Įkraunama...
Įkraunama...

Avinėlių tylėjimas.

QUOTE(Mintibutė @ 2009 08 07, 22:42)
Bet paskui,gal atsiras kitas vyras ir dings skausmas.

Nedingsta, tik netoks astrus - prijaukintas tampa. Ir su vaikais taip pat. Bet su salyga, kad sugebi atsitiesti po ivykio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waterly: 07 rugpjūčio 2009 - 21:49
QUOTE(Mintibutė @ 2009 08 07, 22:42)
Nebutinai...daleiskim issiskyriu su vyru...skauda ziauriai,gal skaudes metus,o gal - 10.Bet paskui,gal atsiras kitas vyras ir dings skausmas. O po mirties kas atsiras? Negi kitas vaikas atstos prarasta? Nezinau.

Jei motina turi du vaikus, tai likusio gyvo vaiko gyvenimo skauduliai, gali buti sunkiau isgyvenami, nei susitaikymas su kito vaiko mirtimi.
Atsakyti
QUOTE(waterly @ 2009 08 07, 22:40)
Daug kartu teko ta pati per ta pati isgyvent. Net schema susidariau. Sokas, pyktis, apatija (tada ir skauda "tustuma"), ivykio analize, saves gailejimas, savo jausmu analize, apsiraminimas.

Ar jums lengva atpažinti ir įvardinti savo jausmus? Ypač naujus jausmus. Arba su naujais atspalviais.
Atsakyti
QUOTE(waterly @ 2009 08 07, 21:46)
Nedingsta, tik netoks astrus - prijaukintas tampa. Ir su vaikais taip pat. Bet su salyga, kad sugebi atsitiesti po ivykio.

Turbut kievienam skirtingai.
O ka Jus pasirinktumet?
Papildyta:
QUOTE(com @ 2009 08 07, 21:53)
Jei motina turi du vaikus, tai likusio gyvo vaiko gyvenimo skauduliai, gali buti sunkiau isgyvenami, nei susitaikymas su kito vaiko mirtimi.

Visiskai sutinku.Mineta drauge dabar perdetai rupinasi likusiais vaikais.
Bet nesirupina perdetai nauju vyru.Turbut tas skausmas jau seniai pamirstas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintibutė: 07 rugpjūčio 2009 - 21:59
QUOTE(Medinis @ 2009 08 07, 22:44)
Taip, ji kvepės mažiau.

Ar tikrai ? Jums pirminis - pavadinimas ar vaizdinys ?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 07, 22:33)
Gal mums skirtingai skaudėjo. O gal ir ne... Bet sutikite, kad skausmas paveikia arba nepaveikia. Kito žmogaus skybos ar jo vaiko mirtis man dažniausiai nesukelia skausmo.

kito zmogaus skyrybos, jeigu tas zmogus su manim niekaip nesusijes- man neskauda. Jei tas zmogua man artimas jo praradimai mane paveikia, bet tai jau visai kiti isgyvenimai, kitokie. Kito zmogaus vaiko mirtis, tik zinia apie tai tikriausia ne. Pasiruosimas, ejimas i laidotuves, sermenis tikriausia irgi ne. Bet buna, kad tai uzklumpa netiketai, sutinki laidotuviu procesija, jei buni nepasirenges buna visaip. Bet liudi , verki, isgyveni savo buvusia netekti, o gal ir ne . Dabar galvoju- laidojom teta, salia atveze laidoti metu vos sulaukusi vaikeli, labai verkiau. Ne ne tetos, nezinau kode, gal kad namuose manes lauke tokio pacio amziaus vaikas,, gal sumodeliavau, o gal pergyvenau kazka ne iki galo isgyventa. Nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 08 07, 22:53)
Ar jums lengva atpažinti ir įvardinti savo jausmus? Ypač naujus jausmus. Arba su naujais atspalviais.

Ne is karto pasiseka, bet pazinusi viena karta, atpazinti panasius tampa lengviau.

QUOTE(Mintibutė @ 2009 08 07, 22:56)
Turbut kievienam skirtingai.
O ka Jus pasirinktumet?
Papildyta:

Visiskai sutinku.Mineta drauge dabar perdetai rupinasi likusiais vaikais.
Bet nesirupinu perdetai nauju vyru.

Jei sugebeciau - pasirinkciau ruzavus akinius. Gal dar nevelu.. Taip lengviau gyvent..
Atsakyti
QUOTE(waterly @ 2009 08 07, 22:00)

Jei sugebeciau - pasirinkciau ruzavus akinius. Gal dar nevelu.. Taip lengviau gyvent..

Po gyvenimo spyriu i uzpakali kazi ar imanoma ir ar verta tokius akinius besidet?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 08 07, 22:59)
Ne ne tetos, nezinau kode, gal kad namuose manes lauke tokio pacio amziaus vaikas,, gal sumodeliavau, o gal pergyvenau kazka ne iki galo isgyventa. Nezinau.

Jūs neatsakėte sau į tą klausimą. Aš ieškau atsakymo ir kartais pasakau sau, kad jau radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 07 rugpjūčio 2009 - 22:06
QUOTE(waterly @ 2009 08 07, 23:00)
Ne is karto pasiseka, bet pazinusi viena karta, atpazinti panasius tampa lengviau.

Man sunkiausia yra rasti tinkamą pavadinimą. Įvardinti. Ganėtinai tenka galvą pasukti, kaip tai apibudinti, nes skirtingose situacijose to paties jausmo atspalviai skirtingi. Matau juos spalviškai pirmiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 07, 22:06)
Jūs neatsakėte sau į tą klausimą. Aš ieškau atsakymo ir kartais pasakau sau, kad jau radau.

Tai gal ir man atsakytumet,kodel pasirinktumet netekti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 07, 23:06)

tada man jo nereikejo. As neieskau atsakymu is anksto, arba tada kada jie man nesvarbus. Is anksto tariamai surasti atsakymai yra tusti. Kaip tusti yra jausmai tusciai pergyventi. Jie nieko nei pripildo, nei papildo.
Atsakyti