Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 08 11, 21:15)
Va, cia buvo popa... Bet jau nebeskauda...

blush2.gif kazkas ne to, sioje foto 4u.gif

antra foto kazkaip labiau limpa, tik petukas isdeges per daug.

QUOTE(ich @ 2009 08 11, 22:56)
Pirksiu ir as turbut 50mm 1.8, labai jau gundo mane jis biggrin.gif

as irgi gundausi bigsmile.gif

QUOTE(Medona @ 2009 08 11, 23:41)

man patik ofoto su rankyte ir boruzemis...
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 08 11, 21:41)

nu sita kaip patiko, nerealiai, dalyvauk kokiam konkurse tema pritaikius, tikrai laimesi wub.gif blush2.gif nu ir kurybiskumas jusu cool.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif Sakau, kad neturiu ka fotkint, tai va fotkinu bele ka. Po to treniruojuosi su PS, o kai jau tiek vargo idedu, tai tada cia talpinu biggrin.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 12, 04:34)
nu sita kaip patiko, nerealiai, dalyvauk kokiam konkurse tema pritaikius, tikrai laimesi  wub.gif  blush2.gif  nu ir kurybiskumas jusu  cool.gif

Man irgi sita patiko labiausiai, idomi tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 11, 19:42)
cia mano sios dienos menas:

Spalvos niiii

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 08 11, 21:44)
Sunku sugalvot pavadinima  blush2.gif ,bet megstu tokias menines nesamones  biggrin.gif  ax.gif

Fainos tokios nesąmonės, bet būtinai reikia pavadinimo, kad atskleisti nuotraukos esmę....mintį...visai kitaip žiūrisi tuomet.

QUOTE(Tiny @ 2009 08 11, 21:50)
Aciu  4u.gif

O kaip sis portretas?  ax.gif

Mano darbiniam kompe veidukas išdegęs.

QUOTE(Medona @ 2009 08 11, 23:41)

Ta su boružėlės iš bonkės tai gera...antras planas tik per intensyvus man šiek tiek...galėtų būt koks neutralus ir ryškumo trūksta toms boružėms, kurios fokuse.
Atsakyti
Medona, man su boruzem thumbup.gif
Atsakyti
Medona, boruzes thumbup.gif Man dar ta su atkeliu patiko, tik jei uzmanymas toks, tai tada tikrai siekt tiek ryskesnio to takelio noretusi smile.gif

Tiny, nepaisant siek tiek ryskumo trukumo, man "popa" patiko labiau, jau vien del tos emocijos pagautos, taip ir norisi i kompo ekrana ta popa papust 4u.gif
Atsakyti
Melodi,
pirma butu visai nebloga, jei tas arklys butu labiau priekyje, nes dabar tikrai toks jausmas, kad jis toj masinoj tupi. Jb patinka.
Su boruzelem,labai grazi foto thumbup.gif Tik gal dar kazka su spalvom daryciau g.gif Gal sviesinciau biski, nzn tixliai, bet su PS paeksperimentuociau.
Trecia nieko ypatinga, tiesiog idomu paziureti, kaip boruzeles mergaite aplipusios bigsmile.gif Ryskumo truksta.
Su takeliu,tai vistiek man norisi,kad mergaite butu ryskesne g.gif Gal tuomet buciau fotkinusi kitu kampu,labiau is galo, fokusavusi i mergaite, arba ale ****** smelyje padariusi, fokusavusi i jas, o mergaite su teciu toliau zingsniuja, jie butu papluake, pedutes ryskios, tada butu akcentas i takeli, ir neryski mergaite neerzintu.
O kodel isemei paskutine? Man ji visai patiko. Labai geras mergaites zvilgsnis, ir spalvos patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 12, 03:34)
nu sita kaip patiko, nerealiai, dalyvauk kokiam konkurse tema pritaikius, tikrai laimesi  wub.gif  blush2.gif  nu ir kurybiskumas jusu  cool.gif

Zunkeli, Aciu 4u.gif
Pritariu Stikliniai, kad biski man ryskumo stoka tom boruzem, kiek galejau tiek paryskinau, bet konkursams man rodos reikia idealumo blush2.gif

Aciu visoms uz komentarus mano boruzems 4u.gif
Atsakyti
Vel dziaugiuosi nauju objektyvu wub.gif
Fotkinta namie, prie iso 320, kur su kitiniu reikedavo be blico virs 1000 uzkelti, ir tai judesys paplaukes budavo. Foto tik truputi sviesinta/
user posted image

O cia laaabai fotogeniska mergaite wub.gif Jei ji mato kad fotkini, pozuoja tikraja to zodzio prasme, sustingsta ir ismeta nerealia sypsena. Vienas malonumas tokia paveiksluoti wub.gif Su foto nieko nedaryta. (laikysiu sia foto neilgai rolleyes.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 12 rugpjūčio 2009 - 10:02
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 12, 10:59)
1. Vel dziaugiuosi nauju objektyvu  wub.gif
Fotkinta namie, prie iso 320, kur su kitiniu reikedavo be blico virs 1000 uzkelti, ir tai judesys paplaukes budavo. Foto tik truputi sviesinta/

2. O cia laaabai fotogeniska mergaite  wub.gif Jei ji mato kad fotkini, pozuoja tikraja to zodzio prasme, sustingsta ir ismeta nerealia sypsena. Vienas malonumas tokia paveiksluoti  wub.gif Su foto nieko nedaryta.

1. Sita labai labai wub.gif Spalvos tokios svelnios... Super bigsmile.gif

2. Sutinku, kad mergaite grazi ir fotogeniska, bet pats kadras nelabai idomus blush2.gif Spalvos irgi superines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 12, 10:26)
1. Sita labai labai  wub.gif Spalvos tokios svelnios... Super  bigsmile.gif

2. Sutinku, kad mergaite grazi ir fotogeniska, bet pats kadras nelabai idomus  blush2.gif Spalvos irgi superines  smile.gif

1. aciu 4u.gif Mano spalvos irgi suzavejo, toki svelnuma suteikia wub.gif
2. Taip, foto nieko ypatinga, nenorejau cia nieko islauzti, tiesiog parodyti "zalia" foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 12 rugpjūčio 2009 - 10:42
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 12, 09:44)
Melodi,
pirma butu visai nebloga, jei tas arklys butu labiau priekyje, nes dabar tikrai toks jausmas, kad jis toj masinoj tupi. Jb patinka.
Su boruzelem,labai grazi foto  thumbup.gif Tik gal dar kazka su spalvom daryciau  g.gif Gal sviesinciau biski, nzn tixliai, bet su PS paeksperimentuociau.
Trecia nieko ypatinga, tiesiog idomu paziureti, kaip boruzeles mergaite aplipusios  bigsmile.gif Ryskumo truksta.
Su takeliu,tai vistiek man norisi,kad mergaite butu ryskesne  g.gif Gal tuomet buciau fotkinusi kitu kampu,labiau is galo, fokusavusi i mergaite, arba ale ****** smelyje padariusi, fokusavusi i jas, o mergaite su teciu toliau zingsniuja, jie butu papluake, pedutes ryskios, tada butu akcentas i takeli, ir neryski mergaite neerzintu.
O kodel isemei paskutine? Man ji visai patiko. Labai geras mergaites zvilgsnis, ir spalvos patiko  thumbup.gif

Cia Medonai laurai skirti turbut biggrin.gif

Grazios foto 4u.gif Sviesumas thumbup.gif Antroj man tik kazkaip minties ar veiksmo truksta blush2.gif
Atsakyti