Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(kryziu dama @ 2010 09 02, 16:12)
gal mėginote rasos plaukų kaukes?  g.gif

man tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
stai mano nuostabioji , gal jau ir buvo girta sioje temoje, isvis visa si kosmetika pilna pagyru :
tai kaaral kauke x real sausiems, pazeistiems, is stai sios serijos :
user posted image

plaukai akivaizdziai atsigavo, tapo itin blizgantys , svelnus, ir maziau puciasi , o ir kaina stebuklinga, uz 1 litra vos 50 lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquawille: 05 rugsėjo 2010 - 18:09
apie paskutinę tą patį galiu pasakyti drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 09 05, 15:08)
stai mano nuostabioji , gal jau ir buvo girta sioje temoje, isvis visa si kosmetika pilna pagyru :
tai kaaral kauke x real  sausiems, pazeistiems, is stai sios serijos :
user posted image
plaukai akivaizdziai atsigavo, tapo itin blizgantys , svelnus, ir maziau puciasi , o ir kaina stebuklinga, uz 1 litra vos 50 lt  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Labai gera linija. Labiausiai patiko purskiamas kondicionierius.
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 09 06, 12:09)
thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  wub.gif
                    Labai gera linija. Labiausiai patiko purskiamas kondicionierius.

O manęs bent jau šampūnas šios serijos nesužavėjo. Tai ir su kauke bijau prašaut, nors tiek daug išgirta. Beje, kaunietės, gal žinote ar Mickevičiaus g. esančioje parduotuvėje galima gauti šios kaukės mažesnį kiekį, t.y gal pilsto? smile.gif

Man labiausiai patikusios kaukės:
user posted image
user posted image
abi tikrai pakankamai drėkina, glotnina plaukus, bet jų neapsunkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 17, 16:08)
Aciu uz atsakymus.
Turejau tokia loreal, nelabai pastebejau kazkokio poveikio teigiamo  g.gif  Nors jei buciau jos nenaudojus, nezinau kaip butu plaukai sureagave, bet man jie nuo jos kazkokie ne purus buvo, o tokie sunkus, velesi  doh.gif  Dariausi chemini
Bandyt reikia gal Keune, Hempz arba Tigi Dumb Blonde... Metausi tarp siu  doh.gif

Dėl TIGI dar - aš turiu kol kas tik šampūną ir dar įsigijau kondicionierių Superstar - pažiūrėsiu, koks bus poveikis. Nes man asmeniškai jokia kaukė tokio poveikio kaip kad TIGI turimas šampūnas nedavė, o jei dar ir balzamą panaudosiu - išvis turėtų būti super. Plaukai žvilga, minkšti kaip šilkas, purūs - viską gavau, ko ir reikėjo. Ir dar didelis pliusas, kad man nedirgina mano jautrios galvos odos.
Tigi Catwalk Headshot Heavenly Hydrating - šios serijos priemonės thumbup.gif
Ir bandysiu šį kondicionierių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 09 05, 19:08)
tai kaaral kauke x real  sausiems, pazeistiems, is stai sios serijos :

Pasitikslinsiu, čia per platintojas reikia pirkti? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 21, 21:04)
Isbandziau NOAH jogurto kauke,tai tokie pastebejimai: kvapas kaip milkshake gaminiu,toks pieninis,saldus. Konsistencija gan lengva,nera riebi. Laikiau kokias 7 min,patiko kaip plaukai po to krito,buvo slidus,zvilgantys. Na,bet prie to gal dar ir prisidejo serumai,aliejukai ir purskalai po plovimo biggrin.gif

QUOTE(Jorky @ 2010 08 21, 23:21)
drinks_cheers.gif man irgi sita labai patiko.
Dar viena is favoriciu siuo metu ir ko gero geriausia ir to ka esu tiurejusi - Wella SP Profesional Smothen kauke . Plaukai minksti, elastingi, blizgantys wub.gif

Merginos, o kur perkat NOAH jogurto kauke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 07, 10:11)
Pasitikslinsiu, čia per platintojas reikia pirkti?  blush-anim-cl.gif

ne, bent jau kaune tai yra trijose prof. plaukų priežiūros parduotuvėse. Vilniuje irgi yra, paieškok kaaral temoje, surašyti adresai.
Atsakyti
Įsigijau KERASTASE - VOLUMACTIVE su kompleksu AMPLI-CIMENT bigsmile.gif
Dar neturėjau, kada išbandyti, bet būtų malonu išgirsti atsiliepimus iš naudojusių šią kaukę bigsmile.gif
Atsakyti
o as naudoju KEUNE firmos plauku prieziuros kosmetika, tai esu labai patenkinta, tiek sampunu, tiek balzamu ir net nuo plauku galiuku skilinejimo kauke. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2010 08 17, 20:26)
O man nuo šios labai apsunkę plaukai būdavo ax.gif  Kitaip visai nuo to paties gamintojo "Vitamino color" - plaukai švelnūs, labai gerai padrėkina thumbup.gif

as paskutinius metus laiko tik loreal expert naudoju,isbandziau beveik visas serijas (iskyrus sviesintiems plaukams skritas) laaaaaaaaaabai patinka intense repair, vitamino color, absolute repair .

Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 08 15, 13:11)
Man labai tiko Keune Care line Vital Nutrition - taip tokioje pilkoje pakuotėje - geltonoji linija.
user posted image
Taip pat labai patiko L'Oreal Professional Series Expert Absolut Repair kaukė, geltonoje pakuotėje.
user posted image
Ji labai skalsi, sakyčiau sviestinės konsistencijos - po kelių kartų naudojimo jau matėsi teigiami rezultatai. Mano plaukai taip pat pažeisti nuo dažymų  doh.gif

as keunes neesu bandziusi, o del loreal expert absolute repair ir as pritariu 100 % , tikrai verta pabadyti norint atgaivinti pazeistus plaukus, o jei dar naudoti kompleksiskai su kitais sios linijos gaminia, tai rezultatas greitas ir stebinantis smile.gif
Atsakyti