Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

Laaabai grazi zole gavosi..ir drugelis..
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 10, 21:30)
] ,o dabar del skonio,tai skanus,bet kazin ar dar kada as ji kepsiu blush2.gif

Aš ir jį kepiau kaip-- tortą.Skonis kaip meduolio,na toks grynai kaip parduotuvėse būna pirkt.Jis man labiau tiktų kaip pyrago formos kept.Namiškiams pagal cipsiuką labiau patiko.Bet ir Kirbės,man nieko.Tik kai ilgėliau pastovi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 11 11, 18:12)
Namu vartojimui juodas miskas, norejau isbandyt zolyte is grietineles ir koki drugeli is sokolado, nu va ir rezultatas  rolleyes.gif

s tai sita namu varojima nusikopinau, labai ideja patiko su tuo geles ziedu ir drugeliu, labai patiko man sitas tortukas, nu labai labai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 10, 18:55)
pati kepimo,pjaustymo eiga ir produktu iseiga man nepatiko schmoll.gif
user posted image

Grazuolis tavo tortukas thumbup.gif 4u.gif
O kodel nepatiko? Siaip idomu, jeigu kada susigundysiu ji kept rolleyes.gif
QUOTE(pumpica @ 2009 11 11, 16:12)
Namu vartojimui juodas miskas, norejau isbandyt zolyte is grietineles ir koki drugeli is sokolado, nu va ir rezultatas  rolleyes.gif

OHO, kas cia per grozis wub.gif Kokia grazi ideja, nusikopinau ax.gif Super thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tebūnie pagarbintas, baigiasi pagyrų tema notworthy.gif nebandykit atidarinėti naujos user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 11 11, 18:57)
Aš ir jį kepiau kaip-- tortą.Skonis kaip meduolio,na toks grynai kaip parduotuvėse būna pirkt.Jis man labiau tiktų kaip pyrago formos kept.Namiškiams pagal cipsiuką labiau patiko.Bet ir Kirbės,man nieko.Tik kai ilgėliau pastovi. smile.gif

Va,man irgi i parduotuvi panasus,bet tikrai skanus,o seimynai pagal Cipciuka sake skanesnis.

Papildyta:
[quote=gitule,2009 11 11, 19:21]
Grazuolis tavo tortukas thumbup.gif 4u.gif
O kodel nepatiko? Siaip idomu, jeigu kada susigundysiu ji kept rolleyes.gif

Gitule,pirmiausia nepatiko produktu iseiga,pagal Cipciuka dviems tortams issikepu laksteliu,o cia tik vienas tortas,nu visdelto suvalkiete as,ir biskvitas man kazkoks ne toks,bet cia mano kalte gal per daug miltu?Kirbe pazadejo tiksliai atmatuot kiek ju reikia.Tikrai skanus,bet tokio as ir pardej netoliese galiu nusipirkt,o Cipciuko kol neissikepiau pirma karta nebuvau ragavus.O tu tikrai susigundyk ir pabandyk 4u.gif ir parasyk savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 11 11, 17:12)

Rezultatas thumbup.gif labai šaunus torčiukas
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 11, 19:09)
Gitule,pirmiausia nepatiko produktu iseiga,pagal Cipciuka dviems tortams issikepu laksteliu,o cia tik vienas tortas,nu visdelto suvalkiete as,ir biskvitas man kazkoks ne toks,bet cia mano kalte gal per daug miltu?Kirbe pazadejo tiksliai atmatuot kiek ju reikia.Tikrai skanus,bet tokio as ir pardej netoliese galiu nusipirkt,o Cipciuko kol neissikepiau pirma karta nebuvau ragavus.O tu tikrai susigundyk ir pabandyk 4u.gif ir parasyk savo nuomone

Aciu uz atsakyma 4u.gif Dabar turiu issikepus Cipciuko meducio laksteliu. Idomu net, jeigu kepsiu tai butinai parasysiu 4u.gif
Damusam tema greiciau ir cia nebegriztam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 11, 18:23)
Tebūnie pagarbintas, baigiasi pagyrų tema  notworthy.gif  nebandykit atidarinėti naujos user posted image  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Damusam user posted image ir varom is cia
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti