Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 15:50)
Stebina, kad tevams tas nerupi g.gif

"Mokinkis dėl savęs" - jų pačių žodžiai.Pasiteirauti kaip sekasi mokslai gali, bet kadangi jau mokinuosi dėl savęs, nematau reikalo jiems sekti kiekvieną mano pažymį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dumb: 13 rugpjūčio 2009 - 20:04
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 13:50)
Stebina, kad tevams tas nerupi

O manęs nestebina schmoll.gif , nes žinau tokių, kurie penkiamečius palieka LT ir išvažiuoja atostogų porai savaičių į Ispaniją.
Vaikus namo iš darželio parveža senelis, bet nakčiai jis nelieka...

Manot, kad tokiems tėvams rūpės pažymių knygelė, nesvarbu kokiu pavidalu: popieriniu ar elektroniniu?

Bet mane labiau stebina g.gif komentatorių mamyčių nuomonė: internete "šarina", forumuose dalyvauja, suprask - kompiuterio nebijo, su IT draugauja...
O va dienynas - būtinai popierinis.
Gal ir forumo žinutes tik spausdintas skaitote???? biggrin.gif

Beje, dumb, o jūs kokioje mokykloje?
Atsakyti
Simono Daukanto ;D
Atsakyti
As apie tokias internetines pazymiu knygeles isgirdau tik is jusu. Mano sunus eis i antra klase, bet pas mus mokykloje apie tokias kalbu negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(alinaaaa @ 2009 08 23, 18:03)
As apie tokias internetines pazymiu knygeles isgirdau tik is jusu. Mano sunus eis i antra klase, bet pas mus mokykloje apie tokias kalbu negirdejau.

Pradinukams netaikomos jos-tik vyresnėse klasėse ir tai ne visur.Man tai jos-nieko gero.Vis kasnors nulaužia,po to negali 2 mėn įeiti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 08 24, 10:44)
Pradinukams netaikomos jos-tik vyresnėse klasėse ir tai ne visur.Man tai jos-nieko gero.Vis kasnors nulaužia,po to negali 2 mėn įeiti... doh.gif

Kad pradinukams ir pazymiu neraso smile.gif
Atsakyti
Yra. Aš labai patenkinta.
Tik užjaučiu mokytojus, kad jiems tenka dabar du dienynus pildyti.
Patinka dar vienas dalykas- kad galiu parašyti žinutę dalyko mokytojams.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 24, 15:12)
Kad pradinukams ir pazymiu neraso smile.gif

Ai jo,tiesa.Senokai besimokiau pradinėj,tai kažkaip prisimiršo viskas... doh.gif
Atsakyti
Pas mus mokykloje nėra ir džiaugiuosi dėl to- tėvams nebūtina žinot "blogesnių" pažymių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2009 08 11, 17:02)
Informacinės technologijos vis labiau veržiasi į mūsų gyvenimą ax.gif . Pažymių knygelės jau tampa atgyvena blush2.gif . Jas pakeičia informatyvesnis ELEKTRONINIS DIENYNAS 4u.gif . Ar yra šita naujovė jūsų vaikų mokyklose? Kaip jums tai patinka? g.gif

Pas mus nera. Siaip gal ir gerai jei butu - gi ne visi vaikai savo tevams rodo savo pazymiu knygele. Buna, kad "pamirsta" i mokykla atsinest, o gal dar ir geru pazymiu prisiraso bigsmile.gif Bent jau pas mus mokykloje buvo ir tokiu mokiniu tongue.gif
Atsakyti
Pas mus yra, jau treti metai. Pirmaisiais buvo pildomas ir elektroninis ir popierinis. Veliau - tik elektroninis. Man siaip ideja patinka.
Atsakyti
Pradinėje buvo popierinis, dabar pagrindinėje pratinamės prie elektroninio (yra tik elektroninis). Su internetu draugauju, tai nematau jokių minusų, vien privalumus. Pažymių penktokams dar nerašo, bet užtat pasižiūriu, ar/kas užduota namų darbų thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saloniki: 08 rugsėjo 2009 - 15:56