Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

Si ryta pasiryzau isbandyt pastiliaza ir prigaminau rozyciu ax.gif
user posted image
Atsakyti
kokia spalva wub.gif labai dailios rožės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 10, 13:10)
kokia spalva  wub.gif  labai dailios rožės  4u.gif

Pyliau skystus raudonus dazus, skystis buvo toks kraujo raudonumo, ale kai susidejo pudra su krakmolu, pasidare ruzava... 4u.gif
Atsakyti
Maziukas labai prase torto,tai ir padariau,buvo proga isbandyt Kirbes medaus torta,dar neragavau,tai nezinau kaip skonis,nes pati kepimo,pjaustymo eiga ir produktu iseiga man nepatiko schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
*Jone* bigsmile.gif bigsmile.gif koks fainuolis wub.gif

Neli
šaunuolė thumbup.gif

laurechka net nesitiki, kad turėjo būti raudonos rožės g.gif labai graži ir švelni spalvytė wub.gif
Atsakyti
*Jonė*,labai mielas tortukas,figureles kokios grazios,drugeliai ant lapeliu- thumbup.gif gera ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 10, 19:55)

Koks linksmas torčiukas thumbup.gif
Atsakyti
*Jone*, Tu apžavėjai mano metinuką ir mane kartu, maniškis kai pamatė, aikčiot pradėjo iš nuostabos, orą tik traukia tik traukia su garsu į save, aukščiausias įvertinimas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,mergaites,uz pagyras 4u.gif
Olesta,mano vaikai ir liezuvius iskise ziurejo,dickis tai ir nurodymus dave,liepe roziu det,bet nedejau ax.gif ,o mano maziui labai patinka draugeliai(drugeliai)
Imetu pjuvi user posted image ,o dabar del skonio,tai skanus,bet kazin ar dar kada as ji kepsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 11 10, 21:21)
*Jonė*,labai mielas tortukas,figureles kokios grazios,drugeliai ant lapeliu- thumbup.gif  gera ideja 4u.gif

Dekui,o drugeliai ne ant lapeliu,o is plikytos teslos isspaudziau zvaigzdutes forma ir dejau i formele ledukams saldyt,gavosi tokie kauburiukai smile.gif
Atsakyti
Namu vartojimui juodas miskas, norejau isbandyt zolyte is grietineles ir koki drugeli is sokolado, nu va ir rezultatas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Oho koks drugys blink.gif ir zolyte vesli dailu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 11 lapkričio 2009 - 17:55