Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 12, 13:23)
cia ne apie jura eina kalba, o apie spalvas ,ju ryskuma ir foto sviesuma. Antroj foto as juros isvis beveik nematau  smile.gif  Na zodziu, kas kam aktualu  smile.gif
Papildyta:

aha, ir man idomu  rolleyes.gif

gavau atsakyma i az tongue.gif

"pasiimu nuotrauką kurią nuriu pakeisti(spalvotą)
dublikuoju nuotrauką (ctrl+j) tada eini į image-adjusments-gradient map, atsiranda tokia lentelė, pasirenki norima fona, šiuo atveju j/b ir spaudi ok, nuotrauka turi pasidaryti nespalvota.
prisizuminu nuotrauka iki 100proc.
tada pasiemi trintuką (E) ir visas vietas kur kuri kad būtų spalvotą nutrini.
viskas"

man isejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 12, 13:27)
Mergaites zinau, kad senose temoe kazkur buvo rasyta, bet nelabai turiu laiko ieskoti, gal galit parasyti pazingsiniui kaip is j/b nuotraukos viena detale palikti spalvota

padarai pagrindinio sluoksnio kopija (crtl+j), tada paverti i jb, tada paemi trintuka (E) ir pratrini ta detale 4u.gif (tik reikes paeksperementuoti su trintuko kietumu/minkstumu)
Papildyta:
kol rasiau jau ir boruzka parase biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Imetu dar keliata vaizdeliu.

Visko daug, bet mane kazkuo zavi si foto blush2.gif
user posted image

Apzvalgos ratas
user posted image

Ir si tokia visko daug.. ar verta demesio?
user posted image

Su kokiu ps reik daryt sita bajeri kaip viena daikta spalvota palieki? g.gif Nes as naudoju pirktini "digital image suite 10", tai nesigauna man pagal aprasyma.
Atsakyti
smile.gif Buvau supykusi ant skaičiuoklio, skaičuojančio parašytas žinutes norėjau pasibarti, kad negaliu įmesti pirmo namų darbo, bet sugalvojau kitaip ją įkelti(. Lauksiu Jūsų komentarų smile.gif ). Tikiuosi pavyks.

http://picasaweb.goo...082308594103234
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 12 rugpjūčio 2009 - 16:25
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 12, 16:19)
smile.gif Buvau supykusi ant skaičiuoklio, skaičuojančio parašytas žinutes norėjau pasibarti, kad negaliu įmesti pirmo namų darbo, bet sugalvojau kitaip ją įkelti(. Lauksiu Jūsų komentarų smile.gif ). Tikiuosi pavyks.

http://picasaweb.goo...082308594103234

Sitoj temoj zinuciu neskaiciuoja, pyk nepykus biggrin.gif

Kad labai mazos, neiziuriu unsure.gif Neiseina ikelt cia didesniu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 12, 18:19)

na gal taip bus geriau blush2.gif

user posted image
Arba būsiu perdaug sumažinus biggrin.gif, teks iš naujo perkelt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukas123: 12 rugpjūčio 2009 - 16:40
Medona,antra idomiausia, bet kazka dar reikia patvarkyti, gal spalvas,gal pasviesint g.gif
1 ir 3 nieko ypatingo
Atsakyti
Sorry merginos, panašu, kad su kompiuteriu ir internetu šiandien man nepakeliui smile.gif.
Pirmas ND.

1.
user posted image

2.

user posted image

3.
user posted image

o čia šiaip wink.gif
user posted image

o čia kad nepyktumėt už flood'ą blush2.gif
user posted image
Atsakyti
jurgitukas Nd man gerai
Atsakyti
Citavau, bet viskas dingo, slilikai nesideda, cia turi buti ''blink''
*Citra*, tau turetu sumoketi uz gera reklama, as jau taip pat nusipirkau 50mm... Laukiu kol atsius, gal vel atsiras noras fotografuot.
Medona, man antra patiko smile.gif
Jurgitukas123, ND gerai
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 08 12, 17:48)
Citavau, bet viskas dingo, slilikai  nesideda, cia turi buti ''blink''
*Citra*, tau turetu sumoketi uz gera reklama, as jau taip pat nusipirkau 50mm... Laukiu kol atsius, gal vel atsiras noras fotografuot.
Medona, man antra patiko smile.gif
Jurgitukas123, ND gerai

thumbup.gif sveikinu su pirkiniu. Man upas su tuo tamsiu kitiniu irgi buvo dinges, be tdabar malonumas tiesiog bigsmile.gif Lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti