QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 10 21, 16:55)
Stebuklaz.... turiu dideli, dideli prasyma

gal galetum apziureti is arciau ir paciupineti sia sofkute:
cia nuoroda:
http://www.ikea.com/...ducts/S59864294
butent tokios spalvos: svanby bezovyj (nes yra dar kita bezine, bet ji tokia tamsesne...)
ar si man patinkanti spalvye ne i geltonuma???? Ir kaip pati sofkute... kaip pagalves ar ne skystos... Ir dar domina ar medziagyte tokia kaip aksuomas... ar labiau tokia kaip tvirtas linas
Jei nebus tos spalvos tada grynai balta ir aplamai kaip sofa ar verta demesio...
Ir dar

gal galetum man atvezti ta nemokama Ikea kataloga uz sokolada... tikrai atsidekociau... As taip pat Vilniete
QUOTE(Dovis @ 2009 10 21, 22:33)
Busiu dekinga,jei paciupinesi ta pufika. Visai viliojanciai tie bananai skamba

Gal nebus lievata

Man cia i tambura reiktu,kad sveciai turetu kur prisesti batus apsiauti
Sveikos, ka tik grizome iš IKEA, apsiprekinome

Jau kai ko gailiuosi, kad suabejojau ir nenusipirkau... Jei tik turit galimybę ir poreikį, būtinai apsilankykite pačios, nes kataloge sudėta gal tik pusė prekių, jau nekalbu apie smulkmenas. Kol MB prausiasi, pasidalinsiu žiniomis:
LaimingaMamyte, niu pačiupinėjau tą sofkutę, tai ji daugiau lininė, nors ten šiek tiek kitoks audinys, spalva ne į geltoną, pagalvės nėra labai standžios... Man atrodo, kad ji per brangi už tokią kokybę, nesakau, kad ji prasta, bet man trūksta kokybės...
Katalogiuką turiu, jei reikia
Dovis, o pufikiukas fainas, ten jis kaip ir naujiena. Šonai tik apipinti, bet tvirtai, o viršus kietokas, apačioje plokštė. Man patiko. Tokių pat pufų yra ir medžiaginių, pačių įvairiausių spalvų...
Susirgau IKEA kaip reikiant

Lietuvių sutikome gal net daugiau nei lenkų ir turiu pasakyti, kad visi sutiktieji buvo stiliovi, inteligentiški fainuoliai

Įspūdžių tiek, kad jau netelpa galvelėje

Buvo momentų kai taip užimdavo kvapą nuo pamatyto grožio ir ką čia slėpti, nuo didelio noro įsigyti

Siūlau apsilankyti IKEA net jei nieko neplanuojat, garantuoju, tuščiomis neišeisit
Bėgu miegoti ant naujų Ikėjiškų pagalvių, jei dar kas domins, prašom kreiptis