Siemet pirma karta isigijau FASON F1 agurkeliu.Sejau veliau,bet toooookio derlingumo agurku nebuvau macius
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 23:55)
Palaukit truputi,mokau savo mokine atidaryti nauja tema,tai truputi uztruksim,bet tuoj su darzovemis irgi busi etryje. 
Papildyta:
Nesupratau,pomidorai rugsta,tai ar kaitini.
Papildyta:
Nesupratau,pomidorai rugsta,tai ar kaitini.
pomidorus vakar tik pirma kart taip padariau, o recepta radau kad kaitint nereikia tik uzpylus marinata palaikyt 15 min nupilt ir vel naujai uzvirinus uzpilt ir uzsukt
as i trilitrinius tai sultys obuoliu vakuojiu o ne agurkiukus o danktelius kaeciu tuos kurie buna jau pazeisti ar parudyje nes viena karta skalbenke uzliejio rusi tai niekaip dregmes negalim atsikratyti
nors ir taip jis dregnas buvo nezinau ka su tuo rusiu daryti
QUOTE(Dakora @ 2009 08 11, 22:36)
Siemet pirma karta isigijau FASON F1 agurkeliu.Sejau veliau,bet toooookio derlingumo agurku nebuvau macius 
Tikrai labai derlingi, pernai auginau, tik pas mane buvo kartūs,o šalia augo Cabaret f1 ir Julian f1, tai nekartūs.
Šiemet auginu Cabaret f1, Borus ir Dalila f1 tai derliumi nesiskundžiu.
QUOTE(martam @ 2009 08 12, 16:22)
Tikrai labai derlingi, pernai auginau, tik pas mane buvo kartūs,o šalia augo Cabaret f1 ir Julian f1, tai nekartūs.
Perskaiciau as sia zinute ir issigandau,nes dar sios rusies agurkeliu nebuvau skynus,tai del to kartumo vis jaudinausi:ne kas jei tokia gausybe ir kartus
kartus gal but buvo del mazo dregnumo arba per karsta.o siemet tai dregmes uztenka.as auginau siemet daug iv. rusiu bet geriausei pasirode " rodničiok" ir "libela".
na as ryt isvaziuoju i pajiuri tai tikious gryzus rasti dauk karnisoniuku nes mazuciuku jau yra
QUOTE(juliana1 @ 2009 08 13, 15:05)
kartus gal but buvo del mazo dregnumo arba per karsta.o siemet tai dregmes uztenka.as auginau siemet daug iv. rusiu bet geriausei pasirode " rodničiok" ir "libela". 
O vat mano Libela siemet "apsikiaulino"visiskai...