Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

Mergytės, o gal kuri esat pirkusi ar bent gyvai mačiusi štai tokią knygų spintą?

user posted image

Nuoroda:
http://www.ikea.com/...ducts/S99847636

Niekaip nerandu info, koks jos dydis: aukštis, plotis, gylis g.gif Ir šiaip labai aktualu, ar ji nėra skysta, nes greičiausiai pirktumėm nečiupinėję, taip sakant blush2.gif
Būčiau labai dėkinga, jei žinančios pasidalintumėt informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 10 21, 16:55)
Stebuklaz.... turiu dideli, dideli prasyma  blush2.gif  blush2.gif gal galetum apziureti is arciau ir paciupineti sia sofkute:
user posted image

cia nuoroda: http://www.ikea.com/...ducts/S59864294
butent tokios spalvos: svanby bezovyj (nes yra dar kita bezine, bet ji tokia tamsesne...)
ar si man patinkanti spalvye ne i geltonuma???? Ir kaip pati sofkute... kaip pagalves ar ne skystos... Ir dar domina ar medziagyte tokia kaip aksuomas... ar labiau tokia kaip tvirtas linas  smile.gif
Jei nebus tos spalvos tada grynai balta ir aplamai kaip sofa ar verta demesio...

Ir dar  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif gal galetum man atvezti ta nemokama Ikea kataloga uz sokolada... tikrai atsidekociau... As taip pat Vilniete  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 10 21, 22:33)
Busiu dekinga,jei paciupinesi ta pufika. Visai viliojanciai tie bananai skamba biggrin.gif Gal nebus lievata biggrin.gif Man cia i tambura reiktu,kad sveciai turetu kur prisesti batus apsiauti smile.gif

Sveikos, ka tik grizome iš IKEA, apsiprekinome thumbup.gif Jau kai ko gailiuosi, kad suabejojau ir nenusipirkau... Jei tik turit galimybę ir poreikį, būtinai apsilankykite pačios, nes kataloge sudėta gal tik pusė prekių, jau nekalbu apie smulkmenas. Kol MB prausiasi, pasidalinsiu žiniomis:

LaimingaMamyte, niu pačiupinėjau tą sofkutę, tai ji daugiau lininė, nors ten šiek tiek kitoks audinys, spalva ne į geltoną, pagalvės nėra labai standžios... Man atrodo, kad ji per brangi už tokią kokybę, nesakau, kad ji prasta, bet man trūksta kokybės...
Katalogiuką turiu, jei reikia mirksiukas.gif

Dovis, o pufikiukas fainas, ten jis kaip ir naujiena. Šonai tik apipinti, bet tvirtai, o viršus kietokas, apačioje plokštė. Man patiko. Tokių pat pufų yra ir medžiaginių, pačių įvairiausių spalvų...

Susirgau IKEA kaip reikiant biggrin.gif Lietuvių sutikome gal net daugiau nei lenkų ir turiu pasakyti, kad visi sutiktieji buvo stiliovi, inteligentiški fainuoliai drinks_cheers.gif Įspūdžių tiek, kad jau netelpa galvelėje doh.gif Buvo momentų kai taip užimdavo kvapą nuo pamatyto grožio ir ką čia slėpti, nuo didelio noro įsigyti wub.gif Siūlau apsilankyti IKEA net jei nieko neplanuojat, garantuoju, tuščiomis neišeisit thumbup.gif

Bėgu miegoti ant naujų Ikėjiškų pagalvių, jei dar kas domins, prašom kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

skaiciau skaiciau, bet neradau tokios info: ar buna kokie kolekciju ispardavimai? nuolaidos?

dekui is anksto 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rataute @ 2009 10 24, 23:16)
skaiciau skaiciau, bet neradau tokios info: ar buna kokie kolekciju ispardavimai? nuolaidos?

buna, bet reikia stebeti on-line smile.gif

taip pat buna is ekspoziciju daiktai parduodami papigiai, bet reikia uztaikyti, kada keicia ekspozicijas ir isnesa i sale cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

kas esat pirke TROFAST spintutes - stalciu spalvu kaitalioti neiseina, ar imanoma rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Flora @ 2009 10 25, 17:33)
Sveikos,

kas esat pirke TROFAST spintutes - stalciu spalvu  kaitalioti neiseina, ar imanoma rinktis?

susikomplektuoji kaip tau patogu
Atsakyti
Stebuklaz,
Aciu uz info reks uzsakinet. Cia pas mus nieko tinkamesnio neradau. O spalva jo panasi?

Greit rodyk ka papirkai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 25 spalio 2009 - 17:03
stebuklaz, gal kartais pamatėt tokią baltą lovytę? Puslapyje tik žydra, o savo akimis ikejoje esu mačiusi baltą. Įdomu, ar tikrai tik žydrą tegalima nusipirkt unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Dėl šios lovos nežinau, nemačiau ax.gif
Ikėjoj tiek visokių "navarotnų" daiktų yra smile.gif Pavyzdžiui mes nusipirkom metalinę mentelę tefloninėms keptuvėms, kuri nebraižo paviršiaus nes padengta silikonu, stabdukus spintelėms, kad nesidaužytų durelės, specialią plėvelę, kuria išklojus stalčius, puodai ar įrankiai nečiuožinėja. O kiek dar visko gero... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 10 26, 10:27)
Dėl šios lovos nežinau, nemačiau  ax.gif
Ikėjoj tiek visokių "navarotnų" daiktų yra  smile.gif Pavyzdžiui mes nusipirkom metalinę mentelę tefloninėms keptuvėms, kuri nebraižo paviršiaus nes padengta silikonu, stabdukus spintelėms, kad nesidaužytų durelės, specialią plėvelę, kuria išklojus stalčius, puodai ar įrankiai nečiuožinėja. O kiek dar visko gero...  thumbup.gif

gal galite kuri imesti nuoroda tos pleveles, nes anksciau, kai nereikejo, tai maciau ja, o dabar niekaip neberandu doh.gif
Atsakyti
Neturiu nuorodos, plėvelę vyras užtiko Ikėjoj, aš apie ją iki tol net nežinojau... rolleyes.gif Bet jei turite kantrybės, vakare grįžusi namo apžiūrėsiu pakuotę (nes dar neišpakuota mirksiukas.gif ), tai tuomet parašysiu pavadinimą, o gal net ir nuorodą įdėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 10 26, 10:19)
gal galite kuri imesti nuoroda tos pleveles, nes anksciau, kai nereikejo, tai maciau ja, o dabar niekaip neberandu doh.gif

http://www.ikea.com/...oducts/80012853
Atsakyti