Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(krishana @ 2009 10 08, 09:45)
taip bet pries kokius 5-6 metus. todel ir klausineju is naujo, nes viskas jau pasikeite 100 kartu.
Papildyta:
logikos? zinok gali buti )

Bet bandziau kaip imanoma aiskiai isdestyti ko noriu ir kodel  biggrin.gif
As tiesiog labai gerai save pazistu. Ir jeigu varyciu i kokia kita valst. kur reiketu gyventi prastesniam mieste/rajone, as nesugebeciau. As pradeziau verkslianti kaip man sunku ir panasiai.
O jeigu atsidurciau kur norejau ir noriu, bet viskas yra zymiai sunkiau ir brangiau, atsirastu manyje tikslas, kuriuo greit siekciau.
Na o NYC turiu keleta pazistamu, bet ir darba greiciau surasciau ir galimybiu yra daugiau. Bet apie tai nepasamosiu nes reikia placiau isdestyti viska.

zinai ,kodel parasiau truksta logikos,o gi todel ,kad matosi biggrin.gif nes tu gali gyventi NJ,kur iki NYC (cia as Manhattan turiu galvoje) pasiekti nesant trafikui masina uztenka 10-15 minuciu,matyti ta pacia Hudson upe ,pakartojamao grozio Manhhatan panorama ir moketi zymiai pigesne nuoma.As kai studentavau ,mokiausi ir gyvenau NJ,butent del sios priezasteis- labiau viskas ikandama,o dirbau NYC ,nes niekur kitur ,kaip ir tu nenorejau,priedo darbo uzmokestis ten gersnis buvo. Cia tik tarp kitko nepamirsk,kad be Manhattan dar 4 mikrorajonai yra ir is visu ju iki centro mertro vaziuja mirksiukas.gif Bet velgi kol realiai nepamatysi kas ir kaip,mano pastringavimai tau gali buti nesuprantami biggrin.gif
Atsakyti
..O idomu kodel NY visus labiau traukia nei pati salies sostine..Gi man rodos kiekvienos salies sostineje kazkiek geriau nei ,kad bet kuriame kitam salies mieste.. g.gif g.gif g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 10 08, 10:41)
..O idomu kodel NY visus labiau traukia nei pati salies sostine..Gi man rodos kiekvienos salies sostineje kazkiek geriau nei ,kad bet kuriame  kitam salies mieste.. g.gif  g.gif  g.gif ...

tu cia apie NY sostine Albany g.gif nejuokauk,ten juk kaimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2009 10 08, 17:58)
zinai ,kodel parasiau truksta logikos,o gi todel ,kad matosi  biggrin.gif  nes tu gali gyventi NJ,kur iki NYC (cia as Manhattan turiu galvoje) pasiekti  nesant trafikui masina uztenka 10-15 minuciu,matyti ta pacia  Hudson upe ,pakartojamao grozio Manhhatan panorama ir moketi zymiai pigesne nuoma.As kai studentavau ,mokiausi ir gyvenau NJ,butent del sios priezasteis- labiau viskas ikandama,o dirbau NYC ,nes niekur kitur ,kaip ir tu nenorejau,priedo darbo uzmokestis ten gersnis buvo.  Cia tik tarp kitko nepamirsk,kad be Manhattan dar 4 mikrorajonai yra ir is visu ju iki centro mertro vaziuja mirksiukas.gif  Bet velgi kol realiai nepamatysi kas ir kaip,mano pastringavimai tau gali buti nesuprantami biggrin.gif

Pagavau tavo minti. ) skaitai mano mintis. Taip ir planavau. ir klausinejau atrodo net taves apie kainas ne tik manhattano bet ir broklino ir kt, bet kazkodel jums krito tik manhatanas ))

Dar prisiminiau norejau paklausti, kaip del kalbos, na pvz TOEFL'a jie vertina?
Atsakyti
QUOTE(krishana @ 2009 10 08, 10:59)
Dar prisiminiau norejau paklausti, kaip del kalbos, na pvz TOEFL's jie vertina?

kalba bus ivertinta taip ,kaip ja isgirs is tavo burnos,jiems testas nusispjaut,jei jie su tavim nensusisneka,niekas i tokius popiergalius demesio nekreipia schmoll.gif TOEFL tau tik reiketu jei i univerke ar koki kita koledza stotum,bet tik ne darbui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 10 08, 17:41)
..O idomu kodel NY visus labiau traukia nei pati salies sostine..Gi man rodos kiekvienos salies sostineje kazkiek geriau nei ,kad bet kuriame  kitam salies mieste.. g.gif  g.gif  g.gif ...

čia toks vienas iš skirtumiukų tarp Europos ir Amerikos. Pvz. Europoj sostinės dažniausiai yra visko centras - finansų, ekonomikos, politikos. Amerikoj sostinė dažniausiai tėra miestukas kuriame yra valstijos valstybinės institucijos ir kiek man teko Amerikos valstijų sostinėse būt, tai noras ten gyvent nekilo.
Atsakyti
Na as tjau omenyje US sostine(centrine valstija) -Washington DC....Visi kakzaip labaiu linksta i NY... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(krishana @ 2009 10 08, 18:59)
Dar prisiminiau norejau paklausti, kaip del kalbos, na pvz TOEFL'a jie vertina?

Jau atsake del sio testo - reiksmes jis nelabai turi JAV, isskyrus kai stoji i universiteta. Bet ir tai dauguma universitetu patys turi testus, kuriais patikrina tavo zinias. Kai kurie darbai reikalauja testu, bet velgi viska laikaisi vietoje.

QUOTE(uzsiemusi @ 2009 10 08, 23:48)
Na as tjau omenyje US sostine(centrine valstija) -Washington DC....Visi kakzaip labaiu linksta i NY... g.gif  g.gif

Washington DC neteko but, bet tai nera Amerikos centras kaip kad galima isivaizduot. Jau auksciau poste jums atsake, kad visur iprasta, kad salies sostine yra pramogu, kulturos, politikos ir pan virsune. JAV taip nera - Washington DC daugiau politikos miestas su visomis salies institucijomis. Pramogoms ir kitoms galimybems labiau tinkami kiti didieji/garsieji miestai. Kad nesuprastumet neteisingai, tai paminesiu, kad ir ten yra pramogu, apsipirkimu ir pan, bet nera tokio verdancio gyvneimo kaip pvz NY.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 spalio 2009 - 23:44
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 10 08, 15:48)
Na as tjau omenyje US sostine(centrine valstija) -Washington DC....Visi kakzaip labaiu linksta i NY... g.gif  g.gif

WashingtonDC niekada neprilygs NYC,kaip ir ir daugelis kitu JAV miestu. DC tik zinomas tuo,kad prezidentas ten sedi mirksiukas.gif ,nesakau,kad nera vertas demesio miestas,tikrai yra i ka pasiziuteti ir pamatyti, bet Niujorkas buvo,yra ir liks Niujorku 4u.gif

Kas liecia linkima kur emigruoti,tai kaip tik daugiau lietuviu link Cikagos linksta unsure.gif

Cia tikrai ne LT,kur visi tik i Vilniu ar Kauna vaziuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *NYC*: 09 spalio 2009 - 00:03
o ka rasyti prie the highest level of education you have achieved? jeigu esu baigusi mokykla,bet db mokausi universitete?
Atsakyti
QUOTE(evelina90 @ 2009 10 09, 11:20)
o ka rasyti prie the highest level of education you have achieved? jeigu esu baigusi mokykla,bet db mokausi universitete?

turbut si:

Some University Courses

arba tik High school degree g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 09 spalio 2009 - 10:25
http://vilnius.usemb...s-loterija.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishana: 09 spalio 2009 - 11:10