Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

Informacinės technologijos vis labiau veržiasi į mūsų gyvenimą ax.gif . Pažymių knygelės jau tampa atgyvena blush2.gif . Jas pakeičia informatyvesnis ELEKTRONINIS DIENYNAS 4u.gif . Ar yra šita naujovė jūsų vaikų mokyklose? Kaip jums tai patinka? g.gif
Atsakyti
Tiesą sakant prieš 3 metus buvo bandoma šią sistemą įdiegti - bet prie sistemos prisijungė gal tik 5 procentai tėvų - taigi, mokytojams darbas dvigubas - elektroninis dienynas, knygelės, popierinis dienynas - todėl šio varianto atsisakėme ir likome prie seno.
Ir tėvams taip geriau.
Atsakyti
As vis dar mokausi mokykloje, pas mus nera elektroninio dienyno, paprastas yra smile.gif
Atsakyti
Mūų mokykloje yra elektroninis dienynas.
Reaguojam į jį normaliai.

Pirmiausiai prisijungiau aš, prijungiau vyrą, taip pat ir savo tėvą - jam labai rūpi ir jis nuolat pasižiūri.
Kurį laiką retai atsiversdavom tą dienyną - merginos ir taip neturi problemų, ko ten žiūrėti. Bet klasės auklėtoja per susirinkimą pasakė, kad būtina dažnai žiūrėti, nes pagal vartotojų apsilankymą puslapyje matosi, ar tėvai domisi, seka vaiko rezultatus.
Tai po to kiekvieną sekmadienį ir patikrindavom.

Šiaip man netgi pritrūko informacijos: tinklapis "sukaltas" labai grubiai, atrodo, kad patys moksleiviai jį dirbino.
Pavyzdžiui, jei prisijungimas nekorektiškas, išmeta pranešimą:

"PRAŠOME PRISIJUNGTI ANT NAUJO!"

g.gif kaži, kaip žiūri švietimo ministerija į tokius "išsireiškimus"...

Jei mokytojai ir parašo pastabą ar informaciją, kad atsinešti kokias nors priemones, tai pasimato po kelių savaičių.
O šiaip - negirdėjau iš tėvų, kad būtų nepatenkinti. Pažymių knygelių nereikia pirkti, tai jau nauda.
Jose vaikai negali ištaisyti pažymių. Nepameta ir nepalieka namuose. Užtai niekas jų nebara. Irgi nauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilidin: 11 rugpjūčio 2009 - 20:52
dilidin, o kokioj mokykloj mokosi tavo vaikai? Matau tu irgi iš Klaipėdos.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2009 08 11, 21:25)
dilidin, o kokioj mokykloj mokosi tavo vaikai? Matau tu irgi iš Klaipėdos.... mirksiukas.gif

P.Mašioto pagr.
Atsakyti
Pas mus yra.Ai man patinka, nes seniau pamiršinėdavau pažymių knygelę.Hm...tėvai iki šiol nežino slaptažodžio tongue.gif
Atsakyti
pas mus mokykloje paprastas dienynas ax.gif bet manau jis pats geriausias ir nlbj pritariu elektroniniam dienynui schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2009 08 12, 13:08)
.Hm...tėvai iki šiol nežino slaptažodžio  tongue.gif [/i]

Stebina, kad tevams tas nerupi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 14:50)
Stebina, kad tevams tas nerupi g.gif

Mano vieno bendraklasio tevai neina i susirinkimus, jeigu ka su aukletoja pasikalba per telefona. Buvau paemusi jo pazymiu knygute siaip pasiziureti, o ten nei vieno paraso nebuvo biggrin.gif Kiek zinau, kad jo tevai labai uzsieme, daug dirba, mazai bendrauja su savo sunum. Na, cia kiekvieno reikalas, bet, manau, kad jam reiketu daugiau demesio skirti. Tas bendraklasis geras, mokosi gerai, del elgesio nera problemu, bet vis tiek mano nuomone jam truksta tevu demesio ax.gif
Atsakyti
Man irgi atrodytų, kad tėvams turi rūpėti, kaip sekasi vaikui mokykloje g.gif . Net jei vaikas yra labai gerai besimokantis 4u.gif . Juk elektroninis dienynas skirtas glaudesniam mokyklos ir šeimos ryšiui, o ne tik informavimui apie mokinio pažymius. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mokykloje yra elektroninis dienynas, bet tėvai vistiek popierinį variantą žiūri biggrin.gif elektroniniam dienyne patogiau, kad ten automatiškai vidurkį suskaičiuoja, nereik mokytojui skaičiuot.
Atsakyti