Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(naitas @ 2010 09 04, 23:59)
Aš įsižeidžiau. Ir dabar dar pasiūbuosiu tos ponios kėdę. Vardan kitų motinų, nes aš sau jau radau sau sprendimą dėka protingų ir širdies  žmonių.

O dėl direktorės... Jūs gal į tos mokyklos temelę dar parašykit. Tik va, pagalvojau, ar turėtumėt kaip apsiginti, įrodyti, jog tiesą sakot, jei šmeižtu apkaltintų? Tfu tfu tfu, žinoma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta_Š: 04 rugsėjo 2010 - 23:50
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 09 05, 01:49)
O dėl direktorės... Jūs gal į tos mokyklos temelę dar parašykit. Tik va, pagalvojau, ar turėtumėt kaip apsiginti, įrodyti, jog tiesą sakot, jei šmeižtu apkaltintų? Tfu tfu tfu, žinoma...

O kas mane puls? laugh.gif ir kuo ji mane gali pulti? Paprastai tokie žmonės labai bijo viešumo, nes viešumas taip įsiūbuoja kėdes, kad retas išsilaiko jose.
Atsakyti
Pasidžiaugt užsukau ax.gif Mano žirnukas į darželį nuo mašinos bėgte bėga ax.gif Matyt, gera jam ten wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 09 15, 10:31)
Pasidžiaugt užsukau  ax.gif Mano žirnukas į darželį nuo  mašinos bėgte bėga  ax.gif  Matyt, gera jam ten  wub.gif

thumbup.gif faina... maniškis mažius jau irgi šiand sausom akutėm palydėjo mane iki durų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 09 15, 12:06)
thumbup.gif  faina... maniškis mažius jau irgi šiand sausom akutėm palydėjo mane iki durų  wub.gif

g.gif Kažin ne grupiokai jie kartais?
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2010 09 15, 17:46)
g.gif Kažin  ne grupiokai jie kartais?

nea biggrin.gif aišku, jeigu nieko nemaišau... man atrodo, mano vaikas pernai buvo jūsišken grupėn paskirtas... na kokias 5 minutes biggrin.gif bo aš esu stiprus koncervas, ir jau kai prisirišu prie savo vaiko auklėtojų, tai jų ir laikaus įsikirtus. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki teveliai, smile.gif naujoke as jusu temelej ax.gif ,bet apie si darzeli zinaudaug gero ir daug blogo verysad.gif kaip cia jau kazkas minejo kad noretu direktores kede pasiubuot kaip as jums pritariu.Jau tikrai pasimokiau ir supratau kad siai direktorei vaiku ir ju teveliu bedos visai nerupi.Tie teveliai kurie rupinasi savo vaikais pas ja liks nesuprasti verysad.gif pati viena vis pasinervuoju ir nezinau ar kardus sudet ar dar pakariaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte* @ 2010 10 05, 18:44)
Sveiki teveliai, smile.gif naujoke as jusu temelej ax.gif ,bet apie si darzeli zinaudaug gero ir daug blogo verysad.gif kaip cia jau kazkas minejo kad noretu direktores kede pasiubuot kaip as jums pritariu.Jau tikrai pasimokiau ir supratau kad siai direktorei vaiku ir ju teveliu bedos visai nerupi.Tie teveliai kurie rupinasi savo vaikais pas ja liks nesuprasti verysad.gif pati viena vis pasinervuoju ir nezinau ar kardus sudet ar dar pakariaut blush2.gif

čia buvo kalbėta ne apie šio darželio direktorę, o apie šalia esančios pradinės mokyklos direktorę ax.gif

Pagal jūsų profilio informaciją, tai jūsų vaikas jau seniai turėtų būti ne darželinukas, o jau visas moksleivis, tai dėl ko jums tie nervai kyla? biggrin.gif

Atsakyti
nagi turiu as tu vaiku smile.gif ir dar dabar vienas lanko si darzeli.Ir kalbejau apie darzeli,bet gal ne taip suskaiciaujei jai ten buvo mokyklos direktore blush2.gif Mat pykstu ant darzelio direktores
Atsakyti
QUOTE(vikte* @ 2010 10 05, 20:20)
pykstu ant darzelio direktores
Prašom plačiau. ax.gif
Atsakyti
kol nepajudinom vieno darbuotojo,tiksliau pareiskiau nora pakeisti ji kitu ar kaip nors kitaip isspresti problemos tol buvo viskas gerai,dabar jau bijau kad ir vaikui spaudimo nedarytu
Atsakyti
Na, čia jau kvepia šmeižtu ir šantažu. Ar tik neturėjote ne adekvačių lūkesčių? O gal norėjote įvesti darželyje savo tvarką? cool.gif
Atsakyti