Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Sveikos merginos, o kur Jūs perkat KAARAL ROYAL JELLY kaukę? Ar yra jos pirkti internete? Kokia vidutinė kaina? 4u.gif
Atsakyti
kaaral temoje yra pardavimo vietos surašytos. Kaina 23lt./500ml
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau tokią http://medikatus.lt/...iems--plaukams-
bandysim ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

as vakar nusipirkau Macadamia natural oil kauke plaukams ( akropoli, ten kur ermitazo iejimas, grozio prekes, sorry nezinau parduotuves tikslaus pavadinimo).Tai man labai patiko! Tokiu plauku namu salygom nesu turejusi biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Aquawille @ 2010 08 09, 10:52)
sveikos
reikia pagalbos, ieskau kuo naturalesnes kaukes , su kuo maziau drusku, visokiu sulfatu ir silikonu
zinau kad tokia rast sunku bet gal kuri numanot kur panasios reiktu ieskoti ? 4u.gif

neikit nei į vaistinę, nei Kaaral čia į tą kategoriją patenka.

paieškokit Logona, Lavera, Sante, AUbrey organics priemonių internete. Yra ir parduotuvėse Sveiki produktai, Žalia žalia ir pan.

(nueikit į natūralios kosmetikos gamintojų temą, ten pirmame lape surašyti prekybos taškai).
Atsakyti
Man geros is Generos su žolelėm ir kokosais. Arba iš Elvital dažytiems plaukams smile.gif
Atsakyti
Kokia kauke tiktu labai pazeistiems plaukams? Gal keune Care Line (ar kaip ten vadinas), tokiose pilkose pakuotese? 4u.gif Arba gal kita rekomenduotumet mazdaug iki 50lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 14, 20:53)
Kokia kauke tiktu labai pazeistiems plaukams? Gal keune Care Line (ar kaip ten vadinas), tokiose pilkose pakuotese?  4u.gif Arba gal kita rekomenduotumet mazdaug iki 50lt  blush2.gif

Man labai tiko Keune Care line Vital Nutrition - taip tokioje pilkoje pakuotėje - geltonoji linija.
user posted image
Taip pat labai patiko L'Oreal Professional Series Expert Absolut Repair kaukė, geltonoje pakuotėje.
user posted image
Ji labai skalsi, sakyčiau sviestinės konsistencijos - po kelių kartų naudojimo jau matėsi teigiami rezultatai. Mano plaukai taip pat pažeisti nuo dažymų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 08 15, 12:11)
Taip pat labai patiko L'Oreal Professional Series Expert Absolut Repair kaukė, geltonoje pakuotėje.
user posted image
Ji labai skalsi, sakyčiau sviestinės konsistencijos - po kelių kartų naudojimo jau matėsi teigiami rezultatai. Mano plaukai taip pat pažeisti nuo dažymų  doh.gif

o as nuo loreal absolut repair poveikio kazkokio ypatingo dar nejauciu, patinka tik kad plaukai lengvai issisukuoja po plovimo, nesivelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 14, 21:53)
Kokia kauke tiktu labai pazeistiems plaukams? Gal keune Care Line (ar kaip ten vadinas), tokiose pilkose pakuotese?  4u.gif Arba gal kita rekomenduotumet mazdaug iki 50lt  blush2.gif

Na siap tikrai nebloga keune kauke, su geltona linija, ypac jei plaukai sviesinti,
ir kaina atitinkama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 08 15, 13:11)

Pagyrsiu ir aš šią kaukę thumbup.gif Labai man ji patinka, tikrai greit matosi rezultatas, plaukai po kelių naudojimų pasidarė daug sveikesni ir žvilga gražiai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus.
Turejau tokia loreal, nelabai pastebejau kazkokio poveikio teigiamo g.gif Nors jei buciau jos nenaudojus, nezinau kaip butu plaukai sureagave, bet man jie nuo jos kazkokie ne purus buvo, o tokie sunkus, velesi doh.gif Dariausi chemini
Bandyt reikia gal Keune, Hempz arba Tigi Dumb Blonde... Metausi tarp siu doh.gif
Atsakyti