Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

bigsmile.gif ekologiškas mlm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GREEN_ORGANICS @ 2012 07 27, 15:10)

Yra kasmėnesinis ofiso mokestis....., pirkti bent kartą per mėnesį...., kol kas gerenio verslo plano, nei Forever Living kompanijos, neradau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritama @ 2012 08 08, 14:02)
Yra kasmėnesinis ofiso mokestis....., pirkti bent kartą per mėnesį...., kol kas gerenio verslo plano, nei Forever Living kompanijos, neradau... smile.gif

Tarp kitko,labai daug forever atstovų norėjo į Green Organics. Dabartinių naujų kompanijų visur yra ofiso mokestis. O kas mėnesį perkant tavo grupė neužmigs. Nemanau, kad čia blogas dalykas. pripažinkim, kad turime FL sukūrę nemažas grupes, bet aktyvių vienetai....

Be to, produktas ekologiškas (Y)
Lyginom FLP mineralus ir GO cell vitality - laimėjo FLP. Argi ir cardio - laimėjo argi ne tik kainos bet ir sudėties atžvilgiu smile.gif
Galėčiau dar daug pasakoti smile.gif
Atsakyti
Tiesa, Green Organics 20 USD offiso mokesčio mokėt nereikia, jei nežadi kurti grupės, jei žadi tik vartoti.
Aš vartoju produktus. Lyginu su Forever Living ir Alivemax - pranašumas akivaizdus bigsmile.gif thumbup.gif Ir tai nori nenori peršasi bigsmile.gif thumbup.gif o po vieną produktą per mėnesį įsigyti nemanau, kad milijoną kainuoja ar neįmanoma. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritama @ 2012 08 08, 15:02)
Yra kasmėnesinis ofiso mokestis....., pirkti bent kartą per mėnesį...., kol kas gerenio verslo plano, nei Forever Living kompanijos, neradau... smile.gif



Neradai smile.gif?

o as radau...ir zadu ivesti i Lietuva, nes tokias galimybes, kurias duoda tikrai niekur nerasi...ir kas svarbiausia viskas yra etiska ir be jokiu smegenu pudrinimu!!!!! Kas man, asmeniskai, yra labai svarbu....

Imetu as savo ir kolegiu point of view kas liecia Tinklini marketinga, pasiskaitykit ir paziurekit kaip jusu atstovaujamose kompanijose yra veikiama smile.gif
TINKLINIS MARKETINGAS – PRIEŠ PIRAMIDINES SISTEMAS

Į Tinklinio pardavimo sritį įeina skirstomasis ir darbo užmokeščio sistemos, kitaip vadinamos Tinkline Rinkodara. Jei Tinklinė Rinkodara yra įdiegta teisingai, manau, kad tai yra puikus ir efektyvus būdas siekiant finansinės nepriklausomybės. Tiesą sakant, milijonams žmonių visame pasaulyje, tai yra konkretus būdas užsidirbti, išnaudojant savo aistrą darbui su žmonėmis ir geros kokybės produkcijai.
Tinklinė Rinkodara gimė prieš 30 metų, Jungtinėse Amerikos Valstijose, kaip alternatyva tradiciniam prekybos būdui ar reklamai, kuri, to pasekoje, tapo alternatyva brangioms reklamoms televizijoje ir spaudoje. Dėka Tinklinės Rinkodaros metodo, kompanijos nusprendžia reklamuoti savo produkciją perduodant informaciją iš lūpų į lūpas per žmones, atsakingus už įmonės vardo garsinimą ir produktų platinimą. Tačiau didžiausias privalumas Tinklinės Rinkodaros metodo yra tas, kad leidžia užsidirbti ne tik iš asmeninių pardavimų, bet tuo pačiu užsidirbti ir iš tavo sukūrto tinklo pardavimų.
Tai sistema, kurios dėka gali pamatyti konkrečius rezultatus, savo gebėjimą kuriant ir sujungiant žmones į vieną grupę, kuri duoda konkrečių ekonominių rezultatų ir laikui bėgant suteikia galimybę turėti pasyvias įplaukas. Būtent tame ir yra genialumas.
Tačiau, kaip ir visame kame, visada atsiranda gudruolių, kurie pasinaudoja ir sukūria neteisėtas ir apgaulingas sistemas, panašias i kai kurias Multi –Level Marketing ar piramidines sistemas, kurios įstatymiškai yra uždraustos.
TAIGI BŪKITE DĖMESINGI!
Dėja Tinklinės Rinkodaros labai dažnai buvo „užterštos kompanijomis, kurios praeityje ir iki šių dienų naudoja šį (Network Marketing) metodą neteisingai, tokiu būdu užsidirbant labai daug (labai labai ) pinigų ir klaidinant žmones. Tokios kompanijos „fanatikės“ iki kraštutinumų, išnaudoja darbuotojus įvairiausiais būdais vietoj to, kad jos formuoti, mokyti bei augti kartu su kompanija, nes pagrindinis tokių „nešvarių“ kompanijų tikslas yra – siekti savoasmeninių siekių, kurie į tai neįtraukia darbuotojų.
Sunerimti reikėtų:
• Kai pagrindinis kompanijos tikslas yra darbuotojų verbavimas ( vadinamieji distributoriai, downliners ir t.t.), o ne produkto pardavinėjimas ir/ar pats produktas. Tokiais atvejais kalba eina ne apie ka kitą, o piramidinę sistemą!
• Kai kalbama apie greitą praturtėjimą be didelių pastangų
• Kad nereikės nieko pardavinėti
• Kad nededant jokių pastangų produktas bus perkamas savaime
• Kai kompanija nekalba apie produktus, o apie premijas, kad gali turėti nemokamą kompanijos automobilį, nemokamas atostogas, įsigyti prekes pigiau ir t.t.)
• Kai kompanija siūlo labai brangų nario mokestį ir\arba brangius produktus pavyzdžiams: turėti pavyzdžius yra svarbu, bet jų kaina neturėtų viršyti 500 Litų ir daugiau. Be to, konsultantui ir kompanijai atstovaujančiam asmeniui turėtu būti suteikta galimybė pasirinkti pavyzdžių paketą pagal pageidavimą, kitaip tariant, kompanija turi būti lanksti žmonių labui ir gerovei.
• Kai kompanija skatina pirkti CD, DVD, knygas ir mokymo seminarus, skirtus keliui į sėkmę, taip norint įtikinti, kad investicijos i mokymą ir žinias atsipirks su kaupu. Mokymas turėtų būti nemokamas arba reikalauti labai nedidelių investicijų.
• Kai kompanija reikalauja, kad kas mėnesį būtų perkama prekių už kompanijos nustatytą kainą, tokiu būdu teigdama, kad tai svarbu norint likti kompanijos nariu.
• Kai kompanija leidžia gauti pelną įtraukiant naujus narius, kai tuo tarpu užmokestis turėtų būti už parduotą produkciją.
• Kai kompanijos struktūra yra piramidės principo: tie, kurie yra piramidės viršuje uždirba dėka tų, kurie stovi žemesnėse kompanijos pakopose.
• Kai kompanija „pakviečia“ į masinius narių susibūrimus, kuriuose yra dainuojama, šokama, garsiai ir aistringai plojama vadovui, kuris tapo milijonieriumi ir gyvena turčiaus gyvenimą.
• Kai kompanija kalba tik apie skaičius, vietoj to, kad supažindintu su produkcija. Kad ir tokios frazės kaip „mūsų kompanija egzistuoja jau 50 metų“, „turime daugiau nei 20 000 konsultantų ....“, tai nieko nesako, nes NIVEA egzistuoja daugiau nei šimtas metų, bet jos gaminiai nėra geriausi rinkoje, Coca Cola egzistuoja daugiau nei šimtas metų, bet tai nėra sveikiausias gėrimas pasaulyje. Kas liečia konsultantų skaičių (kurie realiai pardavinėja), tai jis realybėje yra dažniausiai (beveik VISADA) mažesnis nei tai teigia kompanija ar jos atstovai.
• Kai kompanija naudoja tokius komunikacijos būdus (PNL ir t.t.), kurie paliečia tavo baimes ir nepasitikėjimą : „Visiems pavyksta ie jei tau nepavyksta, tai problema esi tu!“, ...niekada nepasieksi gerų rezultatų, jei nesielgsi taip, kaip mes sakome!“.
• Kai kompanija liepia ignoruoti bet ką (netgi artimuosius) , kurie liepia ar verčia tave mąstyti blaiviai ir negatyviai kalba apie kompaniją: „jie nežino apie ką kalba“, „jie kalba iš geros valios, bet tu jų neklausyk“.
• Kai kompanija verčia įtraukti šeimos narius bei draugus, „materializuodami“ santykius su artimaisiais ir draugais.
Tokia Tinklinės Rinkodaros sistema galbūt ir leidžia užsidirbti, bet statistika teigia, kad mažiau nei 1% žmonių užsidirba dirbant tokioje sistemoje. Ar TU norėtum būti tais likusiais 99%, kurie išvaistė savo laiką, pinigus ir daugelyje atvejų sugriovė santykius su artimaisiais ir draugais?
Reikia būti visalaiką atidiems, renkantis su kuo dirbti.
Bet visgi, Tinklinė Rinkodara, jei įdiegta rimtai, skaidriai ir etiškai, gali tikrai pagerinti kiekvieno ekonominę situaciją.
Kuo vadovautis renkantis kompaniją, su kuria dirbti?
Prieš renkantis su kuo pradėti veiklą, turėtum atkreipti dėmesį į šiuos aspektus:
• Kompanijos filosofija: kompanijos vizija, kuo tiki ir ką vertina, kur yra gaminama produkcija, ar nėra gaminama tose šalyse, kur yra išnaudojami žmonės ir\ar vaikai, ar kompanijai yra svarbi aplinkosaugos problema, kuri darosi vis aktualesnė. Iš esmės kompanijos vertybės turėtų sutapti su tavosiomis.
Pavyzdžiui jei tau rūpi gyvūnų teisės, manau tau tikrai būtų sunku pardavinėti produktus, į kurių sudėtį įeina gyvūlinės kilmės ingredientai.
• Produktų kokybė: tai turėtų būti produktai, kuriais tiki ir pati\pats asmeniškai esi naudojusi\jes ir kurių kokybė bei duotais rezultatais esi patenkinta\as. Entuziasmas kalbant apie produktą, tai pagrindas į sėkmę.
• Formavimo\mokymo planas: mokymas turėtų būti nemokamas arba už nedidelę kainą ir turėtų padėti tau siekiant sekmės dirbant su kompanija: nuo produkto sudėties iki sąžiningų pardavimų ir t.t.
Kompanijų, kurios dirba sąžiningai, Tinklinės Rinkodaros metodu yra nemažai, svarbiausia susirinkti visą reikalingą informaciją ir ramiai nuspręsti su kuria sukūrti palankias darbo sąlygas, kurios padėtu siekiant finansinės nepriklausomybės.
Atsakyti
Miela Cornelia, visa tai, ką teigiamo surašei apie tinklinį marketingą FLP ir yra. Nemokami mokymai, viskas Lietuvoje, produktai puikios kokybės - išbandžiai labai daug ir džiaugiuosi susitvarkiusi sveikatą be cheminių preparatų. Sponsorius gerbiantis tavo laiką - nori - pirmyn, nes jei padėsi kitam, tai ir pats turėsi, nenori - ieško tų, kurie nori dirbti ir turėti.
Puikios šventės, nuostabus palaikymas ir žmonės, kurie visada šalia, kai jų reikia. Sakyčiau nelietuviški biggrin.gif

Papildyta:
Beje, šeštadienį, Kaune nemokami mokymai, pagal pasiekimų lygį - NEMOKAMI 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Jokio stojamojo mokesčio, produktų grąžinimo galimybė 30 dienų.
Nori turiėti - dirbk, pasakok žmonėms kuo tau padėjo produkcija ir "traukinys" pats riedės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainulle @ 2012 08 08, 21:08)
Tiesa, Green Organics 20 USD offiso mokesčio mokėt nereikia, jei nežadi kurti grupės, jei žadi tik vartoti.
Aš vartoju produktus. Lyginu su Forever Living ir Alivemax - pranašumas akivaizdus  bigsmile.gif  thumbup.gif  Ir tai nori nenori peršasi  bigsmile.gif  thumbup.gif o po vieną produktą per mėnesį įsigyti nemanau, kad milijoną kainuoja ar neįmanoma.  ax.gif

O kam man dar ieškoti jei jau radau prduktus, kurie man akivaizdžiai tinka, kaina padori, o dar komanija grąžina nuo mano pirkimų tiek, kiek esu pasiekus: pvz. supervaiser kvalifikacijoje, man nuo mano pirkimų grįžta 8 procentai, jei esu aktyvi, nuo grupės papildomai grįžta 3 proc. Gautas lėšas galiu išsigryninti, galiu padengti savo pirkinių sumą, kuri kainuoja tada simboliškai. Pavz. Žalumynų laukai, atstojantys nesuvalgomų žalumynų kiekį dienai, 80 tabl., kurios be jolkių dažiklių ir cheminių apvalkalų, turintis kocherinį ženklą, kainuoja tik 28 Lt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ritama @ 2012 08 09, 09:33)
Miela Cornelia, visa tai, ką teigiamo surašei apie tinklinį marketingą FLP ir yra. Nemokami mokymai, viskas Lietuvoje, produktai puikios kokybės - išbandžiai labai daug ir džiaugiuosi susitvarkiusi sveikatą be cheminių preparatų. Sponsorius gerbiantis tavo laiką - nori - pirmyn, nes jei padėsi kitam, tai ir pats turėsi, nenori - ieško tų, kurie nori dirbti ir turėti.
Puikios šventės, nuostabus palaikymas ir žmonės, kurie visada šalia, kai jų reikia. Sakyčiau nelietuviški biggrin.gif

Papildyta:
Beje, šeštadienį, Kaune nemokami mokymai, pagal pasiekimų lygį - NEMOKAMI 4u.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jokio stojamojo mokesčio, produktų grąžinimo galimybė 30 dienų.
Nori turiėti - dirbk, pasakok žmonėms kuo tau padėjo produkcija ir "traukinys" pats riedės 4u.gif
Papildyta:

O kam man dar ieškoti jei jau radau prduktus, kurie man akivaizdžiai tinka, kaina padori, o dar komanija grąžina nuo mano pirkimų tiek, kiek esu pasiekus: pvz. supervaiser kvalifikacijoje, man nuo mano pirkimų grįžta 8 procentai, jei esu aktyvi, nuo grupės papildomai grįžta 3 proc. Gautas lėšas galiu išsigryninti, galiu padengti savo pirkinių sumą, kuri kainuoja tada simboliškai. Pavz. Žalumynų laukai, atstojantys nesuvalgomų žalumynų kiekį dienai, 80 tabl., kurios be jolkių dažiklių ir cheminių apvalkalų, turintis kocherinį ženklą, kainuoja tik 28 Lt. rolleyes.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif pati esu FLP kompanijoje. Vartojam produktus ir iš ten smile.gif Viskas puiku, tiesiog kaip pasakėte "traukinukas rieda", tai nelabai schmoll.gif Nors čia gal tik man šitaip..... Turiu Flp grupę nemažą, bet dirbančių nei vieno. Stovim vietoj... O taip norėtųsi.... Žodžiu smile.gif Čia tik man šitaip smile.gif
Beje, tarpusavyje FLP nariai yra labai pavydūs. Gal negalima taip kalbėti, bet kai paskambina lyderė ir pradeda aiškinti, kad tavo svetainė neatitinka reikalavimų ir kad gaunu įspėjimą ir kad kuo skubiau turiu "viską susitvarkyti", tai atsiprašau.... Sėdi viršūnėje ir degi pavydu tik dėl to, kad rašai blogą ir jis ne toks, kaip visos svetainės.... doh.gif Savo bloge aš galiu rašyt ką noriu. Ar ne taip? g.gif Beje, nieko nedariau po tų įspėjimų. Valdžia nieko man nesakė ir netgi gavau pagyrimą už smagų blogą. Tai va doh.gif
Atsakyti
Smagu, kad džiaugiatės savo kompanija, nu bet man jau įkyriai atrodo ji truputį doh.gif O straipsniukas man patiko thumbup.gif Pasidžiaugiau, kad viskas atitinka tuos kriterijus smile.gif Ech, apskritai džiaugiuosi savo MLM kompanija, nors kol kas tik vartoju produktus be rimtesnio darbo joje.
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 09, 11:55)
Smagu, kad džiaugiatės savo kompanija, nu bet man jau įkyriai atrodo ji truputį  doh.gif O straipsniukas man patiko  thumbup.gif Pasidžiaugiau, kad viskas atitinka tuos kriterijus smile.gif Ech, apskritai džiaugiuosi savo MLM kompanija, nors kol kas tik vartoju produktus be rimtesnio darbo joje.

g.gif kuriai čia rašote? Man? smile.gif Kuri kompanija? g.gif
Atsakyti
Tai, visur viskas priklauso nuo žmonių, asmenybių. Aš rami, nes žinau, kad kai dirbu ir yra rezultatas, kai ne, jo nėra. Suprantama, čia ne valdiškas darbas, kai pastoviai gauni nustatytas pajamas ir atostoginius ir liūdna, kai paskaičiau, kad dar kažkas tau nurašo velnių. Nes mano nuomone savas verslas tai turi būti tai, kai tu pats esi sau "viršininkas" ir niekas neturi teisės tavęs "tarkuoti", nes kitaip koks tikslas mesti savo "valdišką" darbą. g.gif 4u.gif
Atsakyti
O jus siaip ar domites esanciu kompaniju produkciju INCI?? nes man teko su jusu cia minetomis susipazinti, tai nezinau, nenoriu nieko blogo sakyti, bet nepriklausau jokioms esancioms LT vien todel, kad kai kurie dalykai man nelabai aiskus yra......Kaip pavyzdys, kalba eina apie naturaluma, o patikrinus ingredientus jo kaip ir nelabai nera blink.gif FLP pvz yra su aloe barbadensis , bet siaip jeigu zinote, nera tokio istaymo, kuris draustu deti ant produkto pavadinimu 'NATURAL' ar 'ORGANIC' , vien todel, kad uztenka, kad i sudeti ieitu nors ir mazas procentas 'naturalumo' ir jau produktas pasidaro 'sveikas' ir 'naturalus' blink.gif Sertifikatu nera (ICEA, ECOCERT, BDIH ir t.t.)...
na as cia kalbu is savo varpines kaip sakoma ir tik paminiu tai, kas uzkliuna uz mano akies...
Atsakyti
QUOTE(ritama @ 2012 08 09, 13:21)
Tai, visur viskas priklauso nuo žmonių, asmenybių. Aš rami, nes žinau, kad kai dirbu ir yra rezultatas, kai ne, jo nėra. Suprantama, čia ne valdiškas darbas, kai pastoviai gauni nustatytas pajamas ir atostoginius ir liūdna, kai paskaičiau, kad dar kažkas tau nurašo velnių. Nes mano nuomone savas verslas tai turi būti tai, kai tu pats esi sau "viršininkas" ir niekas neturi teisės tavęs "tarkuoti", nes kitaip koks tikslas mesti savo "valdišką" darbą. g.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cornelia @ 2012 08 09, 16:00)
O jus siaip ar domites esanciu kompaniju produkciju INCI?? nes man teko su jusu cia minetomis susipazinti, tai nezinau, nenoriu nieko blogo sakyti, bet nepriklausau jokioms esancioms LT vien todel, kad kai kurie dalykai man nelabai aiskus yra......Kaip pavyzdys, kalba eina apie naturaluma, o patikrinus ingredientus jo kaip ir nelabai nera  blink.gif FLP pvz yra su aloe barbadensis , bet siaip jeigu zinote, nera tokio istaymo, kuris draustu deti ant produkto pavadinimu 'NATURAL' ar 'ORGANIC' , vien todel, kad uztenka, kad i sudeti ieitu nors ir mazas procentas 'naturalumo' ir jau produktas pasidaro 'sveikas' ir 'naturalus'  blink.gif Sertifikatu nera (ICEA, ECOCERT, BDIH ir t.t.)...
na as cia kalbu is savo varpines kaip sakoma ir tik paminiu tai, kas uzkliuna uz mano akies...

Mūsų kompanija savo svetainėje talpina visų kenksmingų ingridientų sąrašą: http://greenorganics...ts-To-Avoid.pdf
Ji pati mokina skaityti mus etiketes smile.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti