Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

Kokybe turiu omeny, o gal beto kas ir turi ir gali is patirites pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 03, 17:10)
Na taip. didelių baldų aš nepirkau, bet juk galima pasakyti, kad ryt busiu tą ir tą valandą, ten ir ten, malonėkit atvažiuoti prekių. O dabar...  doh.gif Nusivyliau... verysad.gif Planavau dar visko prisipirkti...

Viskas ok thumbup.gif Renaldas turbūt skaito šią temą, nes vakar parašė, kad tą ir tą valandą būsiu ten ir ten. Kitas reikalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 04, 07:30)
Viskas ok  thumbup.gif Renaldas turbūt skaito šią temą, nes vakar parašė, kad tą ir tą valandą būsiu ten ir ten. Kitas reikalas  drinks_cheers.gif

Aha biggrin.gif Mes ir vaziavom i paskirta vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 03, 12:05)
o ka sese pirko???? butu idomu suzinoti nuomone apie kokybe....  bigsmile.gif  ax.gif

Pirko Hemnes spintą ir didelę komoda bei porą staliukų. Hemnes kokybė normali, nes pati turiu šios serijos baldų, o staliukai dar nesurinkti, tai nieko negaliu pasakyt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 04 lapkričio 2009 - 10:53
QUOTE(Endendu @ 2009 11 04, 11:51)
Pirko Hemnes spintą ir didelę komoda bei porą staliukų. Hemnes kokybė normali, nes pati turiu šios serijos baldų, o staliukai dar nesurinkti, tai nieko negaliu pasakyt mastau.gif

As mastau apie Hemmnes dvigule lova. Man patinka ir Malm modelis, bet nenoriu su tais krastais, nes kojas apdauzysim ax.gif ax.gif dabar tokia turim ir del tu krastu norim keisti lova. Siap domina ir kiti modeliai be krastu... tik neaisku del kokybes g.gif g.gif

Ir dar prasysiu pagalbos del ciuzinio ??? Skaitau as tuos aprasymus ir nesuprantu kuom jie skyriasi - kuris yra geresnis, sprendziu tik pagal kaina blush2.gif blush2.gif Ar yra ciuziniai jau su imontuotom gruotelem, ar teisingai supratau??? Ir tuomet jau nebereikia pirkti groteliu lovai???
Gal kuri turit Ikeos Sultan ciuzini??? Koki konkreciai modeli.... na ir aisku busiu dekinga uz atsiliepimus apie kokybe 4u.gif

Kada dabar renaldas planuoja vaziuoti vel????
Papildyta:
Jau pati paskambinau Renaldui ir suzinojau kad jis vel vaziuos lapkricio 14 diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 04, 14:32)

Gal kuri turit Ikeos Sultan ciuzini??? Koki konkreciai modeli.... na ir aisku busiu dekinga uz atsiliepimus apie kokybe  4u.gif

sultan čiužiniai labai geri!
mes turim ,tik nepasakysiu koks tiksliai modelis. nes popierių nebeturim.
neišsiugli,spyruoklės stiprios.
galima rinktis tarp minkšto,medium ir kieto, bet kietas, nereiškia kad čiužinys kietas, tiesiog spyruoklių daugiau. o čia reikia žiūrėti pagal žmogaus svorį.dvigulei lovai, t.y. miegant dviem žmonėm būtinai reikia medium ar hard, nes su soft gali būt prasčiau su spyruoklėm,vienam žmogui tai gerai, ar vaikui.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 04, 14:32)
Jau pati paskambinau Renaldui ir suzinojau kad jis vel vaziuos lapkricio 14 diena  4u.gif

O, tai liuks thumbup.gif iki to laiko spėsiu pas Renaldą užsakyti reikiamus daiktus parvežimui.
QUOTE(marbela @ 2009 11 04, 17:39)
sultan čiužiniai labai geri!
mes turim ,tik nepasakysiu koks tiksliai modelis. nes popierių nebeturim.
neišsiugli,spyruoklės stiprios.
galima rinktis tarp minkšto,medium ir kieto, bet kietas, nereiškia kad čiužinys kietas, tiesiog spyruoklių daugiau. o čia reikia žiūrėti pagal žmogaus svorį.dvigulei lovai, t.y. miegant dviem žmonėm būtinai reikia medium ar hard, nes su soft gali būt prasčiau su spyruoklėm,vienam žmogui tai gerai, ar vaikui.

Žiūrinėjausi vaikišką čiužinį iš Ikea.Bet nupeikė mano pasirinkimą čiužinių temoje. g.gif Jei Lonas nepagamins nestandartinio Norkos čiužinio, išsirinksiu ką nors iš Sultan serijos.
Panos, ar yra Ikejoje staliukų kompiuteriams. Kažko panašaus į pusryčių staliuką, kuris naudojamas pusryčiaujant lovoje. (tikiuosi, įsivaizduojat, kaip turėtų atrodyti). Gal kas iš besilankančių esat matę tokį staliuką, o gal net ir pirkot. Lietuvoj ieškojau, bet neradau. O labai reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 11 04, 19:22)

Žiūrinėjausi vaikišką čiužinį iš Ikea.Bet nupeikė mano pasirinkimą čiužinių temoje. g.gif  Jei Lonas nepagamins nestandartinio Norkos čiužinio, išsirinksiu ką nors iš Sultan serijos.
Panos, ar yra Ikejoje staliukų kompiuteriams. Kažko panašaus į pusryčių staliuką, kuris naudojamas pusryčiaujant lovoje. (tikiuosi, įsivaizduojat, kaip turėtų atrodyti). Gal kas iš besilankančių esat matę tokį staliuką, o gal net ir pirkot. Lietuvoj ieškojau, bet neradau. O labai reikia.  ax.gif

mes ir turim lovas iš ikejos, sultan. nu man tai super. ir kur dirbau, irgi miegojau ant sultan čiužinio, bet va pavadinimo tai nepasakysiu g.gif ir dabar mes ir turim dvi atskiras viengules, bet sujungėm kartu tai gavos plati dydelė lova. čiužiniai gan aukšti, bet dabar jau įpratau.

aš tai nepusryčiauju lovoj, nežinau kaip tie staliukai atrodo, bet pirkau tokį a la padėklą kompiuteriui, na lovoj ypač gerai,kad nekaistų. einu ieškot linko, bet parodysiu iš savo ikejos, gal ir lenkijoj bus.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 04, 21:12)
aš tai nepusryčiauju lovoj, nežinau kaip tie staliukai atrodo, bet pirkau tokį a la padėklą kompiuteriui, na lovoj ypač gerai,kad nekaistų. einu ieškot linko, bet parodysiu iš savo ikejos, gal ir lenkijoj bus.

Lenku psl va kokiu radau smile.gif

1.
2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c@stell: 04 lapkričio 2009 - 22:18
QUOTE(Kirkė @ 2009 11 04, 22:22)
O, tai liuks  thumbup.gif  iki to laiko spėsiu pas Renaldą užsakyti reikiamus daiktus parvežimui.

Žiūrinėjausi vaikišką čiužinį iš Ikea.Bet nupeikė mano pasirinkimą čiužinių temoje. g.gif  Jei Lonas nepagamins nestandartinio Norkos čiužinio, išsirinksiu ką nors iš Sultan serijos.
Panos, ar yra Ikejoje staliukų kompiuteriams. Kažko panašaus į pusryčių staliuką, kuris naudojamas pusryčiaujant lovoje. (tikiuosi, įsivaizduojat, kaip turėtų atrodyti). Gal kas iš besilankančių esat matę tokį staliuką, o gal net ir pirkot. Lietuvoj ieškojau, bet neradau. O labai reikia.  ax.gif

http://www.ikea.com/...uery=pod laptop
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 11 04, 20:22)

as gal pries 3 metus seniuose pirkau wink.gif manau turetu ir dabar tureti wink.gif
Papildyta:
padeklas

kitas padeklas

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2009 11 04, 21:16)
Lenku psl va kokiu radau smile.gif

2.

taip aš tokį turiu, nebegalėjau iš kart paieškot, ačiū 4u.gif
na man jis visai padeda, laptopas ne taip kaista, ir ant kelių pasidedu, ir ant stalo ir ant lovos..
Atsakyti