Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali,

Sveika sugrįžus. Jau kaip laukiam, neįsivaizduoji blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Oooo, Zitlali, sveika pusiau sugrizusi!!! bigsmile.gif Labai laukiam tavo "atostogu" rezultatu smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie pasiilgusiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 08 13, 18:02)
Prisijungiu prie pasiilgusiu  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif aha ir as bigsmile.gif

nemazas gerbeju burelis pas Zitlali biggrin.gif
Atsakyti
Kaip miela wub.gif ax.gif

Parduodu jau tiksliai placiakampi, neprilipo, tai 20mm f2.8 uz 1200lt tai jei kas noresit tai i AZ 4u.gif
Atsakyti
Zitkos pasirodymo proga biggrin.gif sveika sugrįžus, aš kaip ir visos, pasiilgau wub.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 13, 18:25)
Zitkos pasirodymo proga  biggrin.gif sveika sugrįžus, aš kaip ir visos, pasiilgau  wub.gif  4u.gif

jau tikriausiai zinau prie ko prikibtu Zitka tongue.gif
bet foto idomios, tik pirmoje gaila siek tiek nukirstos cigaretes, o antra dar kirpciau virsaus...
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 13, 18:35)
jau tikriausiai zinau prie ko prikibtu Zitka  tongue.gif
bet foto idomios, tik pirmoje gaila siek tiek nukirstos cigaretes, o antra dar kirpciau virsaus...

aga, gaila, ale ką padarysi
o antra zitkai patiko tongue.gif man tai viršaus nesinori kirpt, kaip tada čia atrodytų

o prie ko, tavo nuomone, zitka prikibtų smile.gif
Atsakyti
Pirmoje oda reiktu nuslifuot ir tokia gal labiau ala glamurine daryt.. ni? tiesiog tie nelygumai nelabai , gal daugiau svelnia reiktu foto pagaminti, nes db tokia truputi gatvine atrodau... o israiska ne gatvine, su sypsniu mazu.. cia tik tokia nuomone.. del kadravimo tai joa... ir siaip.. is apacios gal geriau butu daugiau..
Antra patiko nes cia meeeees biggrin.gif neturiu foto su sunum ne savo darytu smile.gif ji man siaip miela, nes jis visad kuiciasi man taip kai irzlus, skauda ar siaip reikalinga esu smile.gif o jei apie kita puse, tai zinoma, galetu ji buti siek tiek desineje erdvesne... bet aj.. zinokit negaliu kritikuot kai matau savo vaiko garbanas.. wub.gif tai jau jum palieku smile.gif man patinka si foto tongue.gif

noriu namo sad.gif nors visumoje cia nerealu kiek yra ka fotkint... man mikro infarktas istiko kai pamaciau cia viska kitom akim.. atleksiu butinai be vaiko darkart rudeniop kai lis ir citra pusplike per lietu pliaze ruke fotkinsiu biggrin.gif nius cia suuper... visi tiltai, kirai, prieplaukos, laivai... nu zodziu...

Sorry uz OT blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 rugpjūčio 2009 - 17:43

Kaip balta varna įsiterpsiu (nors ir nelabai ir dalyvauju)... bet ši labai faina thumbup.gif Dar patiktų vientisas fonas, tai iš vis būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 13, 18:42)
Pirmoje oda reiktu nuslifuot ir tokia gal labiau ala glamurine daryt.. ni? tiesiog tie nelygumai nelabai , gal daugiau svelnia reiktu foto pagaminti, nes db tokia truputi gatvine atrodau... o israiska ne gatvine, su sypsniu mazu.. cia tik tokia nuomone.. del kadravimo tai joa... ir siaip.. is apacios gal geriau butu daugiau..
Antra patiko nes cia meeeees biggrin.gif neturiu foto su sunum ne savo darytu smile.gif ji man siaip miela, nes jis visad kuiciasi man taip kai irzlus, skauda ar siaip reikalinga esu smile.gif o jei apie kita puse, tai zinoma, galetu ji buti siek tiek desineje erdvesne... bet aj.. zinokit negaliu kritikuot kai matau savo vaiko garbanas..  wub.gif tai jau jum palieku smile.gif man patinka si foto tongue.gif

noriu namo sad.gif nors visumoje cia nerealu kiek yra ka fotkint... man mikro infarktas istiko kai pamaciau cia viska kitom akim.. atleksiu butinai be vaiko darkart rudeniop kai lis ir citra pusplike per lietu pliaze ruke fotkinsiu biggrin.gif nius cia suuper... visi tiltai, kirai, prieplaukos, laivai... nu zodziu...

Sorry uz OT  blush2.gif

ai, zitka, man ta su cyza gera tokia, nereik ten nieko glamūrint, noriu, kad būtų tokia, kaip tu sakai ale gatvinė smile.gif

tai varyk namo, kas trukdo?

mirksiukas.gif

zitka, kai būsi namie, įmesk man, kur mane pafotinkus (tikiuos neištrynei)

ale žėk citrą įdėsi, jei ji leis, o manęs tai neklausei. o ji dar kaip sakai graži labai, taigi noris pamatyt
Atsakyti
Zitkos pasirodymo proga ...................

pirmoje per mazai erdves, reikejo is toleliau imt, nugi cigarete netilpo kaip cia taip biggrin.gif

o antroji na net nezinau, nepatinka atspalvis, ar tiesiog jis nedera siai foto ir nors pasiusk noriu atsisukusio Simoniuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 13, 18:42)
....................rudeniop kai lis ir citra pusplike per lietu pliaze ruke fotkinsiu biggrin.gif nius cia suuper... visi tiltai, kirai, prieplaukos, laivai... nu zodziu...
.

nu vsio, gi noriu pamatyt ta vaizdeli biggrin.gif
Atsakyti