QUOTE(Darmin @ 2009 03 26, 21:45)
as tai esu tokios nuomones,kad
visi vaikai grupeje turi miegot pietu miego.
aš nesu tokia kategoriška, kad visi vaikai turi miegot.. kiek aš turiu savo nuosavų vaikų, tai jie
tiesiog miega pietų miegą

nediskutuojama, norit, nenorit, galit negalit, demokratija, technokratija, oligarchija ar dar kas.. visi vaikai tiesiog miega pietų miegutį.
QUOTE(Darmin @ 2009 03 26, 21:45)
bannga,jei jus turime problemu su kalba,tai tikrai vedeja jums tureto atrasti vieta,kad nuo rugsejo galetumet zingsniuoti i darzeli.
gal galite placiau parasyti kas jums buvo pasakyta?
kiek man teko girdėti, tai kai kurios grupės yra iš tikro pilnai užpildytos, ir nieko čia nebepakeisi. Ypač tos, kurios arti mokyklinio amžiaus.
Jei yra problemos su kalba, tai mano supratimu, priima tiesiog nuo sekančios dienos. Bet jeigu pilnos grupės.. kaip tada
QUOTE(reda 4 @ 2009 03 27, 11:17)
Todel kad dauguma vaiku(vyresniu) del privalomo pietu miego ir nenori eiti i darzeli,o kai dar taip ilgai tai isvis.....
6 m vaikui tikrai jis nera reikalingas (maniskiui nuo 2 m )
aš gerbiu visokias demokratijas. Tačiau tokios demokratijos forma argi naudinga vaikui.. jis nuo 2 metų nenori miegoti pietų miego? Tai maža, ko jis nenori.
Gal jis nemoka nusiraminti prieš miego laiką ir todėl visada yra įsiaudrinęs ir negali užmigti?
Leiskit į darželį, pradės miegoti.

Nes pavalgę pietus vaikai pradeda ruoštis pietų miegeliui. auklėtoja paskaito pasakėlę ir visi vaikai nusiteikia ramybei. Didžiausi maištautojai prisnaudžia.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...