QUOTE(Aurea @ 2009 08 08, 22:59)
Sveikutes!

As taip pat esu naujoke IVF temoje

. Buvau konsultacijoje VK del IVF. Viska kaip ir isaiskino , bet tiek info gavau, kad protas susimaise ir viskas sukasi galvoje

. Noreciau paklausti , kada pradedamas tas gydymas medikamentais ,- kai jau visi reikiami tyrimai padaryti? As kaip suprantu , ciklo pradzioje , gal po mmm ar kaip ...

kada tie vaistai pradedami leisti? Ir nuo ko priklauso vaistu dozes - nuo hormonu tyrimo 3 c/d ir po to ten 21 c/d? Ir kada tie ultragarsiniai tyrimai atliekami leidziantis vaistus , ar kaip? Kad stebeti , ar gerai viskas vyksta?
Atsiprasau , kad taip padrikai klausineju , bet kazkaip dar sunku suprasti visa tvarka - kas, kaip ir nuo ko... O kazkaip norisi susiplanuoti visa IVF eiga ir suprasti kada ka reikia daryti...
Aciu
sveika,linkiu cia tau neuzsibuti
taip,ka turi tyrimus hormonu ir kitus,kai jau galima startuoti,o manau,kad jau turi.dakatare matydama padeti apsprendzia,kiek tau tos dozes reik,jei nepasiseka vienas skaiciavimas,ji bando kita derini,jei vel nepasiseka ir vel, kitaip ka pakeicia ir taip pasaka be galo....
o jei rimtai,tai as ateidavau prasidejus mm 2cd,tada israsydavo gonali,iskart leisdavausi,tai grubiai kalbant visas tas ciklas gydymo uzims 2savaites.
nes leidies kokias 5dienas,nuo vaistu tu nebekraujuoji,tada eini pasirodai daktarei,jei nedaaugo folikulai iki reikiamo dydzio,dar paaugini kokias kelias dienas vel gi su gonaliu,plius jau buna paskyre jau ir kitu vaistu,kurie skatina ovuliacija.pvz,man-gonali paskutini papildoma susileidau penktadieni,sestadieni jau kita vaista,o pirmadieni jau dare punkcija.
ten tu buni su vyru,o jau trecia diena (mano atveju treciadieni)aeini i isodinima.
ir viksas,lauki
jei pasiseke,tai okis,jei ne,tai panasiu laiku,gaunasi,kad ateina vel mm.