Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

gAL KAS BANDETE IS ''LAKME'' KAUKES? NUSIPIRKAU SAMPUNA SAUSIEM PLAUKA, LAKME K THERAPY REPAIR,NA PO PIRMO KARTO ATRODO VISAI NIEKO,TAI TIKIUOS KAD JIS MANO PLAUKAM PATIX.DAR NORCIAU PABANDYTI KAUKE,BET KAINA TIKRAI NEMAZA,BAISU RIZIKUOT UZ TOKIA KAINA.TAI GAL KAS TURI JA? GAILA KAD NESUGALVOJA KOKIU MEGINELIU verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 14, 21:53)
Kokia kauke tiktu labai pazeistiems plaukams? Gal keune Care Line (ar kaip ten vadinas), tokiose pilkose pakuotese?  4u.gif Arba gal kita rekomenduotumet mazdaug iki 50lt  blush2.gif

AS TA KEUNES PILKA PRANAUDOJAU ILGOKAI,NA PLAUKAI BLOGESNI NEPALIKO,BET JOKIO PAGEREJIMO NEPASTEBEJAU sad.gif GALIMA SAKYTI VISAI NEPATIKO,SAKO KAD GAL TAMSIAPLAUKEM JI LABIAU TINKA,NES PLAUKAI ZVILGET PRADEDA.BET MAN JI VISIKAI NEPATIKO schmoll.gif
Papildyta:
BEJE,merginos turiu patarima ax.gif
kai rasome kokias kaukes naudojame,iskart parasykime kokie musu plauku tipai,kur pirkome ir kaina smile.gif tada butu lengviau orentuotis,nes sviesintiem,ir tamsintiem plaukam,dazniausiia ta pati kauke gali veikti kitaip.
ir tada nereix papildomu klausimu,ir nereix laukt atsakymu smile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
cia tik patarimas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 05 24, 12:55)
sveikutes,
atejau pagirti Loreal Lumino Contrast Masque,
user posted image

plaukuciai po jos super svelnus pasidare, po plovimo lengvai susisukavo, ko niekad nebuna, nes plaukas ziauriai veliasi. kol kas geriausia is bandytu   bigsmile.gif raso kad sviesintiems plaukams tinkama, su sruogelem, pas mane tokie ir yra...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 24 rugpjūčio 2010 - 10:38
QUOTE(Maserati @ 2010 08 21, 16:04)
Isbandziau NOAH jogurto kauke,tai tokie pastebejimai: kvapas kaip milkshake gaminiu,toks pieninis,saldus. Konsistencija gan lengva,nera riebi. Laikiau kokias 7 min,patiko kaip plaukai po to krito,buvo slidus,zvilgantys. Na,bet prie to gal dar ir prisidejo serumai,aliejukai ir purskalai po plovimo biggrin.gif

O koks jos maždaug kiekis ir kaina? Aš iš panašių turėjau Naturalment, kvepėjo anyžiais wub.gif Žinoma, kvapas ne kiekvienai gali patikti biggrin.gif Kauke buvau labai patenkinta good.gif Bet dabar nusprendžiau pabandyti Karaal Royal Jelly. Paskaičiau temoje, kad kai kurios kvapas labai nepatiko, atsukau indelį, bet man lyg nieko mastau.gif Gal ant plaukų jis taps kitoks, nors abejoju.
Atsakyti
kalbat apie NOAH jogurto kauke o as turiu balzama ar cia tas pats? bet ant buteliuko raso balzamas o kaukiu kazkaip nepastebejau
Atsakyti
Mano sesuo turejo LAKME su zaliaja arbata (sviesinti plaukuciai, nualinti) Teko ir man ja pabandyti mirksiukas.gif na is pirmo karto tai thumbup.gif tikrai plaukuciai slidesni pasidaro, lengviau ishsisukuoja. Sesute taip pat pagyre sia kauke. kainytes nepamenu bet kazkur apie 50 lt. 4u.gif Vienintelis minusas, tai kad kaukyte greitai ishsinaudoja , nes talpa panasi i duso zeles. Va sitokia : user posted image
Atsakyti
AS KALBU APIE SITOKIA,GL KAS BANDET? smile.gif

http://www.cosmetics...00ml-p-693.htmluser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 24 rugpjūčio 2010 - 21:43
QUOTE(Rasytee @ 2010 08 24, 18:30)
kalbat apie NOAH jogurto kauke o as turiu balzama ar cia tas pats? bet ant buteliuko raso balzamas o kaukiu kazkaip nepastebejau

Gal galima būtų nuotrauką "NOAH" kaukės ir jos kainą taip pat įsigyjimo vietą, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano plaukai dažyti, rausvai-rudi, linkę garbanotis. Nuo dažymo tikrai išsausėja (ilgi, dažau visus) tai atgaivint juos man labai patinka Avon firmos kaukė su alyvuogių aliejum iš SPA serijos thumbup.gif Po kaukės plaukai tampa glotnūs, minkšti. Patinka,nes kaukės indelis nemažas (200ml), bent jau man pakanka keliems mėnesiams ax.gif O kaina priklauso nuo katalogo pasiūlymų ax.gif šiaip 40lt, bet galima ir pigesnį pasiūlymą rast.
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 08 24, 22:25)
AS KALBU APIE SITOKIA,GL KAS BANDET? smile.gif

http://www.cosmetics...00ml-p-693.htmluser posted image

As turejau.Man asmeniskai labai nepatiko,apsunkino plauka labai,plaukas paliko,kaip pakula. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 08 25, 10:11)
As turejau.Man asmeniskai labai nepatiko,apsunkino plauka labai,plaukas paliko,kaip pakula. 4u.gif

dekuo uz atsakyma 4u.gif
o kokio tipo jusu plaukas?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 13:32)
O koks jos maždaug kiekis ir kaina? Aš iš panašių turėjau Naturalment, kvepėjo anyžiais  wub.gif Žinoma, kvapas ne kiekvienai gali patikti biggrin.gif Kauke buvau labai patenkinta good.gif Bet dabar nusprendžiau pabandyti Karaal Royal Jelly. Paskaičiau temoje, kad kai kurios kvapas labai nepatiko, atsukau indelį, bet man lyg nieko mastau.gif Gal ant plaukų jis taps kitoks, nors abejoju.

Jos kiekis 250 ml, kainavo tik 25 lt,cia toks vienas vaikinas platina labai daug visko is Noah,bet sake brangs,tai kol nepabrango,norejau isigyti pameginti.
Raso, kad tai jogurto kondicionierius, pagal aprasa chemiskai dazytiems,pazeistiems plaukams. Sake,net galima ji lengvai aptepus plaukus palikti isdziuti (tokiu atveju naudojant ne kaip kondic.).

Kazkas klause del nuotraukos,tai niekaip nepavyko rasti Noah nuotrauku schmoll.gif
Atsakyti