Blyn, citavau citavau, o kažkodėl nieko nėra
Tiny, ten kur j/b nuotraukos, jos kažkokios per tamsios, per pilkos, spalvotos daug geriau atrodo, kur su ledais patiko.
Zunkeli, man ta tavo paskutinė patiko, spalvos labai gražios
kas čia dar
citra ir tiny, sveikinu su pirkiniu, tikrai fainai piešia
citra, o tavo koks obj?

Tiny, ten kur j/b nuotraukos, jos kažkokios per tamsios, per pilkos, spalvotos daug geriau atrodo, kur su ledais patiko.
Zunkeli, man ta tavo paskutinė patiko, spalvos labai gražios
kas čia dar

citra ir tiny, sveikinu su pirkiniu, tikrai fainai piešia

QUOTE(Teka @ 2009 08 13, 09:16)
Vai tai aciu

Unity, cia jau mazai ka bepatarsi, deja, man rodos vienintele iseitis bandyti mokytis ir su tokiu, o jeigu matysi, kad patinka, galimybe issigyte technika ateis pati, PABANDYK

QUOTE(Teka @ 2009 08 13, 11:16)
1. Tiny, ten kur j/b nuotraukos, jos kažkokios per tamsios, per pilkos, spalvotos daug geriau atrodo, kur su ledais patiko.
2. citra ir tiny, sveikinu su pirkiniu, tikrai fainai piešia
citra, o tavo koks obj?
2. citra ir tiny, sveikinu su pirkiniu, tikrai fainai piešia

1. Aciu

2. Dekui dekui

Gana jau man namuose ta pati per ta pati fotografuoti

Tiny su daugiau erdves labiausiai patiko, kitos suspaustos man atrodo...

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 13, 00:02)
Saunuole,grazi man sita foto- ir spalvos liux

labai grazus vakar vakaras buvo, tik nelabai man pavyko iamzinti...
beldziant i dangaus vartus

QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 13, 13:41)
labai grazus vakar vakaras buvo, tik nelabai man pavyko iamzinti...
Aha, dangus labai grazus, bet pati foto sakyciau tamsoka

*Lina*, matau, kad skaitai

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 12, 14:23)
primink koki obj pirkai?
QUOTE(Tiny @ 2009 08 12, 21:09)
va si man patiko ir j/b geras. gaila biski kojytes nukirstos

QUOTE(Zana4 @ 2009 08 13, 16:10)
primink koki obj pirkai?
va si man patiko ir j/b geras. Gaila biski kojytes nukirstos
bet siaip man ok
va si man patiko ir j/b geras. Gaila biski kojytes nukirstos

Aciu, Zana

Sveikos..
nu ir nusikaliau per atostogas.. kita kart imsiu kokia aukle... nacert.. du dantys dygsta, nulis poilsio... bet spejau prifotkint kazka... ale pavargau juodai
reiks atostogu po atostogu
vnz da Klaipedoj, gal pavyks sian vaziuot namo, o gal ryt grysiu... maciausi sian su Citra, nu jau groooozis moteris koks
pafotkinau kiek pavyko , kiek leido mano reksniukas, jei leis imesiu, jei ne tai ne
Zunkeli faina foto tik man ryskumo lape truksta, nors gal jo ir nereikia, bet siaip patinka
Tiny aha.. pabandyk ka kitaip papyskint
as pasirasau sesijom, jei kas noresit pafotkint... tik reiks nusipiest visus galus ir pasiruosti
noriu foto sau.. del foto su vaiku ir tariamu barakeliu kuri nukirpai, man jis kaip tik pagyvintu kadra, butu foto su mintim, na, tiesiog, tokia vaikiska, truksta butent nuotraukose tavo to, jos tokios sausokos... beja fotkindama db merginas Klaipedoje pati pastebejau, kad sausos tokios foto mano.. irgi panasiai darau, nukerpu ar neitraukiu i kadra 'bardako' kuris isties ir pagyvintu ta nuotrauka 
Dar reikes kuprine pirkti dviem fotikam, nes svori toki ant kaklo ar taseje tampytis tai peilis... plius jei da vaikas, vezimas... zodziu... pikta siek tiek esu
va.
Zmogiuk atsiemei korta? del foto tai tie laidai elektros nlb, reiktu istrint su ps.. o spalvas cia grybines kazkokias rodo sitas teplepas tai nekomentuosiu nieko
nematau
aj pamirsau pasigirt kad vaikas man guza istate ir dukart lupa praskele
vnz... noriu poilsio
nu ir nusikaliau per atostogas.. kita kart imsiu kokia aukle... nacert.. du dantys dygsta, nulis poilsio... bet spejau prifotkint kazka... ale pavargau juodai

Zunkeli faina foto tik man ryskumo lape truksta, nors gal jo ir nereikia, bet siaip patinka

Tiny aha.. pabandyk ka kitaip papyskint

Dar reikes kuprine pirkti dviem fotikam, nes svori toki ant kaklo ar taseje tampytis tai peilis... plius jei da vaikas, vezimas... zodziu... pikta siek tiek esu

Zmogiuk atsiemei korta? del foto tai tie laidai elektros nlb, reiktu istrint su ps.. o spalvas cia grybines kazkokias rodo sitas teplepas tai nekomentuosiu nieko

aj pamirsau pasigirt kad vaikas man guza istate ir dukart lupa praskele

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 13, 16:46)
nu ir nusikaliau per atostogas.. .................
ooooo, na stai ir po "atostogu"