pas mane rozes pradejo sprogti, ir apziurejus pamaciau kad jau tie issproge pumpureliai apkibe zaliais vabaliukais , tai amaras taip?
ka reiketu daryti?

QUOTE(isabelaa @ 2010 04 16, 11:29)
pas mane rozes pradejo sprogti, ir apziurejus pamaciau kad jau tie issproge pumpureliai apkibe zaliais vabaliukais , tai amaras taip?

kaip anksti jie pasirodė ,reikia purkšti fastaku ar deciu,beje juos galima maišyti su chemikalais prieš grybines ligas,tik su bordo negalima maišyti

Mano kieme šventė, na be lupos
bet įžiūrėjau, kad vistik miniatiųrinių daigelių yra ant tų vos likusių nenukarpytų stagariukų, valio, vadinas galbūt prarasta tik viena florexlitinė parko..
Jau amarai??! Nieko sau, o tai kartais ne ženklas kad jau šalnos nebeįmanomos?.. O va kadangi amaras manau yra pats pats minimumas, tai tikrai pataupyčiau savo sveikatą apseit be chemijos, ir senoviškai ūkišku muilu
arba priplakus putom apdėčiau, ar gerai muiluotu vandeniu nupurkšt, nors žinoma profilaktika pavasary gerai, ž.stotelėj bendrai nuo kenkėjų tikrai rasit..

Jau amarai??! Nieko sau, o tai kartais ne ženklas kad jau šalnos nebeįmanomos?.. O va kadangi amaras manau yra pats pats minimumas, tai tikrai pataupyčiau savo sveikatą apseit be chemijos, ir senoviškai ūkišku muilu

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 16, 14:48)
Mano kieme šventė, na be lupos
bet įžiūrėjau, kad vistik miniatiųrinių daigelių yra

QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 16, 08:17)
o prevekiuras netinka ,ar čia pavardijot iš patirties? Mat irgi galvoju nupurkšti tai kas liko iš po žiemos 

Iš patirties

Baigiame šią ir susitikime Naujoje temoje

Šiandien vėl pirkau stiebinę rožę "Amsterdam"

QUOTE(jediara @ 2010 04 17, 22:38)

QUOTE(jediara @ 2010 04 17, 21:38)
Labai graži, pasigoglinau

QUOTE(Awita @ 2010 04 18, 11:56)
Labai graži, pasigoglinau
O kokiam ji dabar stovyje? Su pumpurėliais, lapeliais, ar matosi žiedų užuomazgos, labai įdomu

Turėtų būti graži

Laba as savo vijoklines buvau nupjovus iki pat zemes nes buvo visos sakos juodos tai dabar ziuriu per tas siltas dienikes isleido pumpuriukus, bet dabar klausimas ant geltonos tai visrs skiepo pumpuriukai matosi , o ant ruzavos tai truputi zemiau skiepo ar gali but kad ji jau bus ersketroze