų su vienokiom ar kitokiom negaliom, kaip ir Raidos Kliniką. Darželis netgi turi privalumą prieš tą Raidos Kliniką - vaikai čia eina kasdien, o ne mėnesį per metus. Matosi pažanga. Taigi, ir ugdymas turi būti labiau finansuojamas.

O ką? Galvojat visi baldai gamyklose be broko, dažų skardinės nedūžta, ar keramikos plytelės idealios? Labai ieškant, iš tokių "nekondicinių, nurašytų" medžiagų galima oho kaip sutvarkyt darželį ir oho baldelius "susišaudyt". Ir labdaringos firmos vardą išdidžiai pakabinti reiktų matomoj vietoj...

Tik viena bėda. Reikia labai stengtis ir dirbti, eiti ir eiti, bendrauti ir ieškoti. Nu netikiu, kad neatsirastų firmų, kurios norėtų paremti labdara. NETIKIU.

Atsakyti
naitas,2008 04 22, 15:16
gal jai gėda ieškotis sponsorių?
Jei aš direktoriaučiau, man būtų labai sunku verysad.gif ...

Pavyzdžiui, Kauno Vaiko Raidos Klinika "Lopšelis" turi nerealiai daug sponsorių.
Ši įstaiga pavaldi Sveikatos ministerijai, todėl finansuojama kiek kitaip, nei švietimo įstaigos.

Taigi, ir ugdymas turi būti labiau finansuojamas.
Reiktų rašyti įvairius ES "lygio" projektus. Tie projektai tikrai neblogai finansuojami, jei laimi hihihi.gif .

O ką? Galvojat visi baldai gamyklose be broko, dažų skardinės nedūžta, ar keramikos plytelės idealios?
Dažnai nėra galimybės juridiškai apiforminti tokias "akcijas". Tuoj koks auditas ir prisiknisa: "Kodėl nebuvo paskelbti Viešieji pirkimai?" doh.gif

NETIKIU.
Patikėk, labai sunku. Juk visi žinom: Lietuva - "švogerių" šalis. Jei turi "gerų dėdžių" Seime, ministerijose ir kt aukštose institucijose, bus ir langai, ir stogas suremontuotas, ir aukšta tvora aplink darželio teritoriją.

Esu buvus nevienam "prestižiniam" darže. Tikrai nevisi kampai blizga, kaip kur vaizdelis apgailėtinas.

Manau, vaikui nėra labai svarbūs modernūs baldai, prausyklos, brangūs žaislai/priemonės, kuriais dažnai neleidžiama žaisti. Svarbiau - nuoširdūs, kompetentingi pedagogai, kokių jūsų įstaigoje netrūksta mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 04 22, 16:16)
Grupės tvarkingos, tačiau skurdžios baldais, žaislų pasirinkimu.

Kuo "Šnekutis" blogesnis? Argi blogesnis??

Tik viena bėda. Reikia labai stengtis ir dirbti, eiti ir eiti, bendrauti ir ieškoti. Nu netikiu, kad neatsirastų firmų, kurios norėtų paremti labdara. NETIKIU.

Dristu papriestarauti! Nuo pernai metu jau beveik visose grupese baldai nauji!!! Tualetai ir prausyklos atnaujintos! thumbup.gif

Kas del sponsoriu paiesku, tai sutinku su jusu nuomone drinks_cheers.gif nors tai siek tiek ir sudetinga g.gif

QUOTE(klopedija @ 2008 04 22, 17:01)
Manau, vaikui nėra labai svarbūs modernūs baldai, prausyklos, brangūs žaislai/priemonės, kuriais dažnai neleidžiama žaisti. Svarbiau - nuoširdūs, kompetentingi pedagogai, kokių jūsų įstaigoje netrūksta  mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Sudirbot" čia mane rolleyes.gif
aišku, dėl atsidavusių darbuotojų JŪS teisios. Bet vien meile ir atsidavimu sotus nebūsi. Mes lankom "senų baldų" grupę, todėl ir kyla visokie pamąstymai.

Dėl brangių ir nežaidžiamų žaislų jūs irgi teisios hihihi.gif Yra klinikose vaikų skyriai, kur sponsoriai pridovanoję knygelių, žaislų įvairiausių. Ką manot? Viskas rakinama doh.gif ir dar aprėkia, jeigu vaikas mėgina pažaisti. Skirta komisijoms tongue.gif
Atsakyti