QUOTE(klopedija @ 2009 04 01, 16:33)
Girdėjau kalbų, kad priėmimo į darželius tvarka liks tokia pati, kaip ligšiol.

Mat reikia etatą steigti, darbuotoją aprūpinti IT technika ir įranga, o lėšų nėr.
norėjo kaip geriau, o gavosi kaip visada
Brangsta ne paslauga, o
maistas. Darželyje tėvai moka tik už maitinimą, o ne už paslaugas.
QUOTE(klopedija @ 2009 04 01, 16:33)
P.s. Ai, užmiršau ugdymo lėšas

! Bet juk ten tik simbolinė suma.

Be to, tie ugdymo pinigėliai vienokiu ar kitokiu pavidalu grįžta vaikams: perkamos ugdymo priemonės, atnaujinami baldeliai, apmokamos edukacinės ekskursijos ir t.t., ir pan.
ugdymo priemonės tai nea... baldeliai taip... edukacinės ekskursijos tai vėlgi nea... o baldeliams neskiria Savivaldybė, kaip steigėja? Jei ne, KODĖL? Nepriklauso? Kas savo darbo neatlieka?
QUOTE(Darmin @ 2009 04 01, 20:39)
Bet tai,kad maistas realiai pabrango. Ta prasme kalbu apie parduotuves. Mokesciai uz darzeli dar tikrai nera dideli
o kainos nuo siandien tokios:
darželio ir priešmokyklinės grupės vaikams: du maitinimai 5,95 Lt, trys 7,05 Lt, keturi 7,85 Lt, penki 8,55 Lt;
aisku,dar +0,5lt ugdymo reikmems už kiekvieną lankytą ir nelankytą nepateisintą dieną.
zuike_puike tai i tuos kelis litukus,kuriuos aukletojos renka manau ieina ir sanitarines priemones
ačiū už tikslias kainas. Buvo įdomu pamatyt.
Šiaip tai už ugdymą pateikia sąskaitą nesvarbu, pateisinai nepateisinai.. Tiesiog kalendoriuje yra tiek darbo dienų.
reikia atnešti wc popieriaus, ir servetėlių ant stalo kad būtų.
QUOTE(reda 4 @ 2009 04 01, 23:18)
Uz maitima reik moket visos dienos,nes buvo pasakyta kad negalima taip pasirinkti ar tu valgysi pvz pusrycius ar ne.
ko gero, biškį netiesą pasakė. Bet aišku, konfliktuoti nesinori...
Man kažkaip nepikta, kad atšaukė tuos maitinimus vaikų. Mano akimis, tai buvo lėšų švaistymas, arba kitaip sakant - šeimininkučių šuniukų šėrimas. Aš pati niekada savo vaiko nevalgiusio pusryčių niekur nesivedu. Pirmas punktas ryte - tai prausimasis, antras - pusryčiai.
va dėl pietų ar priešpiečių tai jau pritarčiau.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...