Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Ai, irnesakyk.gif vis tiek,kad ir nelaimesim tos zalios kortos,nuvaziuosim bent kaip turistai,pasiziureti i Braiso nacionalini parka,i kanjonus... photo.gif hihihi.gif
Atsakyti
Man idomu ar visi, dalyvaujantys sioje loterijoje laisvai kalba angliskai ? Ar yta tokia butina salyga idealiai moketi kalba ?
Atsakyti
QUOTE(eksi @ 2009 08 11, 14:44)
Man idomu ar visi, dalyvaujantys sioje loterijoje laisvai kalba angliskai ? Ar yta tokia butina salyga idealiai moketi kalba ?

Tokios sąlygos nėra - žinoti anglų kalbą. Tačiau tai keistas klausimas, nes anglų kalbą reiks žinoti ne dėl kitų, bet dėl savęs - kuo geriau žinai anglų, tuo paprasčiau būti angliškai bendraujančiame sociume.
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2009 08 11, 14:32)
Ai, irnesakyk.gif vis tiek,kad ir nelaimesim tos zalios kortos,nuvaziuosim bent kaip turistai,pasiziureti i Braiso nacionalini parka,i kanjonus... photo.gif  hihihi.gif

Kanjonai... taip, gražu, bet pabuvus kanjonuose, teks su beveik tuščia sąskaita grįžti į Lietuvą smile.gif
Aš tikiu, kad kažkas iš šios temos lankytojų laimės Žalią Kortą, įsikurs Amerikoje ir mėgausis kada nors senatvėje užtarnautu amerikietišku poilsiu kruiziniuose laivuose aplink pasaulį... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saris: 11 rugpjūčio 2009 - 15:42
QUOTE(saris @ 2009 08 11, 16:41)
Kanjonai... taip, gražu, bet pabuvus kanjonuose, teks su beveik tuščia sąskaita grįžti į Lietuvą smile.gif

Taip brangu? Gal butu galima detaliau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saris @ 2009 08 11, 16:41)

Aš tikiu, kad kažkas iš šios temos lankytojų laimės Žalią Kortą, įsikurs Amerikoje ir mėgausis kada nors senatvėje užtarnautu amerikietišku poilsiu kruiziniuose laivuose aplink pasaulį... smile.gif

Gal as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrusėlis @ 2009 08 11, 19:05)
Taip brangu? Gal butu galima detaliau?  4u.gif

na, aš turėjau omeny, kad būti turistu Amerikoje, gyvenant viešbučiuose ir aplankant kanjonus bei kitas gražias vietas kainuoja nemažai smile.gif Būtų geriau Amerikos grožybes pamatyti jau legaliai gyvenant tenai.
Atsakyti
QUOTE(saris @ 2009 08 11, 21:18)
na, aš turėjau omeny, kad būti turistu Amerikoje, gyvenant viešbučiuose ir aplankant kanjonus bei kitas gražias vietas  kainuoja nemažai smile.gif Būtų geriau Amerikos grožybes pamatyti jau legaliai gyvenant tenai.

smile.gif Ir as manau,kad brangu.Taciau,o ka daryt,jei metai bega,o ta "zalia korta" taip ir lieka tik svajonese.O jei laimesiu,o amzius,jau bus netoli pensijos rolleyes.gif ?Taip,kad taupomes ir vaziuosim...kaip turistai.
...O gal po turistines keliones,imsiu ir laimesiu ta ZK good.gif
Reikes,pamedituoti,pavizualizuoti ties siuo noru wub.gif
Atsakyti
Aisku geriau pirmiau nuvaziuot paziopsot taip, ruosiantis ten persikelt.
Atsakyti
"Pasižmonėti" Amerikoje kaip turistui irgi variantas smile.gif

Tik nepamirškime, kad jau greit reiks kurti naują temą "2011 žalios kortos loterija DV-2011" Lošimas prasideda spalio pirmosiomis dienomis smile.gif Niekada nežinai... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(saris @ 2009 08 12, 11:21)
"Pasižmonėti" Amerikoje kaip turistui irgi variantas smile.gif

Tik nepamirškime, kad jau greit reiks kurti naują temą  "2011 žalios kortos loterija DV-2011" Lošimas prasideda spalio pirmosiomis dienomis smile.gif Niekada nežinai...  mirksiukas.gif

Jooo, victory.gif
Atsakyti
Skaitet Lietuvos ryte, kokie cirkai buna: vienos i sali neileido, nors bevizis rezimas paskelbtas. Turejo skrist atgal. Komentaruose skaiciau, kad net zalia korta gali atimt ant sienos ir vaziuok atgal atseit. Kitas sraipsnis pasakoja, kaip susituokusiam amerikieciui neleidzia su zmona lietuve Amerikoj but. Zmonos neileidzia. O jie vaika turi. Vat kaip, ir suprask tu, zmogau, kaip elgtis...
Atsakyti
Jūs pabandykite pabūti užsieniečiais Lietuvoje ir suprasite, kad su Amerika viskas gerai mirksiukas.gif

O neįleidžia dėl tam tikrų priežasčių. Jei straipsnyje apie tai neparšyta, tai dar nereiškia, kad jų nebuvo. Straipsnyje paminėta, kad ji anskčiau negavusi vizos. Tokie žmonės turi gauti normalią vizą ir tas supaprstintas jiems neveikia, o jei ji nerašė tiesos, tai Amerikoje ją ir sugavo. O gal ji nesugebėjo normaliai atsakyti į klausimus. Viena pažįstama prieš du mėni9sius atvažiavo, tai sakė išpurtė ją visaip kaip tik galėjo, tik genekologo paslaugų nebuvo. Vien dėl to, kad jos paklausė kiek kainavo jos bilietas, o ji nesugebėjo atsakyti. Įleido ją, bet išpurtė tai jau stipriai smile.gif

O dėl santuokų, tai būna taip dažnai fiktyvių, kad labai dažnai net nefiktyvias fiktyviomis palaiko. Ką jau padaryti, kad tai šalis, kur tai labai populiaru. Ne taip lengva išlaikyti tokius egzaminus.
Atsakyti