Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(zuike_puike @ 2009 03 26, 23:10)
Ar tik ne apie Rasą kalba eina?  mirksiukas.gif  hihihi.gif  flirt.gif

neesu tikra, bet visko gali buti mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
[kaip mamai, tai turėtų tokie klausimai nekilti rolleyes.gif
pietų miegas yra privalomas, pagal mane. Aš mama, kurios vaikas lanko darželį.
[/quote]
Todel kad dauguma vaiku(vyresniu) del privalomo pietu miego ir nenori eiti i darzeli,o kai dar taip ilgai tai isvis..... blink.gif
6 m vaikui tikrai jis nera reikalingas (maniskiui nuo 2 m )
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 03 26, 23:28)
neesu tikra, bet visko gali buti mirksiukas.gif  hihihi.gif

clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2009 03 26, 21:45)
as tai esu tokios nuomones,kad visi vaikai grupeje turi miegot pietu miego.

aš nesu tokia kategoriška, kad visi vaikai turi miegot.. kiek aš turiu savo nuosavų vaikų, tai jie tiesiog miega pietų miegą rolleyes.gif nediskutuojama, norit, nenorit, galit negalit, demokratija, technokratija, oligarchija ar dar kas.. visi vaikai tiesiog miega pietų miegutį.

QUOTE(Darmin @ 2009 03 26, 21:45)
bannga,jei jus turime problemu su kalba,tai tikrai vedeja jums tureto atrasti vieta,kad nuo rugsejo galetumet zingsniuoti i darzeli.
gal galite placiau parasyti kas jums buvo pasakyta?  g.gif

kiek man teko girdėti, tai kai kurios grupės yra iš tikro pilnai užpildytos, ir nieko čia nebepakeisi. Ypač tos, kurios arti mokyklinio amžiaus.
Jei yra problemos su kalba, tai mano supratimu, priima tiesiog nuo sekančios dienos. Bet jeigu pilnos grupės.. kaip tada g.gif

QUOTE(reda 4 @ 2009 03 27, 11:17)
Todel kad dauguma vaiku(vyresniu) del privalomo pietu miego ir nenori eiti i darzeli,o kai dar taip ilgai tai isvis..... blink.gif
6 m vaikui tikrai jis nera reikalingas (maniskiui nuo 2 m )

aš gerbiu visokias demokratijas. Tačiau tokios demokratijos forma argi naudinga vaikui.. jis nuo 2 metų nenori miegoti pietų miego? Tai maža, ko jis nenori.
Gal jis nemoka nusiraminti prieš miego laiką ir todėl visada yra įsiaudrinęs ir negali užmigti? g.gif
Leiskit į darželį, pradės miegoti. thumbup.gif Nes pavalgę pietus vaikai pradeda ruoštis pietų miegeliui. auklėtoja paskaito pasakėlę ir visi vaikai nusiteikia ramybei. Didžiausi maištautojai prisnaudžia. rolleyes.gif
Atsakyti
aš gerbiu visokias demokratijas. Tačiau tokios demokratijos forma argi naudinga vaikui.. jis nuo 2 metų nenori miegoti pietų miego? Tai maža, ko jis nenori.
Gal jis nemoka nusiraminti prieš miego laiką ir todėl visada yra įsiaudrinęs ir negali užmigti? g.gif
Leiskit į darželį, pradės miegoti. thumbup.gif Nes pavalgę pietus vaikai pradeda ruoštis pietų miegeliui. auklėtoja paskaito pasakėlę ir visi vaikai nusiteikia ramybei. Didžiausi maištautojai prisnaudžia. rolleyes.gif
[/quote]
Nuo 2 m uzmigdavo labai retai,o nuo 3 m tai isvis ne. Ejo i darza per didelius vargus,nes ten reik miegot.Tai ji tas visas 2,5 val prasivartydavo,tai ar cia ne kancia vaikui....?????? Dabar jam 5,6 m. Pasiimdavau pries ta miega,bet kad uzsiemimu ir po pietu yra tai g.gif .O kaip bus priesmokyklinej tai isvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reda 4 @ 2009 03 27, 21:55)
Nuo 2 m uzmigdavo labai retai,o nuo 3 m tai isvis ne. Ejo i darza per didelius vargus,nes ten reik miegot.Tai ji tas visas 2,5 val prasivartydavo,tai ar cia ne kancia vaikui....?????? Dabar jam 5,6 m. Pasiimdavau pries ta miega,bet kad uzsiemimu ir po pietu yra tai  g.gif .O kaip bus priesmokyklinej tai isvis doh.gif

tikriausiai kančia. Na dar pasitikėkit auklėtojomis. Jos tikrai MOKA.

Priešmokyklinėj gal bus kaip tik lengviau su miegu. Visgi daug daugiau ten vaikučiai mokosi, protai apkrauti, nuvargsta. Gal bent jau tada norės vaikas snustelt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 27, 21:11)
tikriausiai kančia. Na dar pasitikėkit auklėtojomis. Jos tikrai MOKA.

Priešmokyklinėj gal bus kaip tik lengviau su miegu. Visgi daug daugiau ten vaikučiai mokosi, protai apkrauti, nuvargsta. Gal bent jau tada norės vaikas snustelt.  g.gif

o jusu eina i priesmokykline grupe?
Atsakyti
QUOTE(reda 4 @ 2009 03 28, 00:36)
o jusu eina i priesmokykline grupe?

dar ne... bet miega pietų miegelį kasdien. Ir namuose, 13 valandą, kad neišsimuštų iš ritmo.
Dėl priešmokyklinės taip sakiau, kad daugiau vaikai apkrauti, tai jiems ten tikrai mokymosi krūvis yra didesnis. O kiek girdėjau pradinukų mokytojas skundžiantis, tai jos beveik visos sako: "tie vaikučiai taip nori miego per pamokas" rolleyes.gif
Atsakyti
Daugumos vaiku tikrai nereikia skatint,kad miegot eitu ruostis. Tiesiog kai yra tvarka, tiksliau dienotvarke, vaikai prie jos priranta ir naturaliai gaunasi,kad miegot eina. nes tikrai juk anksti keliasi,per visa laika juk ir juda ir darbelius daro,o jei dar i lauka einama kai geras oras,tai isvis kiek ten jie energijos islieja. ir gerai Naitas sako,kad net ir didziausi pasiuteliai su malonumu numiega ta pietu miegeli biggrin.gif kai kada net ir keltis nenori biggrin.gif o ir daug ka daro ir "bandos" jausmas - kai visi miega,nemanau,kad labai idomu ilgai vartytis kai aplink tylu,ramu.
o beto priesmokyklinukai tiek ir nemiega kiek maziukai - ir miegot eina veliau, ir keliasi anksciau.

del grupiu perpildymo - tai bent jau savivaldybes sarasuose parasyta,kad vietu laisvu yra g.gif mano pazistama neseniai ejo irgi sake,kad nuo rugsejo gales lankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2009 03 29, 22:40)
del grupiu perpildymo - tai bent jau savivaldybes sarasuose parasyta,kad vietu laisvu yra  g.gif mano pazistama neseniai ejo irgi sake,kad nuo rugsejo gales lankyti  g.gif

o tai jau reikia eiti į Savivaldybę, kad papulti į šį darželį? unsure.gif
Atsakyti
Mamytės, o jau pabrango darželis? ax.gif
Seniai buvom (sergam baisiausiai, namie jau 2-as mėnuo doh.gif ), tai ir nemokėjom senokai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuike_puike @ 2009 03 31, 20:32)
Mamytės, o jau pabrango darželis?  ax.gif
Seniai buvom (sergam baisiausiai, namie jau 2-as mėnuo  doh.gif  ), tai ir nemokėjom senokai...  ax.gif

Lyg ir ne
Atsakyti