Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

Siemet pirma karta isigijau FASON F1 agurkeliu.Sejau veliau,bet toooookio derlingumo agurku nebuvau macius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 23:55)
Palaukit truputi,mokau savo mokine atidaryti nauja tema,tai truputi uztruksim,bet tuoj su darzovemis irgi busi etryje. biggrin.gif
Papildyta:

Nesupratau,pomidorai rugsta,tai ar kaitini. g.gif

pomidorus vakar tik pirma kart taip padariau, o recepta radau kad kaitint nereikia tik uzpylus marinata palaikyt 15 min nupilt ir vel naujai uzvirinus uzpilt ir uzsukt blush2.gif
Atsakyti
as i trilitrinius tai sultys obuoliu vakuojiu o ne agurkiukus o danktelius kaeciu tuos kurie buna jau pazeisti ar parudyje nes viena karta skalbenke uzliejio rusi tai niekaip dregmes negalim atsikratyti doh.gif nors ir taip jis dregnas buvo nezinau ka su tuo rusiu daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 08 11, 22:36)
Siemet pirma karta isigijau FASON F1 agurkeliu.Sejau veliau,bet toooookio derlingumo agurku nebuvau macius bigsmile.gif

Tikrai labai derlingi, pernai auginau, tik pas mane buvo kartūs,o šalia augo Cabaret f1 ir Julian f1, tai nekartūs.

Šiemet auginu Cabaret f1, Borus ir Dalila f1 tai derliumi nesiskundžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martam: 12 rugpjūčio 2009 - 14:25
O gal kas auginat conserto,pas mane jie fainučiai bet negausu g.gif
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2009 08 12, 16:22)
Tikrai labai derlingi, pernai auginau, tik pas mane buvo kartūs,o šalia augo Cabaret f1 ir Julian f1, tai nekartūs.

Šiemet auginu Cabaret f1, Borus ir Dalila f1 tai derliumi nesiskundžiu.

Perskaiciau as sia zinute ir issigandau,nes dar sios rusies agurkeliu nebuvau skynus,tai del to kartumo vis jaudinausi:ne kas jei tokia gausybe ir kartus verysad.gif Tai siandien parsinesiau ir tikrinau tikrinau,kol persivalgiau doh.gif .Tai va ,neradau nei vieno kartaus thumbup.gif ...ir dar be galo skanuciai smile.gif
Atsakyti
kartus gal but buvo del mazo dregnumo arba per karsta.o siemet tai dregmes uztenka.as auginau siemet daug iv. rusiu bet geriausei pasirode " rodničiok" ir "libela". thumbup.gif
Atsakyti
Na maniskiai kiauniai ir libella labai daug dave derliaus.
Atsakyti
na as ryt isvaziuoju i pajiuri tai tikious gryzus rasti dauk karnisoniuku nes mazuciuku jau yra smile.gif
Atsakyti
As vakar grizau is pajurio,tai dar nebuvau paziureti agurku,turbut garantuotai bus perauge.
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2009 08 13, 15:05)
kartus gal but buvo del mazo dregnumo arba per karsta.o siemet tai dregmes uztenka.as auginau siemet daug iv. rusiu bet geriausei pasirode " rodničiok" ir "libela". thumbup.gif

O vat mano Libela siemet "apsikiaulino"visiskai... doh.gif is pradziu buvo agurkai beveik rutulio formos,kartus,na veliau formas atgavo bet kartumas isliko,nors laistau saziningai.Gerai kad konservavimui tinka ir kartus.
Atsakyti
Man net keista,idomu kaip ir nuo ko cia tas kartumas.Nes pas mane libella labai grazi uzaugo ir jokio kartumo.Gal nuo zemes priklauso,gal nuo vietoves.
Atsakyti