Įkraunama...
Įkraunama...

Avinėlių tylėjimas.

QUOTE(Krysta @ 2009 08 07, 17:59)
Gal tiek to - palikime Jūsų galus ramybėje...
Mes viena kitos nesuprantam - aš juk rašau, kad nebūna kartais nei vilties, nei šansų. Ir atsiprašyti nebūna už ką. Ir pakalbėti neįmanoma. Tiesiog viso gyvenimo nebelieka - nieko, dėl ko gyventa, stengtasi, nieko prasmingo. Absoliučiai. Didelė tuštuma viduje. Visa pasaulėžiūra ir supratimas apie gyvenimą eina velniop.

Krysta,sitai puikiai suprantu....isgyventa,issilaizyta jau.
Mes tikrai nesusikalbam.As visai kita norejau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 08 07, 17:59)
manau ,jog cia du visiskai kitokie isgyvenimo tipai,du smugiai i pasirdzius,bet skirtingo stiprumo...

As bandziau prisimint, lygint.. Ne. Ta minute man skaudejo vienodai. Tik laiko tarpas kuri man skaudejo netekus, buvo ilgesnis nei issiskyrus. Ir Kelias link susitaikymo ir apsiraminimo buvo kitoks. Bet ta minute, man skaudejo vienodai skaudziai. Skaudejo "is visu jegu"..
Atsakyti
Kartelė aukštai...
Parašysiu tik tiek - kas kažkada kėlė skausmą dabar kelia susierzinimą. Ir tai ne visada.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 07, 20:42)
Parašysiu tik tiek - kas kažkada kėlė skausmą dabar kelia susierzinimą.

Bet vis tik kelia kazka. Susierzinimas irgi nera labai sveikintinas dvasinei ramybei atgaut.
Atsakyti
Kartelė aukštai...
Parašysiu tik tiek - kas kažkada kėlė skausmą dabar kelia susierzinimą. Ir tai ne visada.

kaip rakstis sunkiai pasiekiamoje vietoje?
Atsakyti
Kartelė aukštai...

Kas jus erzina? Prisiminimai? Jūsų jausmai ? Jūs pats ?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 08 07, 21:09)
Kas jus erzina? Prisiminimai? Jūsų jausmai ? Jūs pats ?

Tai gali būti viskas kartu, arba atskirai.
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 08 07, 21:06)
kaip rakstis sunkiai pasiekiamoje vietoje?

Kaip apsipilti alumi naujus marškinius.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 07, 21:11)
Tai gali būti viskas kartu, arba atskirai.
Papildyta:

Kaip apsipilti alumi naujus marškinius.

niekada nesupratau kodel jus taip bijot emociju. Kodel tap bijot jas patirti, dabar atrodo padedu suprasti. Alus, rakstis sunkiai pasiekiamoj vietoj pvz. po nagu, viskas vienodai taip pat. Astriai nudiega, o paskui bandai susitaikyt kad tai neisvengiama, bet praeis savaime?
Atsakyti
Taip, tai praeis savaime. Bet erzina.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 07, 21:28)

Dar nesusitaikėt...Gal perdaug stengiatės apie tai negalvoti.
Atsakyti
Nemanau, kad Medinis bijo emociju, jis tik isminties lobiu prikaupes, bando juos realizuot savoj praktikoj, panasu, kad ne visada pavyksta. Kazi, ar dazniau pavyksta, ar nepavyksta..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 07, 21:28)

nepraeis savaime, ir marskiniai savaime svarus nepasidaro, ir rakstis be pulinio is panages neisauga...
Atsakyti