Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokytojaujančių lituanisčių gildija

QUOTE(Vitalija @ 2009 11 15, 18:39)
Kaip teisinio vystymo ir teisinės kultūros bazę analizuoja romėnų teisę monarchiniu jos laikotarpiu (Kaip teisinės raidos ir teisinės kultūros

Gal ten teisės?
Atsakyti
Sophi, dėkui.
Rašydama suklydau: turėjo būti teisinio mąstymo vystymo, bet gal raidos vis tiek tinka? g.gif
O jei domina vis daugiau mokslininkų g.gif
Tinkamą / reikiamą filosofinį ugdymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2009 11 15, 22:36)
Sophi, dėkui.
Rašydama suklydau: turėjo būti teisinio mąstymo vystymo, bet gal raidos vis tiek tinka? g.gif

tinka smile.gif
O jei domina vis daugiau mokslininkų g.gif

pritariu.
Tinkamą / reikiamą filosofinį ugdymą g.gif

gal ir nieko arba gal "ultramadingas" visavertis čia tiktų hihihi.gif
Atsakyti
Sophi, dėkui.
Atleiskit už kvailą klausimą, bet kokia raide pradedate citatą panašiais atvejais:
<...> todėl „Substancijos ir akcidencijos skirtumas neegzistuoja. Jame nėra akcidencijų, kadangi nėra kitimų. Visai netikslu jį vadinti ir substancija, kadangi substancija reiškia realybę su akcidencijomis“ .
Kai tik fragmentas būna, viskas aišku, bet jei 2 ir daugiau sakinių?
Atsakyti
o kam čia didžioji s raidė g.gif Man čia Taisyklių 13.3 punktas...
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2009 11 17, 10:26)
Sophi, dėkui.
Atleiskit už kvailą klausimą, bet kokia raide pradedate citatą panašiais atvejais:
<...> todėl „Substancijos ir akcidencijos skirtumas neegzistuoja. Jame nėra akcidencijų, kadangi nėra kitimų. Visai netikslu jį vadinti ir substancija, kadangi substancija reiškia realybę su akcidencijomis“ .
Kai tik fragmentas būna, viskas aišku, bet jei 2 ir daugiau sakinių?

Sunkus klausimas, nes niekur apie tai nerašo ax.gif Aš rašyčiau mažąją, nes didžioji "nesižiūri" biggrin.gif

AŠA, kaip sekasi moderatoriaut mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2009 11 17, 10:54)
o kam čia didžioji s raidė g.gif Man čia Taisyklių 13.3 punktas...

Pritempt galima smile.gif
Atsakyti
Kodėl tik pritempt g.gif:
13.3 Citata, sudaranti autoriaus sakinio dalį, rašoma toje pačioje eilutėje ir pradedama mažąja raide.
Ačiū, kapstausi po truputį smile.gif Bet vat kaip čia negerai dabar, rašau tai ne į temą jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 11 17, 11:08)
Kodėl tik pritempt g.gif:
13.3 Citata, sudaranti autoriaus sakinio dalį, rašoma toje pačioje eilutėje ir pradedama mažąja raide.

Kai citata pradedama ne nuo sakinio pradžios, tai man aišku, bet kai nuo pradžios g.gif Bet gal čia nėra jokio skirtumo ax.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif Nejau tai toks retas atvejis, kad niekas apie nerašo g.gif Man gražiau didžiąja: kai mažąja, kažkaip nei šiaip, nei taip, kad po to keli sakiniai didžiąja.
Varmijos Mozūrų universitetas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2009 11 18, 12:45)
Ačiū už nuomones 4u.gif Nejau tai toks retas atvejis, kad niekas apie nerašo g.gif Man gražiau didžiąja: kai mažąja, kažkaip nei šiaip, nei taip, kad po to keli sakiniai didžiąja.

Ir taip, ir taip keistai – kai didžioji raidė vidury sakinio, man irgi keista unsure.gif
Varmijos Mozūrų universitetas? g.gif

Kodėl Mozūrų?

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 11 18, 13:19)
Kodėl Mozūrų?

Yra Varmijos Mozūrų vaivadija (dabar po ranka neturiu, bet žodyne „Europa“ prie Olštyno, kuris yra tos vaivadijos sostinė, taip rašoma), tai universitetas, man rodos, irgi taip pat turėtų būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2009 11 18, 13:47)
Yra Varmijos Mozūrų vaivadija (dabar po ranka neturiu, bet žodyne „Europa“ prie Olštyno, kuris yra tos vaivadijos sostinė, taip rašoma), tai universitetas, man rodos, irgi taip pat turėtų būti unsure.gif

Taip, yra Varmijos Mozūrų vaivadija. Aš mozūrus su tautovardžiu susiejau blush2.gif
Atsakyti