QUOTE(Edexa @ 2010 05 10, 18:27)
Kai agurkų daigus sodini jau tokius pusmetrinius ištįsusius, tai apatiniai lapai visada gelsta. Užvargsta tie agurkų daigai vazonuose. Nukirpk tuos lapus, bandyk toliau augint, gal atsigaus daigas...nors jau augina vaisius, tai sunku bus jam. Reik energijos. Tręšk dilgėlėm, pilk karvės torto....
Pasisėk naujus daigus, jei šitie nukvaks, pakeitimui jau turėsi.
Bet kol vazonuose buvo tai neatrode suvarge. zemes gi paruostos sodinimui tai negi per 10 dienu neliko maisto? tokius pasviesejusius pastebejau tik siandien, savaitgali nukarpiau usus, gal tai kazka galejo paveikti?
Pasisejau pries menesi dar 3 agurkus tik kad niekaip neislenda
QUOTE(Eima @ 2010 05 10, 18:53)
Merginos patarkit man tundrai...
Pasidaiginau agurkų durpiniuose indeliuose. Agurkėliai jau turi po tikrą lapelį, bet pastebėjau, kad patys durpiniai indeliai išorėje apipeliję. Visi alei vieno - 30... Ir sėdžiu dabar , ir nežinau ko griebtis

Gal patartumėt ką. Savaitgalį jau ruošiausi sodint. Ar "datemps" jie man iki to laiko
Man irgi buvo pradeje pelyti durpiniai indeliai, o ir zemiu virsus juose pelyjo, tai persodinau i kitus vazonelius. iki savaitgalio istems, as iki persodinmo laukiau kol isdzius zemes, nes kitaip nejo isimt daigu normaliai, tai nieko neatsitiko