Laaabai grazi zole gavosi..ir drugelis..
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 10, 21:30)
Aš ir jį kepiau kaip-- tortą.Skonis kaip meduolio,na toks grynai kaip parduotuvėse būna pirkt.Jis man labiau tiktų kaip pyrago formos kept.Namiškiams pagal cipsiuką labiau patiko.Bet ir Kirbės,man nieko.Tik kai ilgėliau pastovi.

QUOTE(pumpica @ 2009 11 11, 18:12)
Namu vartojimui juodas miskas, norejau isbandyt zolyte is grietineles ir koki drugeli is sokolado, nu va ir rezultatas

s tai sita namu varojima nusikopinau, labai ideja patiko su tuo geles ziedu ir drugeliu, labai patiko man sitas tortukas, nu labai labai

QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 10, 18:55)
Grazuolis tavo tortukas

O kodel nepatiko? Siaip idomu, jeigu kada susigundysiu ji kept

QUOTE(pumpica @ 2009 11 11, 16:12)
Namu vartojimui juodas miskas, norejau isbandyt zolyte is grietineles ir koki drugeli is sokolado, nu va ir rezultatas

OHO, kas cia per grozis

Tebūnie pagarbintas, baigiasi pagyrų tema
nebandykit atidarinėti naujos

QUOTE(zebra @ 2009 11 11, 18:57)
Aš ir jį kepiau kaip-- tortą.Skonis kaip meduolio,na toks grynai kaip parduotuvėse būna pirkt.Jis man labiau tiktų kaip pyrago formos kept.Namiškiams pagal cipsiuką labiau patiko.Bet ir Kirbės,man nieko.Tik kai ilgėliau pastovi. 

Va,man irgi i parduotuvi panasus,bet tikrai skanus,o seimynai pagal Cipciuka sake skanesnis.
Papildyta:
[quote=gitule,2009 11 11, 19:21]
Grazuolis tavo tortukas

O kodel nepatiko? Siaip idomu, jeigu kada susigundysiu ji kept

Gitule,pirmiausia nepatiko produktu iseiga,pagal Cipciuka dviems tortams issikepu laksteliu,o cia tik vienas tortas,nu visdelto suvalkiete as,ir biskvitas man kazkoks ne toks,bet cia mano kalte gal per daug miltu?Kirbe pazadejo tiksliai atmatuot kiek ju reikia.Tikrai skanus,bet tokio as ir pardej netoliese galiu nusipirkt,o Cipciuko kol neissikepiau pirma karta nebuvau ragavus.O tu tikrai susigundyk ir pabandyk

QUOTE(pumpica @ 2009 11 11, 17:12)

Rezultatas

QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 11, 19:09)
Gitule,pirmiausia nepatiko produktu iseiga,pagal Cipciuka dviems tortams issikepu laksteliu,o cia tik vienas tortas,nu visdelto suvalkiete as,ir biskvitas man kazkoks ne toks,bet cia mano kalte gal per daug miltu?Kirbe pazadejo tiksliai atmatuot kiek ju reikia.Tikrai skanus,bet tokio as ir pardej netoliese galiu nusipirkt,o Cipciuko kol neissikepiau pirma karta nebuvau ragavus.O tu tikrai susigundyk ir pabandyk
ir parasyk savo nuomone

Aciu uz atsakyma

Damusam tema greiciau ir cia nebegriztam

QUOTE(Olesta @ 2009 11 11, 18:23)

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.