Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

o del persodinimo ir man idomu , kada jas galima butu (nors pvz ant pakuociu rasi ,kad pavasari ir rudeni , na bet man kazkaip baisoka jas butu persodinti pries salnas , netgi ir koki rugseji , tai gal geriau laukti pavasario g.gif ,

Savo rožes persodinti geriau rudenį - spalio mėnuo idealu. Persodinant nuskinami seni lapai, ir iki žiemos jos puikiai prigyja. Tada pavasarį iškart puola augti, nes jau būna "pamiršę" persodinimo stresą.

Jei persodini pavasarį, tai tą sezoną augimo pradžia šiek tiek vėluoja, nes vietoj augimo rožė dar turi atsigaut nuo persodinimo.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 08 11, 09:55)
Savo rožes persodinti geriau rudenį - spalio mėnuo idealu. Persodinant nuskinami seni lapai, ir iki žiemos  jos puikiai prigyja. Tada pavasarį iškart puola augti, nes jau būna "pamiršę" persodinimo stresą.

Jei persodini pavasarį, tai tą sezoną augimo pradžia šiek tiek vėluoja, nes vietoj augimo rožė dar turi atsigaut nuo persodinimo.

Kaip idomiai, pasirodo rudeni net geriau , o man kazkaip visada atrode pavojingiau kazkodel doh.gif
o jeigu sakykim as bandyciau persodinti rugsejo men (ant mano roziu instrukcijos buvo nurodyta kad galima nuo 9o men g.gif )? kazkaip jauciu spalio neisdrysiu (juolabiau kad man rozes persodinimas is viso issukis , niekada nesu to dariusi )
Atsakyti
Registracija naujoje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiu, Perlen, už temukę 4u.gif
O čia puslapio papuošimui ax.gif
user posted image
Atsakyti
doh.gif blink.gif Ne čia biški norėjau patekt blush2.gif 4u.gif

Awita,kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlen: 11 rugpjūčio 2009 - 20:33
QUOTE(Perlen @ 2009 08 11, 21:31)
drinks_cheers.gif Nu ir aš po kompanija tada registruojuos  4u.gif ,su kibiriuku alyvinių obuoliukų,vaišinkitės  ax.gif

Aš pirma aptikau, tai griebiu tą geltoniausią blush2.gif

Šiandien parsivežiau iš sodo maximines rožytes. Nuskyniau penkis žiedus, bet tokios nupiepę, trumpučiais kotukais schmoll.gif Gal kad pirmametės, o gal, kad sirgo g.gif irnesakyk.gif (bet kvepia šiek tiek bigsmile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Perlen @ 2009 08 11, 21:31)
doh.gif  blink.gif  Ne čia biški norėjau patekt  blush2.gif  4u.gif

Awita,kaip gražu  wub.gif

Tai kas, obuoliukai irgi tinka drinks_cheers.gif

Man irgi patiko, savaitgalį "parvežiau" iš Ventspilio gimtadienio rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane irgi pora maximinių yra - nupiepėles jau išparduodamas pirkau, bet jos dabar bujoja ir žydėt vėl smarkiai pradeda. Tiesa jos pas mane dideliame moliniame vazone - ar palikt žiemot su vazonu ar geriau rinkt nuolatinę vietą ir sodint į žemę?
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 08 11, 21:36)
Aš pirma aptikau, tai griebiu tą geltoniausią blush2.gif

Šiandien parsivežiau iš sodo maximines rožytes. Nuskyniau penkis žiedus, bet tokios nupiepę, trumpučiais kotukais schmoll.gif  Gal kad pirmametės, o gal, kad sirgo g.gif  irnesakyk.gif (bet kvepia šiek tiek bigsmile.gif )
Papildyta:

Tai kas, obuoliukai irgi tinka  drinks_cheers.gif

Man irgi patiko, savaitgalį "parvežiau" iš Ventspilio gimtadienio rolleyes.gif

irnesakyk.gif Nu tai nugrobei gražiausią obuoliuką,tai turėk,bet nunešiau kitur,kur priklauso lotuliukas.gif

Mano rožės tai irgi trumpokais kotukais,kad ir nepirmametės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 11, 21:40)
irnesakyk.gif Nu tai nugrobei gražiausią obuoliuką,tai turėk,bet nunešiau kitur,kur priklauso  lotuliukas.gif

Spėjau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 08 11, 21:39)
Pas mane irgi pora maximinių yra - nupiepėles jau išparduodamas pirkau, bet jos dabar bujoja ir žydėt vėl smarkiai pradeda. Tiesa jos pas mane dideliame moliniame vazone - ar palikt žiemot su vazonu ar geriau rinkt nuolatinę vietą ir sodint į žemę?

Jei ieškai jom nuolatinės vietos,ne vazone,tai geriau rudenį persodint,aš irgi turiu porą rožių persdodinamų g.gif
Atsakyti
Laba, pabandysiu įkelti svo rožytę. Perkelta iš vazonelio ir labai gerai jaučiasi laisvėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marene: 12 rugpjūčio 2009 - 08:20
QUOTE(raganele @ 2009 08 11, 21:39)
Tiesa jos pas mane dideliame moliniame vazone - ar palikt žiemot su vazonu ar geriau rinkt nuolatinę vietą ir sodint į žemę?

Pas mane irgi vazonuose auga. Aš ir kitais metais jas noriu vazonuose augint, tai žiemai tik įnešiu į sandėliuką, o jei tu kitais metais planuoji augint grunte, tai gali persodint g.gif
Atsakyti