QUOTE(Zitlali @ 2009 08 13, 18:42)
Pirmoje oda reiktu nuslifuot ir tokia gal labiau ala glamurine daryt.. ni? tiesiog tie nelygumai nelabai , gal daugiau svelnia reiktu foto pagaminti, nes db tokia truputi gatvine atrodau... o israiska ne gatvine, su sypsniu mazu.. cia tik tokia nuomone.. del kadravimo tai joa... ir siaip.. is apacios gal geriau butu daugiau..
Antra patiko nes cia meeeees

neturiu foto su sunum ne savo darytu

ji man siaip miela, nes jis visad kuiciasi man taip kai irzlus, skauda ar siaip reikalinga esu

o jei apie kita puse, tai zinoma, galetu ji buti siek tiek desineje erdvesne... bet aj.. zinokit negaliu kritikuot kai matau savo vaiko garbanas..

tai jau jum palieku

man patinka si foto
noriu namo

nors visumoje cia nerealu kiek yra ka fotkint... man mikro infarktas istiko kai pamaciau cia viska kitom akim.. atleksiu butinai be vaiko darkart rudeniop kai lis ir citra pusplike per lietu pliaze ruke fotkinsiu

nius cia suuper... visi tiltai, kirai, prieplaukos, laivai... nu zodziu...
Sorry uz OT
ai, zitka, man ta su cyza gera tokia, nereik ten nieko glamūrint, noriu, kad būtų tokia, kaip tu sakai ale gatvinė
tai varyk namo, kas trukdo?
zitka, kai būsi namie, įmesk man, kur mane pafotinkus (tikiuos neištrynei)
ale žėk citrą įdėsi, jei ji leis, o manęs tai neklausei. o ji dar kaip sakai graži labai, taigi noris pamatyt