Naudojame manodienynas.lt, pernai atsirado paslauga "mano dienynas plius", t.y. galimybė matyti klasės vidurkius, vaiko vietą pagal pažymius klasėje ir pan., bet už papildomą mokestį, 3 Lt/mėn., t.y. 0,87 EUR. Kiek keista pasirodė, nes kiti dienynai tą patį siūlo be jokių papildomų mokesčių. Na, bet smalsumas nugalėjo, keletą mėnesių užsisakiau tą paslaugą. Šiais mokslo metais paslauga pabrango, dabar 3EUR mėn.!!!

Įdomu, ar čia tik man tai nenormalu atrodo ar ir kitiems? Suma ta pati, tik valiuta kita... Tokios paslaugos pabrangimas nuo 0,87 EUR iki 3 EUR man atrodo bent jau nekorektiškas - pripratina vartotojus ir po to tikisi, kad sunku atsisakyti, mokės žmonės tiek, kiek užsiplėš

Tiesa, yra ten akcija, 20 EUR metams, bet tai man vis tiek nepriimtina, geriau vaikui už tuos pačius pinigus porą gerų knygų nupirksiu

Nemokėsiu tų pinigų dar ir dėl to, kad savininkai suprastų, kad vartotojai nesutinka su tokia kainų politika. Nebus paklausos, gal kris ir kaina. Kokius 0,50 EUR/mėn. gal ir mokėčiau, nors manau, kad kaip ir kiti dienynai, manodienynas šias elementarias paslaugas galėtų teikti be papildomų mokesčių. Vienu žodžiu, nusivylus aš jais
Pasakykit, ką darote kiti, kas naudojatės manodienynu, mokate tiek kiek paprašo ar ne?