Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Man patinka is avono planet spa kauke su alivogemis, elvital irgi naudojau sausiems ir pazeistems plaukams ax.gif
Atsakyti
user posted image

O man šita kaukė labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 09 18, 11:08)
user posted image

O man šita kaukė labai patiko  thumbup.gif

Kur jos yra pirkti?smile.gif
Atsakyti
Ka pasiulytumet linkusiems sauseti ir siaustis galiukams, ilgiems, pusstrotriems plaukams? Daug plauku ataugineja eziuku. Nezinau, kas bus koki spali, gali pradeti slinkti, kaip jiems ir iprasta. sad.gif Dazau su chna tris menesius. Siaip naudoju kaukes kaip Fructis, Margaritos alaus, kaskart po plovimo darausi dilgeliu nuovira. Ka dar pasiulytumet? Gal kokia naturalia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 09 18, 21:15)

Mačiau droge. Bet man iš tos linijos tik rankų kremas nepakartojamas, o plaukų linija visa nieko gero, na čia man asmeniškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 09 18, 22:15)

Kaip jau minėjo, Droge yra pirkti smile.gif Nu man tai labai patiko, kadangi pano plaukai labai sausi, tai ir šampūną tos pačios serijos pirkau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 09 20, 13:16)
Kaip jau minėjo, Droge yra pirkti  smile.gif Nu man tai labai patiko, kadangi pano plaukai labai sausi, tai ir šampūną tos pačios serijos pirkau.  ax.gif

Mano irgi labai sausi, bet gaila, man ši linija netinka, o kremas rankų nepakeičiamas į jokį kitą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 09 20, 13:16)
Kaip jau minėjo, Droge yra pirkti  smile.gif Nu man tai labai patiko, kadangi pano plaukai labai sausi, tai ir šampūną tos pačios serijos pirkau.  ax.gif

ir mano sausi, tai galvoju, gal pades; ) O ji juos suglotnina, padrekina gerai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 09 20, 14:59)
ir mano sausi, tai galvoju, gal pades; ) O ji juos suglotnina, padrekina gerai?smile.gif

Jei nesunku, kai išbandysi, parašyk ar tiko ir patiko kaukė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 09 20, 15:32)
Jei nesunku, kai išbandysi, parašyk ar tiko ir patiko kaukė wink.gif

gerai wink.gif Dar karta bandysi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 09 20, 15:40)
gerai wink.gif Dar karta bandysi? biggrin.gif

nemanau, tiesiog įdomu ar bus dar tokių kaip aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 09 20, 15:59)

Padrėkina tai tikrai neblogai, na aš dažnai daudoju plaukų tiesintuvą, kuris gan neblogai pasausina plaukus, tai ta kaukė tikrai padeda.. ax.gif

Na žinoma, kas tinka vienam plaukui, gali visiškai netikti kitam, bet išbantyti verta, o ir kaina tikrai nesikandžioja smile.gif
Atsakyti