Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

As irgi vis leidziu sau issisneket visiems, kaip tas stebuklelis pas mus atsidaro..ypac, kai pasirodo tokiomis paciomis bedomis gyvena mano pussesere ir pusbrolis...
Beje, gal zinot, kaip Mocartai sekasi???
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 09 17, 18:40)
sveikutes 4u.gif na o man jau stogas po truputi vaziuja nuo tuo laukimo ir nezinomibes doh.gif viena diena lig ir neblogai jauciuos kita kazka skauda verysad.gif siandien visa diena galva skauda taip man buna pries mmm.baisu gal jos jau pakeliui fear.gif kaip istvert iki pirmadienio aisku jei iki to laiko nepramus doh.gif

lenkaK, suimk save i rankas 4u.gif
Atsakyti
Labuka, kadangi jus beveik galima sakyti viska zinot ir esat viska patyre mirksiukas.gif labai prasyciau pasidalinti, aisku jei galima kokia tai informacija: 1.pries darant ivf kur butu pigiausiai ir greiciausiai pasidaryti visus reikiamus tyrimus(Kaune)? 2. Kur ten merginos perkasi vaistus lenkijoje? Girdejau kad ir LV pigiau, ir tyrimai ir vaistai, bet ar zenkliai tie skaiciukai skiriasi?
Atsiprasau, kad tiek daug klausimeliu blush2.gif
Didelis dekui uz bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti
saulute81 wub.gif
tyrimai greiciausiai butu Via Medicoje - jie ten daro vietoj. Sukileliu 88A, tel 837 387979
del vaistu kainu: PL yra pigiausiai, taciau nuo LV nelabai skiriasi (turiu lentele susidarius palyginimui, jei reikia galiu atsiusti) jei kalbam apie gonali, tuo tarpu diphereline PL yra dvigubai pigesnis nei LV ir LT
mes LV daremes tyrimus, tai kai kurie zymiai pigesni 4u.gif
gal jau planuojat konkreciai kazka? ax.gif
neatsakai i mano a.z unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 09 18, 09:55)
saulute81  wub.gif
tyrimai greiciausiai butu Via Medicoje - jie ten daro vietoj. Sukileliu 88A, tel 837 387979
del vaistu kainu: PL yra pigiausiai, taciau nuo LV nelabai skiriasi (turiu lentele susidarius palyginimui, jei reikia galiu atsiusti) jei kalbam apie gonali, tuo tarpu diphereline PL yra dvigubai pigesnis nei LV ir LT
mes LV daremes tyrimus, tai kai kurie zymiai pigesni  4u.gif
gal jau planuojat konkreciai kazka?  ax.gif
neatsakai i mano a.z  unsure.gif

Dekui Rositele 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 09 18, 09:55)
saulute81  wub.gif

RositaK, 4u.gif Gal galima butu ir man ta paslaptingaja lentele? nes vakar pradejau ziurinet internete gonalio kainu skirtuma, tai plaukai pasiause lyginant LT ir PL. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynyoge: 18 rugsėjo 2009 - 11:37
na va,dar viena tema i pabaiga,kuri prades nauja ir pazers daug virusiuku visoms 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti