Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Forgete @ 2009 10 13, 14:07)
as pati ja surinkau, viskas labai labai graziai susileido (ikejoj negali nekokybiskai susileist biggrin.gif, pas juos labai dideli kokybes reikalavimai), viskas graziai padaryta. neturiu ko prikibt smile.gif

Na, tada ramia sąžine užsakinėsiu. Klausiau, nes vyras labai priekabus, jei kas ne taip - tai po to pusę metų bumba, kad pinigus išleidau vėjais doh.gif

O kaip dėl čiužinio, ne per minkštas, ne per kietas? Spyruoklės nesijaučia?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 13, 14:13)
Na, tada ramia sąžine užsakinėsiu. Klausiau, nes vyras labai priekabus, jei kas ne taip - tai po to pusę metų bumba, kad pinigus išleidau vėjais  doh.gif

O kaip dėl čiužinio, ne per minkštas, ne per kietas? Spyruoklės nesijaučia?

Zinok maniskis irgi priekabus, prie kiekvieno kampo ar krastuko kabinasi, nu bet sakau prie sios lovos tai man nera ko kabintis. grazi, naturalus medis, lengvai susirenka ir dydis normalus. nesinorejo man tos paaugliskos 200*90 pirkt. Na ir kaina padori, palyginus su lietuvoj parduodamais baldais doh.gif

Normalus tas ciuzinys, kiek tavo vaikas sveria? Gi tokiem kaip musu maziukam nereikia kazko ipatingo, jie lengvi tai ir ciuzinys gali but minkstas. As pati ant jo prigulu ( su savo nestuke.gif svoriu) tai man jokia spyruokle nesijaucia. MB labai isrankus ciuziniams, tai sake kad sitas vaiko jam tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 10 13, 14:18)
Zinok maniskis irgi priekabus, prie kiekvieno kampo ar krastuko kabinasi, nu bet sakau prie sios lovos tai man nera ko kabintis. grazi, naturalus medis, lengvai susirenka ir dydis normalus. nesinorejo man tos paaugliskos 200*90 pirkt. Na ir kaina padori, palyginus su lietuvoj parduodamais baldais  doh.gif

Normalus tas ciuzinys, kiek tavo vaikas sveria? Gi tokiem kaip musu maziukam nereikia kazko ipatingo, jie lengvi tai ir ciuzinys gali but minkstas. As pati ant jo prigulu ( su savo  nestuke.gif  svoriu) tai man jokia spyruokle nesijaucia. MB labai isrankus ciuziniams, tai sake kad sitas vaiko jam tinka ir patinka.

Didelis didelis tau aciuks.gif Išgelbėjo mane tavo atsakymas.
Vaikis mano tai tik 13 kg tesugebėjo užauginti per 3 metus blink.gif Nesinori labai minkšto čiužinio, kad nebūtų su stuburu problemų. Nes ir taip su krūtinės ląsta turim bėdų. Užtat ir dairausi tinkamo čiužinio už padorią kainą. Bet iš kitos pusės, kai pagalvoji, jei nėra brangus čiužinys, tai gali po kokių 2-3 metų ir išmesti.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 10 13, 14:41)
Didelis didelis tau  aciuks.gif Išgelbėjo mane tavo atsakymas.
Vaikis mano tai tik 13 kg tesugebėjo užauginti per 3 metus  blink.gif Nesinori labai minkšto čiužinio, kad nebūtų su stuburu problemų. Nes ir taip su krūtinės ląsta turim bėdų. Užtat ir dairausi tinkamo čiužinio už padorią kainą. Bet iš kitos pusės, kai pagalvoji, jei nėra brangus čiužinys, tai gali po kokių 2-3 metų ir išmesti.

Nu dabar prigyriau ir jausiuosi kalta jei kas ne taip. Taviskis dar neblogai, mano tik 11kg ...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 10 13, 12:36)
man arodo cia lt kokios fredos pagaminti ir pro sona pardavinejami smile.gif

Koks skirtumas is kur, svarbu, kad zymiai pigiau nei Ikea'oj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda05: 14 spalio 2009 - 17:39
QUOTE(meda05 @ 2009 10 14, 18:38)
Koks skirtumas is kur, svarbu, kad zymiai pigiau nei Ikea'oj  ax.gif

skirtumas yra, pati pirkau lietuviskas mamuto spinta ir komoda, na tai kokybe skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 10 14, 18:56)
skirtumas yra, pati pirkau lietuviskas mamuto spinta ir komoda, na tai kokybe skiriasi.

Va va ka norejau pasakyt apie Lt pirktas spintas.Visiskai nieko blogo nepastebejau...Jokio ibrezino ar kazkokio kito negero daikto.Buvo viskas kas ieina i komplekta,beje ir laikikliai prie sienos tvirtinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 14, 19:02)
Va va ka norejau pasakyt apie Lt pirktas spintas.Visiskai nieko blogo nepastebejau...Jokio ibrezino ar kazkokio kito negero daikto.Buvo viskas kas ieina i komplekta,beje ir laikikliai prie sienos tvirtinti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereses @ 2009 10 14, 19:29)

Labukas,

Komodos spalva buten tokia:
http://www.ikea.com/...oducts/30090202

ar tinka tokia spalva?
Atsakyti
QUOTE(ramiakas @ 2009 10 16, 10:09)
Labukas,

Komodos spalva buten tokia:
http://www.ikea.com/...oducts/30090202

ar tinka tokia spalva?

Tinka smile.gif
Atsakyti
Mamules kam reikia tokios lovytes?uzsakiau pas Renalda,bet cia LTV radome nupirkti tokia kokios norejome-galeciau perleisti,nes jis sake si savaitgali vaziuoja i Lenkija
jei niekam nereiks tai galiu atsakyti as pas ji blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sakykit,o tas Renaldas gal ir i Klaipeda veza baldus? O jei ne,gal zinot tarpininka,kuris veza i ta gala? rolleyes.gif
Atsakyti