Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau - 3 d.

QUOTE(angi @ 2009 09 04, 12:09)
o kokioj draudimo bendrovej draudetes? nes as ir vis planuoju apsidraust, bet kiek ziurejau info, visur tas kaupiamasis draudimas, o as noriu paprasto, kur sumoki metam tam tikra suma ir psio  g.gif

Nu tpsakant reiktų pažiūrėti , visą draudimo reikalą patikiu savo draugei, brokerei, ji parenka man optimalų variantą ir pasiūlo , net nesigilinu stipriai, bendraujam jau apie dešimt metų nenuvylė nei kart jos pasiūlymas .
Atsakyti
Mes niekur neapsidraudę... kažkaip poreikio tam nėra...

Aš išlaidas seniai skaičiuoju, jau kokie 3 metai ax.gif Iš pradžių tik dėl įdomumo, paskui paanalizavus skaičiukus pamačiau silpnas vietas ir prasidėjo apsipirkimo įpročių keitimas 4u.gif Kai kuriose srityse nevalingai pradėjau keisti pirkinius, kitur teko pasistengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 04, 12:26)
Nu tpsakant reiktų pažiūrėti , visą draudimo reikalą patikiu savo draugei, brokerei, ji parenka man optimalų variantą ir pasiūlo , net nesigilinu stipriai, bendraujam jau apie dešimt metų nenuvylė nei kart jos pasiūlymas .

kada prie progos uzmeskit aki, kokia draudimo bendrove. kazkaip mane ikvepe jusu postas apie draudima. nes visad galvojau, kad vienkartinis draudimas nuo nelaimingu atsitikimu ir kritiniu ligu, tai kosmosines sumas kainuoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 09 04, 11:35)
Mano darbe dirba mergina, anksčiau dirbusi draudime...Tai ji pati sako, kad draustis neapsimoka...

Na, draudimo esme nera "apsimokejimas"... Mirties ar sunkios ligos atveju (nuo ko niekas neasaugotas) - nepalieki artimiesiems nastos....
Cia kaip ir su Kasko draudimu. Jei nepadarai avarijos, tai neapsimoka, bet jei padarai...

QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 11:53)
man labaio aktuali draudimine apsauga ir dar didelei sumai, tai suprantu,kad is kaupiamojo draudimo tokiu atveju neuzdirbsiu  ax.gif  ar siap ar taip - visi draudimai atsiperka tik atsitikus draudiminiiam ivykiui, bet geriau jau nereiktu  ax.gif  isskyrus gal nebent viena atveji - jei uzpili kaimyno nauja remonta  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klera @ 2009 09 04, 11:37)
manau, pasiūlykit draudimo bendrovej draudimo įmoka sumažinti, na kad ir kokiam pusmečiui.. arba gal visai atidėti leis..  g.gif
mano nuomone, jei jau "stringa su draudimo mokėjimais" - prasideda vėlavimai, gal geriau jo visai atsisakyti...pasiskaičiuokit, pasižiūrėkitkiek sumokėta, kiek prikaupta ir pan... g.gif

Trys meteliai beliko,manau,kaip nors istempsiu,kad ir su velavimais.Iki siol juk kazkaip istempiau,kiek cia beliko...
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 04, 10:57)
Visiskai sutinku  4u.gif  Mielai grizciau i tuos laikus, kai galedavom isvaziuoti i uzsieni atostogu, neplanuodami palekti prie juros ar isigyti  dideli daikta tiesiog sugalvojus - be jokiu taupymu ir "galvos sukimo"....  unsure.gif  verysad.gif
Dabar, deja, taip nera...
Nesupyk, bet labai labai labai neprotingai tavo diedas galvoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tiek as, tiek MB esame apsidraude kaupiamuoju gyvybes draudimu.Nutraukus sutarti (dabar) gauciau maziau, nei sumokejau, taciau man labai svarbu, kad mirties atveju mano vaikas neliks "plikas - basas"... 
Idomu, ka tavo diedas darytu, nutikus bedai?
Arba ka daryti, jei seima praranda viena maitintoja? Tarkim lieka moteris/vyras su vaiku kredituojamam bute?????

Mes neturime jokiu kreditoriniu isipareigojimu. Pagal vedybu sutarti, TIK dukra paveldetu arba mano, arba jo buta, kaip ir visa kitka.
Nesupykau - ner ko. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meger @ 2009 09 04, 11:35)
Mano darbe dirba mergina, anksčiau dirbusi draudime...Tai ji pati sako, kad draustis neapsimoka...Jau geriau nešti pinigėlius indėlin  ax.gif

Diedo zodziai. Skiedzia apie akcijas, bet man tenainas tolimas dalykas, nesigilinu.
Atsakyti
laba diena taupuoles
QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 09:06)
vis bandau motyvuotis, kad reikia vel taupyt, bet sunkokai sekasi  blush2.gif  kaip sakoma - kol badas i akis nezvelgia, tol... doh.gif  blush2.gif

va va man ir tas pats, kol skolos i subine nestuksi taiir gyvenu sau laiminga, ir jei del kazkokio tai atsitiktinumo nebuciau uzejus pas jus tai tikrai kazi ar buciau pradejus taupyti. Nes siaip tai vis pakalbam budavo su vyru, kad gal reikia pataupyti o nesvaistyti nezinia kur, bet taip ir lieka tik snekom. O va dabar uzsidegiau taupymu, tikiuosi kad nemesiu visko lyg mazvaike kokia blush2.gif
Papildyta:
beja, taupuoles kurios dedate terminuotus indelius, ar nuo ju padidejimo reikia moketi pajamu mokesti? ir ar as galiu tureti kelis indelius skirtinguose bankuose? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, taupuoles. 4u.gif
Taupau visa gyvenima, bet kol kas nieko nesusitaupiau doh.gif Matyt, nemoku-reik jungtis prie jusu. smile.gif
Del draudimo-pakilimo metais buvome apsidraude busta. Deja imoku dydis vis kyla, pries kelias dienas atejo beveik 400 Lt saskaita. Aciu, bet nesidrausime schmoll.gif , nebera uz ka...
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 09 04, 12:46)
Na, draudimo esme nera "apsimokejimas"...  Mirties ar sunkios ligos atveju (nuo ko niekas neasaugotas) - nepalieki artimiesiems nastos....
Cia kaip ir su Kasko draudimu. Jei nepadarai avarijos, tai neapsimoka, bet jei padarai...
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kodel rasome apie Kasko keistai? Avarijos metu galioja ir privalomasis vair. civil. draudimas. Kasko galimybes zymiai platesnes. PVZ. diedui kazkas nulauze kieme sonini veidrodeli, iskviete policija, kreipesi i draudikus - gavo piniga.
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 09 04, 11:58)
Susilaužiusi mažąjį kojos pirštuką gavau 300 lt  biggrin.gif
O šiuo metu draudžiu vaikus ir mudu atskirais draudimais, gaunasi du draudimai metams už 300 lt, apdrausti keturi asmenys, neįgalumas, kritinės ligos, ir t.t.

Gal kokia nuoroda imestum apie savo draudima.... jei gali. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 11:01)
drinks_cheers.gif  4u.gif  as apdraudus viska, ka turiu ir nuo visko - draugai juokiasi, kad tikriausiai net savo akinius apdraudusi  blush2.gif
man ramybe brangesne  4u.gif

galetum placiau papasakot.... g.gif
Atsakyti
Naujokams šioje temoje balionas 4u.gif už motyvaciją mirksiukas.gif

Aš eisiu susižiūrėt, kokia padėtis šiam mėnesiui... Toliau dovanų sąrašas Kalėdoms ir preliminarios sumos ax.gif Gal bus kiek lengviau orientuotis, kokia suma turi būti atidėta gruodžiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 09 04, 13:25)
Sveikos, taupuoles.  4u.gif
Taupau visa gyvenima, bet kol kas nieko nesusitaupiau doh.gif Matyt, nemoku-reik jungtis prie jusu. smile.gif
Del draudimo-pakilimo metais buvome apsidraude busta. Deja imoku dydis vis kyla, pries kelias dienas atejo beveik 400  Lt saskaita. Aciu, bet nesidrausime schmoll.gif , nebera uz ka...

Busto draudima turiu, bet kodel kazin Jums imoka padidejo. Paskutini karta mokejau sausi - stabiliai ta pacia suma. Kazko cia nesuprantu, gal turto buste padaugejo ar verte pasikeite i Jusu nauda? biggrin.gif
Atsakyti
deja, motyvacija as jau praradau,o taupyti dabar butinybe, kad ir kaip nemotyvuotas butum. O anksciau buvo motyvacija, bet kai paziuriu atgal-geriau jau buciau maloniai pagyvenusi uz tuos pinigus mad.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 09 04, 13:33)
Busto draudima turiu, bet kodel kazin Jums imoka padidejo. Paskutini karta mokejau sausi - stabiliai ta pacia suma. Kazko cia nesuprantu, gal turto buste padaugejo ar verte pasikeite i Jusu nauda? biggrin.gif

g.gif nezinau net kodel. Bet tikrai zinau, kad kasmet padideja. Apsidraude mes Lietuvos draudime. Nieko tiksliai negaliu dabar pasakyt, sedziu darbe, o popieriai namie smile.gif Na mes atskirai turto nebuvom apsidraude, o pati busta nuo visokiu nelaimiu.
Atsakyti