Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

Ežiukų armija mane pakerėjo wub.gif reiks ir man ką sumastyti šventėms. g.gif
Atsakyti
4u.gif Vau, net seilės nutyso - JŪS tikros profės, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filia: 01 lapkričio 2009 - 21:47
Na įdedu ir aš savo tortuką žmogui, labai mėgstančiam futbolą, Cypciuko medaus tortas su želė gabaliukais, puoštas grietinėle, pastilažinės detalės. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
rekaliuke,tortas thumbup.gif ,tau ta tortuka i papuosimus nest reiketu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2009 11 01, 22:42)
Na įdedu ir aš savo tortuką žmogui, labai mėgstančiam futbolą, Cypciuko medaus tortas su želė gabaliukais, puoštas grietinėle, pastilažinės detalės.  blush2.gif
user posted image

Labai žaismingas ir neeilinis tortas thumbup.gif ir žolytė wub.gif kiek dažų suėjo tokiam gražiam atspalviui bigsmile.gif ? Tik norėjau paklausti, kodėl vartų tinklas "atskirai" nuo vartų rėmo blush2.gif ?
Atsakyti
nu va išsikepiau ir aš zebriuką kepiau pagal recepta kur su limonadu kaip pirmas manau gavosi neblogas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nieko ypatingo, ale vistiek noriu pasigirti hihihi.gif
Biski brokuoti dzibai, ale paskui as juos pataisiau, tik nebenufotkinau, nes batarkes nusedo doh.gif
Tortas mazyles krikstomamai skirtas buvo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Kokia gera mintis du atskiri tortai thumbup.gif graziai atrodo su kuo jis aptemtas ar apdenktas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 02 lapkričio 2009 - 11:17
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 02, 11:16)
Kokia gera mintis du atskiri tortai  thumbup.gif  graziai atrodo su kuo jis aptemtas ar apdenktas

Apteptas Sarlotes kremu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai labai puiki idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 02, 13:17)
Apteptas Sarlotes kremu mirksiukas.gif

o tie dzibukai irgi su tuo kremu daryti ar ne
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 02, 11:23)
o tie dzibukai irgi su tuo kremu daryti ar ne

Nea, dzibukams kremo nebeuzteko, cia aisingas, kuris kazkodel issileisti bande, bet as paskui ji aptvarkiau lotuliukas.gif
Atsakyti