Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

O mano turbut jau bus galutinai nusale verysad.gif verysad.gif verysad.gif pykstu ant saves ,kad pavelavau uzdengt,matyt joms tu paciu pirmuju salciu ir uzteko..sakos juoduteles,jokiu gyvybes zenklu,o kokios grazios buvo,kazi ar tokiu begausiu nusipirkt.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 04 13, 11:50)
O mano turbut jau bus galutinai nusale verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif pykstu ant saves ,kad pavelavau uzdengt,matyt joms tu paciu pirmuju salciu ir uzteko..sakos juoduteles,jokiu gyvybes zenklu,o kokios grazios buvo,kazi ar tokiu begausiu nusipirkt.. verysad.gif  verysad.gif

neliūdėk labai, gal dar nuo šaknų atžels 4u.gif

Nu bet įsivaizduokit, net Red Robusta nušąlo pas mane blink.gif Neužmušama rožė buvo, atrodė, kad jokie šalčiai jai nebaisūs doh.gif Šitoks krūmas, o jokios gyvybės nesimato kol kas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 balandžio 2010 - 11:55
Tai žiūriu visos mes dabar po šitokios žiemos ant vilčių tik ir liekam.. verysad.gif Na juk dar tik pirmos šiltos dienos, gal šaknys žemėj vis gyvos .. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 04 12, 22:32)
Jeigu jis pajuodęs ,tai pakirpk,matosi gi kur pajuodę,o kur jau žalios šakikės,po biški,po biški pakirpinėk ir matysi kiek kirpt ,gal sužalios,aš irgi šiais metais buvau stagarus palikus  ilgiausius  doh.gif

as irgi buvau visas sakas palikusi, bet viskas nusalo, pajuodo ir kazin ar kitos rozes beatsigaus verysad.gif
Atsakyti
Kiek zinau, jei atauga is saknies, tai ji laukine patampa, su viena taip atsitiko, turi auginukus nuo saku leisti. Rozes pirmuosius saltukus pakencia net iki -12, o siemet kaip tycia mazai uzdejau durpiu, bet visos normaliai praziemavojo, kur nusalo iki zalio vietos pakirpsiu. Pernais metai tai susutinau savo rozes, tai dauguma keru sumazejo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 13, 12:15)
jei nudžiūvusios - manau, kad sušalo rožė  verysad.gif  Turėtų būti žalios šakelės.

na va ji visa nudziuvus nera nei vienos zalios sakeles cray.gif
Atsakyti
Taip taip, skiepytos iš šaknų erškėtrožė atauga.. deje.. Na aš tikiuosi, kad gal kiek aukščiau dar gyva, pats tas gumbas ir gal gal.. akk..
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 04 12, 22:32)
Jeigu jis pajuodęs ,tai pakirpk,matosi gi kur pajuodę,o kur jau žalios šakikės,po biški,po biški pakirpinėk ir matysi kiek kirpt ,gal sužalios,aš irgi šiais metais buvau stagarus palikus  ilgiausius  doh.gif

Atidengiau vakar rozeles: kai kurios pajuodusios, atrodo visai be gyvybes zenklu (bet tikiuosi, kad suzaliuos, tad nieko nerausiu lauk), o kitas tik apkarpiau, tikiuosi, kad graziai zaliuos.

Sakykite, o kada reikia jas kuom nors purksti? Skaitinejausi, kad varios sulfato tirpalu reikia? Tiesa??? Kada ?
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 04 14, 10:13)

Sakykite, o kada reikia jas kuom nors purksti? Skaitinejausi, kad varios sulfato tirpalu reikia? Tiesa??? Kada ?

Galima purkšti vario oksichloridu, Bordo skiediniu, fungicidu "Champion".
Atsakyti
o prevekiuras netinka ,ar čia pavardijot iš patirties? Mat irgi galvoju nupurkšti tai kas liko iš po žiemos verysad.gif
Atsakyti
4u.gif

Na, visos rožės dabar yra nukarpytos, dar nepradėjo sprogti, tai man kilo toks klausimas, ar galima jas jau patręšti su trašomis? Kaip manote? Ar geriau palaukti, kad nors truputį atželtų....
Atsakyti
as zalioj stotelej trasu nusipirkau,patresiau ir rozes, ir kitas geles. siemet keli krumeliai issalo
Atsakyti