Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

QUOTE(Dakora @ 2009 08 14, 12:14)
O vat mano Libela siemet "apsikiaulino"visiskai... doh.gif is pradziu buvo agurkai beveik rutulio formos,kartus,na veliau formas atgavo bet kartumas isliko,nors laistau saziningai.Gerai kad konservavimui tinka ir kartus.

galbut per karšta šiltnami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2009 08 14, 14:24)
galbut per karšta šiltnami? g.gif

Tai kad jie lauke auga smile.gif Kol buvo saltesni orai tai buvom agroplevele uzdenge,bet jie vistiek tik vegetavo,tai gal tas saltas oras ir sumaise jiems proteli... As ne pirmus metus Libella auginu,bet to nera buve.
Atsakyti
Tai va as irgi galvoju,jog libella nera is karciuju.Galvojau kad nuo sausros ir saules jie buna kartus,bet siemet tai buvo labai lietinga.
Atsakyti
na ir idomu pasidare nuo ko taip galiejo atsitikti sad.gif
Atsakyti
Na maniskiai nekartus,tai net neisivaizduoju.
Atsakyti
Ka tik gryžau nuo agurkų,per tuos lietus nėjau aš prie jų,o ka ten vieni arkliniai ,nežinau gal salotom žiemai tiks schmoll.gif
Atsakyti
Nebuvau ir as keturias dienas,tai turbut bus tokie,kad i trilitri tilps tik pora agurku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 14, 20:39)
Nebuvau ir as keturias dienas,tai turbut bus tokie,kad i trilitri tilps tik pora agurku. biggrin.gif

tikriausiai tik į trilitrinius bigsmile.gif
Atsakyti
As biski didesnius agukus pjaustau griezineliais ir marinuoju pagal viena receptuka, kuri pernai radau SM. Mamyte idejusi ji rase, kad vyras po baliuko taiso sveikatuke tai agurkais lotuliukas.gif O siaip idomus receptas ir buvo idomu pabandyt. Pabandziau ir tiesa sakant patiko ne tik man. Per baliu ar prie saslyku kepimo puikai tikdavo ir sueidavo patys pirmieji. thumbup.gif lotuliukas.gif O likes skystimas tinka sriuboms pagardinti thumbup.gif
Siemet jau daug kas prase receptuko. Gaunasi tokie astroki, nes dedasi cesnako ir pipiriuku nemazai, be vandens tik actas, aliejus, cukrus, druska ir kiti prieskoniai. Jei kuri mores parasysiu ryt receptuka, siandien jau begu pailseti... Uzsisedejau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 08 15, 00:39)
As biski didesnius agukus pjaustau griezineliais ir marinuoju pagal viena receptuka, kuri pernai radau SM. Mamyte idejusi ji rase, kad vyras po baliuko taiso sveikatuke tai agurkais  lotuliukas.gif  O siaip idomus receptas ir buvo idomu pabandyt. Pabandziau ir tiesa sakant patiko ne tik man. Per baliu ar prie saslyku kepimo puikai tikdavo ir sueidavo patys pirmieji.  thumbup.gif  lotuliukas.gif  O likes skystimas tinka sriuboms pagardinti  thumbup.gif 
Siemet jau daug kas prase receptuko. Gaunasi tokie astroki, nes dedasi cesnako ir pipiriuku nemazai, be vandens tik actas, aliejus, cukrus, druska ir kiti prieskoniai.  Jei kuri mores parasysiu ryt receptuka, siandien jau begu pailseti... Uzsisedejau.  ax.gif

Noriu. 4u.gif 4u.gif Nes irgi turiu "arkliškų" agurkų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip parasyk mums recepta,nes mes truputi perauginom agurkus.
Atsakyti
Jau nuskyniau sesis kibirus agurku ir dar turbut tiek bus.Kai kurie jau isauge agurociu didumo. biggrin.gif
Atsakyti