Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

Rugpjutis,agurku menuo. biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
ačiū AveM už naują temelę 4u.gif
Atsakyti
Mes abidvi tik ir naktinejam su agurkais. biggrin.gif
Atsakyti
O "noriu savo daržovių " pamiršot naują temą pradėt? biggrin.gif
Atsakyti
kai pavaisinau savo agurkus tropniom trasom blush2.gif , nes kitos iseities jau nebematau tai pagaliau reikalai pajudejo i prieki, snd visa diena su marinavimais+dar pomidoru biski pamarinavau be acto tai idomiai ar jie laikysis blush2.gif jei dabar surugs man jei tai sakiau turbut nusisausiu su duru rankena....nu blin kad rugsta jie man siemet kaip niekad verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 08 10, 23:52)
O "noriu savo daržovių " pamiršot naują temą pradėt? biggrin.gif

Palaukit truputi,mokau savo mokine atidaryti nauja tema,tai truputi uztruksim,bet tuoj su darzovemis irgi busi etryje. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 08 10, 23:53)
kai pavaisinau savo agurkus tropniom trasom blush2.gif , nes kitos iseities jau nebematau tai pagaliau reikalai pajudejo i prieki, snd visa diena su marinavimais+dar pomidoru biski pamarinavau be acto tai idomiai ar jie laikysis blush2.gif jei dabar surugs man jei tai sakiau turbut nusisausiu su duru rankena....nu blin kad rugsta jie man siemet kaip niekad verysad.gif

Nesupratau,pomidorai rugsta,tai ar kaitini. g.gif
Atsakyti
Su tom kur tik uždedi paspaudi ir turėtų užsidaryt,ta tikrai š...pažystami prekiavo jomis tai sakė iš kokių 20 gal viena tik gerai daro,pirkausi paprastą,daro gerai.Agurkai dera pas mane gan neblogai,nors patys tokie nedideli.
Atsakyti
Dekui uz inf.nes kadangi pati nemoku uzvakuoti,sakau kaip bus lengva paspaudei ir viskas.Bet pagailo pinigu,taip ir nepirkau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 08 11, 00:15)
Su tom kur tik uždedi paspaudi ir turėtų užsidaryt,ta tikrai š...pažystami prekiavo jomis tai sakė iš kokių 20 gal viena tik gerai daro,pirkausi paprastą,daro gerai.Agurkai dera pas mane gan neblogai,nors patys tokie nedideli.

Jo ten daiktas "unikalus" ir dar kiek kainuoja. Neuždariau nei vieno stiklainio...
Atsakyti
registruojos smile.gif

as tai uzdarinejiu uzsukamais ir pernai nusipirkau trilitriniu uzsukamu bet dazniausiai perku naujius danktelius kas met smile.gif taigi apverti stiklaini ir pritraukia o jiai leidzia tai iskart bala pasidaro jau dauk metu man jie laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir gundausi nusipirkti 3 l stikl. su užsakamais dangteliais ax.gif mažiau vargo būtų, pakeitei naują dangtelį ir ramu thumbup.gif o su ta mašinėle vis pergyveni, ar gerai užsisuko, ar nenušaus unsure.gif
Atsakyti
O aš visai nenoriu trilitrių,dėjau agurkus 0.7 l stiklainius, thumbup.gif ,o dangtelius naudoju ir kelis kartus,svarbu sandariai uždaryti bigsmile.gif
Atsakyti