Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

user posted image

...kiekvienai laukiančiai, tikinčiai, mylinčiai po vieną stebuklėlį... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 07 rugpjūčio 2009 - 11:56
QUOTE(inero @ 2009 08 06, 09:02)
Man hiperstimuliacija buvo prieš įsodinimą, o pavyko vira tau su saldytais ar antrą kartą is naujo startavot?

man pavyko po 4 IVF smile.gif (tarp jų buvo snaigučių įsodinimai nepasisekę)

QUOTE(Pusaite @ 2009 08 06, 15:21)
Paaiskinkit,O jus jauciat ta hiperstimuliacija ar kaip? O tai as jau tuoj supanikuosiu

Nepanikuok.Net jei ir pradėsi ją jausti - nėra ko panikuoti,tik informuoti savo gydytoją.Viskas labai individualu,kievieno atvejis vis kitoks - jei taip buvo vienai,nebūtinai taip bus kitai wub.gif
Pagrindinai požymiai - labai išpūstas pilvas ( aš atrodžiau kaip 9 men. nestuke.gif )jis skausmingas ;atsiradęs dusulys - manau,jei prasidės , visa tai tikrai pastebėsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vira: 07 rugpjūčio 2009 - 12:41
Saule3, taip, pas Ž, tikiuosi kita savaite mudvi susitiksim, turiu daug ka su tavim aptarti kas liecia jį 4u.gif
O siaip, jei mano sitos nesamones tesis ir kita savaite, tada ir nueisiu pas paprasta savo gine - paramos vaisinguma gydantiems daktarams siuo metu neteikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 08 07, 13:59)
Saule3, taip, pas Ž, tikiuosi kita savaite mudvi susitiksim, turiu daug ka su tavim aptarti kas liecia jį  4u.gif

mes su Saule3 jau sapne pradėjom "diskutuot" apie tai lotuliukas.gif ... priimčiau tavo patirtį antradienį cool.gif
Dėl antro punkto--aš tokioj pačioj pozicijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 08 07, 16:16)
... priimčiau tavo patirtį antradienį  cool.gif
Dėl antro punkto--aš tokioj pačioj pozicijoj  4u.gif

As jau ne tik patirti perduosiu, bet ir "veiksmu" plana: ilsetis, tinginiauti, isjungti smegenine siuo klausimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oksi,kaip tu,matau,kad esi wub.gif

Pusaite,kaip tavo pilviukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allisa: 07 rugpjūčio 2009 - 15:33
QUOTE(allisa @ 2009 08 07, 16:27)

Laukiu rytojaus blush2.gif Papuliai nepadidejo,bet paskauda,bet man rodos maziau jau unsure.gif Kai kartais kosciu suduria tai viena tai kita sona unsure.gif I tulika daznai lakstau,nors atrodo,kad geriu maziau,nei einu i tulika biggrin.gif Labai tikiu,kad rytoj HCG dides blush2.gif Nors jei ir ne,ar vis vien tikiu,kad mums butinai pavyks,turim dar 3 snaigutes blastocistas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 08 07, 16:55)
Laukiu rytojaus blush2.gif Papuliai nepadidejo,bet paskauda,bet man rodos maziau jau unsure.gif Kai kartais kosciu suduria tai viena tai kita sona unsure.gif I tulika daznai lakstau,nors atrodo,kad geriu maziau,nei einu i tulika biggrin.gif Labai tikiu,kad rytoj HCG dides blush2.gif Nors jei ir ne,ar vis vien tikiu,kad mums butinai pavyks,turim dar 3 snaigutes blastocistas blush2.gif

sveikute, primink, o kada pregnili leidaisi? jei bent 10-12 dienu praeje , tai 19 HCG tikrai nebutu nuo vaistuku
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 08 07, 16:57)
sveikute, primink,  o kada  pregnili leidaisi? jei  bent 10-12 dienu praeje , tai 19 HCG tikrai nebutu nuo  vaistuku

Gerai butu unsure.gif Pirmadieni leidau 1500 unsure.gif Vakar,kai pridaviau krauja,paklausiau ar dideli kieki Pregnilio parodys,man atsake,kad jei nenescia-parodys apie 9 HCG unsure.gif Tai as vat naiviai ir tikiu,kad cia gal jau ne Pregnyli rode unsure.gif Rytojus parodys,kieno tiesa buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 08 07, 17:24)
Gerai butu unsure.gif Pirmadieni leidau 1500 unsure.gif Vakar,kai pridaviau krauja,paklausiau ar dideli kieki Pregnilio parodys,man atsake,kad jei nenescia-parodys apie 9 HCG unsure.gif Tai as vat naiviai ir tikiu,kad cia gal jau ne Pregnyli rode unsure.gif Rytojus parodys,kieno tiesa buvo blush2.gif

Oksi, labai tikim tavo sėkme ir laukiam rytojaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 08 07, 17:24)

tada visko gali buti- cia gali ir pregnilio likuciu dar .. nes mano gydytoja sake , kad pregnilis prideda mazdau iki 20-30 vienetu, jei tarkime po triju dienu nuleidi kraujuka.. Bet linkiu , kad butu ir ne pregnilio likuciu:)..
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 08 07, 15:27)

Pusaite,kaip tavo pilviukas?

nu ,nezinau, g.gif kazkaip ji papucia,bet ne taip kaip vira nupasakojo,kad ,kaip 9men.ir dusina schmoll.gif
kazkaip gal kaip koks uzdegimas butu,nors nieko tokio nera g.gif zodziu ,pirmadieni mane nuramins gal daktare
Atsakyti