Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 19, 15:58)
Nors aš pati darželio kaip didžiausio blogio bijau...

žinok, papultų pas auklėtoją Juditą... tas Tavo vaikas tėvą motiną pamirštų. rolleyes.gif
aišku, visos auklėtojos yra geros, nu bet yra ir Judita. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 20, 13:17)
žinok, papultų pas auklėtoją Juditą... tas Tavo vaikas tėvą motiną pamirštų.  rolleyes.gif 
aišku, visos auklėtojos yra geros, nu bet yra ir Judita.  rolleyes.gif

mūsų irgi auklėtojos labai geros beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 20, 15:17)
žinok, papultų pas auklėtoją Juditą... tas Tavo vaikas tėvą motiną pamirštų.  rolleyes.gif 
aišku, visos auklėtojos yra geros, nu bet yra ir Judita.  rolleyes.gif

g.gif gal turejai mintyje Jovita g.gif nes Juditos kaip ir nera tokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvelė @ 2009 05 20, 14:56)
g.gif  gal turejai mintyje Jovita  g.gif  nes Juditos kaip ir nera tokios  g.gif

tai kaip ten, naitai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 18, 15:12)
koks skirtumas, ar jam bus 2,10 m ar 3 m? Vienu žodžiu, išsiaiškinsim smile.gif
Dažniausiai direktorės formuoja grupes pagal gimimo metus, kadangi šiuo metu galioja Švietimo ministro įsakymas, jog ... ai, ten labai painu hihihi.gif , tingiu pasakot. Taigi, galit prašyt, kad priimtų anksčiau arba bent jau palaikytų vietą iki vaikučiui sueis 3 metukai.

QUOTE(Darmin @ 2009 05 18, 19:53)
per zinias girdejau,kad nuo rugsejo is visu svietimo istaigu turi buti atleisti darbuotojai, sulauke pensijinio amziaus..  unsure.gif
Jei seimas patvirtins tokį įstatymą, tai gal... Bet šiaip tai žmogų gina Darbo kodeksas, nenorės tas pensininkas ir niekur neis tongue.gif .
Reiktų manyt, čia tik kažkieno "neatsargūs" pasvarstymai g.gif .

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 19, 14:58)
Nors aš pati darželio kaip didžiausio blogio bijau...
Be reikalo mirksiukas.gif . Vaikas išmoksta daugybės gerų dalykų: normaliai "paleist mamos sijoną", bendraut su bendraamžiais, svetimais suaugėliais ir pan. Aišku, neišvengia ir nelabai gerų, bet anksčiau ar vėliau, daržely ar mokykloj jis vistiek jų prisigraibys. Gal net geriau, kai to š... prisigraibo anksčiau, ankstesniam amžiui lengviau paformuot vaiko tinkamą požiūrį į tą š... Vaikas jau iš anksčiau žinos, kad tai negerai, nedera ir t.t. mirksiukas.gif Tada ir mokykloj tas š... neatrodys cool mirksiukas.gif .

Ir, patikėk, darželiai nuo mūsų vaikystės laikų laaaaabai pasikeitę į gera! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvelė @ 2009 05 20, 16:56)
g.gif  gal turejai mintyje Jovita  g.gif  nes Juditos kaip ir nera tokios  g.gif

aha, Jovita wub.gif

QUOTE(Džinė @ 2009 05 20, 17:07)
tai kaip ten, naitai? lotuliukas.gif

jup.. susimoviau blush2.gif
Atsakyti
Jovita dar metus naujų vaikų neturės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 05 20, 15:25)
Dažniausiai direktorės formuoja grupes pagal gimimo metus, kadangi šiuo metu galioja Švietimo ministro įsakymas, jog ... ai, ten labai painu  hihihi.gif , tingiu pasakot. Taigi, galit prašyt, kad priimtų anksčiau arba bent jau palaikytų vietą iki vaikučiui sueis 3 metukai.

Ir, patikėk, darželiai nuo mūsų vaikystės laikų laaaaabai pasikeitę į gera!  mirksiukas.gif

Na taip, jei pavyzdžiui šįmet vieniems vaikams sueina 3 sausį, o kitiems gruodį, tai sunkoka ir pagal gimimo metus suformuot smile.gif Na, bet vis tiek kažkaip bus, nes nebūna taip, kad kaip nors nebūtų (čia toks mano savipaguodos sakinys).

Tikiuosi labai labai, kad dabar darželiai ne tokie, kokie buvo prieš 25 m. Būčiau visai kitoks tikriausiai žmogus, jei ne mano darželio auklėtoja... Kažkaip kol kas nebijau tų visokių vaikiškų "nelabai gerų" dalykų, bijau atmosferos ir požiūrio į vaiką. Bet kiti laikai, kiti ir požiūriai.

QUOTE(Džinė @ 2009 05 21, 08:05)
Jovita dar metus naujų vaikų neturės schmoll.gif

Na va, sugundė ir paliko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 21 gegužės 2009 - 14:12
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 21, 14:10)
Kažkaip kol kas nebijau tų visokių vaikiškų "nelabai gerų" dalykų, bijau atmosferos ir požiūrio į vaiką. Bet kiti laikai, kiti ir požiūriai.

Na va, sugundė ir paliko  tongue.gif

šitą dalyką gali pamiršti. Atmosfera šilta, jauki, naminė. Požiūris į vaiką irgi labai gražus ax.gif

kodėl taip? tongue.gif na, tarkim mes pas aukl. Jovitą. Maniškei sueina 5 metukai. O jos atiduoda į priešmokyklinę grupę nuo 6. Ir tik tada ims timetinukus.
Aš nežinau, aš tik taip mastau mastau.gif tai logiška, kad jos turės mažiukus nuo 3 metukų tik dar po metų, 2010m rudenį g.gif
Bet kitos auklėtojos irgi labai geros mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Planuoju savo mažiukę is Pušynėlio pervesti į Šnekutį. Man labiau patinka kai tos pačios auklėtojos būna su vaikučiais iki pat paruošiamos grupės. Mano vyresnėlis baigė Šnekutį, tai labai patenkinta. Labai geros logopedės, auklėtojos taip gerai paruošė į mokyklą, kad jis jau 1 klasėje skaitė knygas. Tik yra vienas minusas, kad man atrodo, kad darželis užsidaro vasarą mėnesiui, ar daugiau. O Pušynėlis dirba ištisus metus. Gal žinot ar niekas nepasikeitė?Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(PAUKSTELIS @ 2009 05 21, 19:19)
man atrodo, kad darželis užsidaro vasarą mėnesiui, ar daugiau. O Pušynėlis dirba ištisus metus. Gal žinot ar niekas nepasikeitė?Būčiau labai dėkinga.

Kaip tik atėjau dėl šitos žinios. "Šnekutis" užsidaro nuo liepos 1 d iki rugpjūčio 31 dienos imtinai. Jau parašėm prašymus atostogoms.

Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 21, 16:10)
Na va, sugundė ir paliko  tongue.gif

nieko tokio irnesakyk.gif nuo rudens trimetukus jama Nijolė ir Vilma. Nepramesi irgi ax.gif
Atsakyti
Nu, mergaitės, nieko nebesuprantu...
Man mūsų auklėtoja aiškino, kad vaikai kiekvienais metais eina pas kitas auklėtojas blink.gif man tas pasirodė keista tai dar Kristinos klausiau ar taip bus po atostogų, tai ji pasakė, kad dar nežino kokia bus tvarka blink.gif O jūs pasakojat, kad vaikučiai nuo 3 metukų su tom pačiom auklėtojom draugauja 4u.gif
Nu aš visai nieko nesuprantu doh.gif
Jaučiu darausi vėpla 4u.gif (o gal ir buvau tokia) hihihi.gif
Atsakyti