Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(Pentarda @ 2009 05 30, 02:40)
Jei jusu vaikuciui yra reikalinga logopedo pagalba, tai siame darzelyje su vaikais turinciais kalbos sutrikimu dirbama kasdien mirksiukas.gif , taip pat jei reikalinga, kasdien dirba su vaikuciu ir specialusis pedagogas  4u.gif

aciu mamyte dar noreciau paklaust kaip del vietu siame darzelyje reikia is anksto usirasyt ar priiimtu be eiles .....
Atsakyti
QUOTE(Ausra79 @ 2009 06 11, 19:52)
aciu mamyte dar noreciau paklaust kaip del vietu siame darzelyje reikia is anksto usirasyt  ar priiimtu be eiles .....

o Jūs darželio direktorei paskambinkit rolleyes.gif nes mamos tai tikrai nežino, kiek pilni yra vaikų sąrašai.

Be eilės turi teisę papulti vaikučiai su kalbos bėdomis, kitais raidos sutrikimais. Darželis logopedinis ir grupės mažokos, palyginus su kitais darželiais. ( na aš tai turiu su kuo palyginti. Ir man, ir vaikui "Šnekutyje" labai gera).

Kaip suprantu, tai sąlyginai, kuo mažesnis vaikas, tuo lengviau gauti vietą. Pavyzdžiui, darželis pradeda ugdyti trimečius vaikus. Ne visi tėvai dar nori leisti į darželį, o ne visi ir gali. Dar yra močiutės, tetukės visokios, kurios gali tokius prižiūrėti.
Kuo arčiau mokyklos pradžia, tuo daugiau tėvų susimąsto kur leisti vaiką. Be to, jau ir pediatrai paklausia, ar vaikas ugdomas, ar lanko darželį.
Tai apie šeštuosius metus prasideda "kova" dėl vietos darželiuose. Na aš taip galvočiau.. mat norisi kad vaikas bent raideles pažintų eidamas į pirmą klasę, šiek tiek apie discipliną nutuoktų. O grupės tai mažos šiame darželyje.

Atsakyti
QUOTE(madi @ 2009 05 14, 08:12)
Labutis, buvom vakar mes darželyje, pažiūrėjom pora spektakliukų labai maloni moteris Kristina (pareigų nežinau  blush2.gif ) pavedžiojo po darželį, aprodė grupes, sporto salę, maniškei atrodo ten visai patiko ir sakė, kad jau ir šiandien galėtų pasilikti smile.gif

Kristina yra nuostabi pedagoge, nji yra vyr.aukletoja ir vedejos pavaduotoja...jai rupi vaikai , ju emocijos, gerove.., ne taip kaip paciai bosiai....
Atsakyti
QUOTE(gagaite @ 2009 06 26, 01:39)
ne taip kaip paciai bosiai....

nerišlu man čia.. suprantama, gėris yra gėris, klausimų nekyla. Bet kai negatyviai pasisuka kalba, tai norisi argumentų.
Kodėl teigiate, kad "paciai bosiai" nerūpi vaikų gerovė?
Atsakyti
Na ką, nors ryt bus paskutinė darbo diena šiame darželyje, bet vaikučių šiandien jau buvo labai mažai. Mes irgi susirinkom visus daiktelius šiandien (o turto kiek pasirodo lotuliukas.gif ) atsiglėbesčiavom ir atsibučiavom su auklėtoja hihihi.gif palinkėjom geros vasaros ir... susitiksim rudenį. Jau paskutinius metus, prieš išeidami į kitą, priešmokyklinę grupę... tongue.gif
Tiesa, buvau užėjusi pas vedėją, sakė vaikų - masė laukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 06 29, 22:38)
Na ką, nors ryt bus paskutinė darbo diena šiame darželyje,

mes irgi susirinkom daiktus.. du maišus vilkau hihihi.gif galliu sau leisti nevesti vaiko darželin... atostogos. Labai gailu buvo išeiti.. gailu unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, lankysim šį darželį nuo rudens ir tikrinantis sveikatą profilaktiškai prieš darželį nustatė stiprią toliaregystę, todėl paskyrė akinukus verysad.gif . Dabar susirūpinau, ar nebus problemų su darželiu, nes kai užsirašėm, sakėm, kad didelių problemų neturim, gal tik kojytės šleivoja, o dabar reikės pastoviai akinukus nešioti ir dar 3-4 val. per dieną dirbant (piešiant, skaitant) vieną akytę dengti doh.gif Kažin ar nekils dėl to problemų, o gal lieps eiti į specializuotą darželį, ar yra šiame darželyje vaikučių, nešiojančių akinukus ir pan. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2009 07 26, 19:01)
Sveiki, lankysim šį darželį nuo rudens ir tikrinantis sveikatą profilaktiškai prieš darželį nustatė stiprią toliaregystę, todėl paskyrė akinukus  verysad.gif . Dabar susirūpinau, ar nebus problemų su darželiu, nes kai užsirašėm,  sakėm, kad didelių problemų neturim, gal tik kojytės šleivoja, o dabar reikės pastoviai akinukus nešioti ir dar 3-4 val. per dieną dirbant (piešiant, skaitant) vieną akytę dengti doh.gif Kažin ar nekils dėl to problemų, o gal lieps eiti į specializuotą darželį, ar yra šiame darželyje vaikučių, nešiojančių akinukus ir pan. blush2.gif  4u.gif

Sveikute,
Tikrai yra darzelyje vaikuciu nesiojanciu akinukus mirksiukas.gif ir pamenu budavo ir stikliukas uzklijuotas, kad akyte viena labiau dirbtu mirksiukas.gif nemanau,kad tai butu problema, nebent reikia papildomu pratimu akytems dienos begyje g.gif tuomet jau nieks ju neatlikinetu schmoll.gif bet mnau jei paprasysit aukletojos tikrai paziuretu, kada pies vaikutis ar kokius darbelius dirbs,kad butu uzdengta akyte mirksiukas.gif

Naitai, kad amorfofaliu siemet uzderejo pas mane doh.gif tai vienas lauks jusu rugsejo pirmaja mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės, mes irgi nuo rudenėlio lankysim šį darželį. Sakykit o ką nešti Rugsėjo 1ąją reikia? doh.gif Visiškai žiopla aš. Gėlytę nešti? Ką Jūs nešėt kai ėjot pirmą kart? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivike @ 2009 08 12, 13:43)
sveikutės, mes irgi nuo rudenėlio lankysim šį darželį. Sakykit o ką nešti Rugsėjo 1ąją reikia? doh.gif  Visiškai žiopla aš. Gėlytę nešti? Ką Jūs nešėt kai ėjot pirmą kart? g.gif

Man direktorė sakė, kad ateiti tik rugsėjo 3-čią g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Madi - nieko cia keisto, daugumoj darzeliu tokia taktika taiko - ir aukletojoms ir vaikams geriau, kai vaikai susirenka po truputi, o ne nuo pirmos dienos visi i nauja grupe 4u.gif

madi, vaivike, o i kokia grupe keliausite? bigsmile.gif

del rugsejo 1, tai kiekvienas pagal savo galimybes mirksiukas.gif bet bent po gelyte visoms 3 manau butina 4u.gif parasiau visoms trims, nes mano nuomone auklyciu (seimininkuciu) ignoruot irgi nereiktu smile.gif

mano mazius tai labai pasiilgo darzelio, kasdien klausia kada eisim pas vaikus ir tetas (aukletojas taip vadina) biggrin.gif

Pentarda, o jus jau nuo rugsejo griztate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2009 08 12, 17:06)
Man direktorė sakė, kad ateiti tik rugsėjo 3-čią g.gif

man sakė dar pasiskambinti rugpjūčio 31d pasakys viska tiksliai, kelinta val, kokia grupė ir t.t. o jus pirmi metai keliausit?
Atsakyti