o as tai ziama vakarienei, savaitgaliais, kepu mielinius pyragelius su raugintais kopustais. Mano seimyna abazhaet sita patiekala

iskepu kokia 30 pyrageliu, pridarau skanios arbatos ir vakariene liuksiska gaunasi

. Tik va rytdienai tai nekazikiek lieka tu pyrageliu

, bo rajunai kai supuola, tai greit lekste tuscia palieka...

Tik as kartais paimu ir pergudrauju juos, kai isimu is skardos pyragelius, kelis paimu ir paslepiu, tada turiu ne tik skania vakariene, bet ir skanius pusrycius
dar kartais kepu pyragelius su grybais, tik situ maziau kepu, nes vaikai nevalgo grybu

, tokiu atveju jiems prifantazuoju ko nors, tai varskes su uogiene primaisau ir i vidu pridedu, tai obuoliu, ar dar ko nors prisigalvoju....
jei noras bus galesiu parasyti i daru receptukus.
Pamenu viena karta i darba atnesiau paragauti su kopustais, tai chebra pareikalavo, kad dazniau kepciau

[/url]