Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

Ar eina jūsų vaikiukai į daržiuką? g.gif

aš šią savaitę saviškės neleidžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 11 25, 18:34)
Ar eina jūsų vaikiukai į daržiuką? g.gif

aš šią savaitę saviškės neleidžiu blush2.gif

aš saviškio nei vakar,nei šiandien neleidau ax.gif
bet jau reikalauja,kad į darželį keliautume, turbūt nusibodo jau su močiute namie būt hihihi.gif bet nežinau ar ryt jau vesiu, žiūrėsiu pagal orą,jei lis,tai teks vėl namie pabūt biggrin.gif

šiandien su auklėtoja šnekėjau, sakė pas mus grupėje 6 vaikai, sergantis tik 1 jei gerai supratau,kiti taip namuose, kitose grupėse sakė dar mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2009 11 25, 19:20)

šiandien su auklėtoja šnekėjau, sakė pas mus grupėje 6 vaikai, sergantis tik 1 jei gerai supratau,kiti taip namuose, kitose grupėse sakė dar mažiau.

maniškė irgi nori eiti

nors grupėj vaikai šiandien buvo... 3 blink.gif kažkaip manau, kad vaikai yra sveiki, bet tėvai tiesiog neveda dėl epidemijos.
Kalbėjau su auklėtoja, sakė jei bus tiek nedaug vaikų, jungs grupes g.gif tai man visai nepatiktų toks reikalas unsure.gif
Atsakyti
tai taip, dauguma neveda, nes bijo kad susirgs/užsikrės. aš ir pati dėl to nevedu,bet..,gi neprilaikysi vaiko vien namuose,o dar kai žada kad ta epidemija gali trukti dar 2-3 savaites.. unsure.gif

o jei grupes sujungs, tai einančių į darželį dar pamažės, nes dažniausiai tėvai dar labiau išsigąsta dėl tų visų sirgimų/užsikrėtimų..plius nepažįstami vaikai, auklėtojos kitos..
Atsakyti
Na, tiesiog gyvenk ir žvenk... sad.gif bash.gif http://kauno.diena.l...apildyta-250370

Atsakyti
Bet yra ir geresnė naujiena: Lengvatų darželinukų tėvams valdžia nenaikins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 11 27, 16:03)

karsta.gif

ačiū už geras naujienas biggrin.gif
Atsakyti
Joooaaaaa... Čia žurnalistams reiktų dėkoti... mirksiukas.gif Nebūtų iškėlę viešumon, nežinia, kaip būtų buvę... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 11 27, 18:20)
Joooaaaaa... Čia žurnalistams reiktų dėkoti...  mirksiukas.gif  Nebūtų iškėlę viešumon, nežinia, kaip būtų buvę...  doh.gif

hmm.. nežinau.. jeigu man reiktų už vaikų buvimą darželyje mokėti 600 litų, aš jų tikrai nevesčiau į darželį, nes ir tuos atsiprašant 600 litų reikia uždirbti.
Atsakyti
Su pavasariu mamytes !!!!

user posted image
Atsakyti
Ačiū smile.gif Nors žiema priešinasi, bet JIS jau tvyro visur aplinkui.

Labai ilgi tarpai tarp mūsų pokalbių...
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 03 03, 12:30)
Su pavasariu  mamytes !!!!

user posted image

gėlių optimistei wub.gif bis.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2010 03 03, 14:06)
Ačiū smile.gif Nors žiema priešinasi, bet JIS jau tvyro visur aplinkui.

Labai ilgi tarpai tarp mūsų pokalbių...

Mjoo.. ypač šiand aš JĮ jaučiau.. frigidiškas biškį tas JIS hihihi.gif sninga, pusto... šaltokas...

o dėl pokalbių... mastau.gif tai galiu užvesti vieną.. pokalbį.. anądien prie darželio kaip sėėėėdau su mašina į dvi duobes doh.gif priekinis ratas vienoj ledo duobėj, užpakalinis - kitoj.. ir viskas.. nei į priekį iššokti, nei atgal išgazuoti.. tai gerai, kad vyrai iš gražaus mercedeco išlipo ir pasigailėjo manęs - išnešė su visa mašina ant rankų iš tų duobių. Bo būč turėjus eit kokį kiemsargį-ledlaužį žadint cool.gif
Atsakyti