Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(marbela @ 2009 11 04, 17:39)
sultan čiužiniai labai geri!
mes turim ,tik nepasakysiu koks tiksliai modelis. nes popierių nebeturim.
neišsiugli,spyruoklės stiprios.
galima rinktis tarp minkšto,medium ir kieto, bet kietas, nereiškia kad čiužinys kietas, tiesiog spyruoklių daugiau. o čia reikia žiūrėti pagal žmogaus svorį.dvigulei lovai, t.y. miegant dviem žmonėm būtinai reikia medium ar hard, nes su soft gali būt prasčiau su spyruoklėm,vienam žmogui tai gerai, ar vaikui.

4u.gif 4u.gif
QUOTE(grange @ 2009 11 04, 22:12)
mes ir turim lovas iš ikejos, sultan. nu man tai super. ir kur dirbau, irgi miegojau ant sultan čiužinio, bet va pavadinimo tai nepasakysiu  g.gif  ir dabar mes ir turim dvi atskiras viengules, bet sujungėm kartu tai gavos plati dydelė lova. čiužiniai gan aukšti, bet dabar jau įpratau.

Aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif

Ka manot apie mano pasirinkima.... lova isirinkom nebrangia, geriau ciuziniui daugiau isleisime ax.gif ax.gif

Lova:
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/S39861569

Ciuzinis:
user posted image
http://www.ikea.com/...oducts/40156768
(kas suprantat lenkiskai...paskaitykit prasau aprasyma: ar as teisingai supratau kad sis ciuzinis yra jau su imontuotu remu??? g.gif ) Siap kaina labai patraukli.... nezinau i ka reikia atkreipti demesi, bet spyruokliu net 187vnt., cia turbut nemazai)

ir dar vienas ciuzinis apie kuri irgi svarstau, sis net 800 PLN brangesnis nei pirmas ir be imontuotu groteliu... bet as nesuprantu kuom jis yra geresnis nei pirmas, kad toks kainos skirtumas, vien del naturaliu medziagu g.gif g.gif
user posted image
http://www.ikea.com/...oducts/90109581

Ka manot apie lovos varianta... ji pigi, ar nebus todel nekokybiska g.gif g.gif Ir koki is siu ciuziniu patartumet rinktis bigsmile.gif bigsmile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 05 lapkričio 2009 - 00:36
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 05, 01:33)
4u.gif  4u.gif
Aciu uz atsakymus  4u.gif  4u.gif

Ciuzinis:
user posted image
http://www.ikea.com/...oducts/40156768
(kas suprantat lenkiskai...paskaitykit prasau aprasyma: ar as teisingai supratau kad sis ciuzinis yra jau su imontuotu remu???  g.gif ) Siap kaina labai patraukli.... nezinau i ka reikia atkreipti demesi, bet spyruokliu net 187vnt., cia turbut nemazai)

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vertimas smile.gif
Naudinga informacija:
Kietumo lygis: Kietas
187 spyruoklės 1m2
Jei Jūs spyruokliniam čiužiniui ant medinio karkaso išsirinkote 20-ies ar daugiau cm kojas, čiužinį būtina papildyti koja-atrama Sultan, kad užtikrinti stabilumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 05 lapkričio 2009 - 09:28
Sveikos mirksiukas.gif , gal esate užmatę Ikėjoje suoliuką prieškambariui? Ne pufą, o būtent suoliuką, tokie būna pailgi ir siauresni nei įprasti. Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 11 05, 10:26)
Vertimas smile.gif
Naudinga informacija:
Kietumo lygis: Kietas
187 spyruoklės 1m2
Jei Jūs spyruokliniam čiužiniui ant medinio karkaso išsirinkote  20-ies  ar daugiau cm kojas, čiužinį būtina papildyti koja-atrama Sultan, kad užtikrinti stabilumą.

Bet jei deti i lova... tai groteliu nebereikes g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 05, 11:58)
Bet jei deti i lova... tai groteliu nebereikes  g.gif  g.gif

Panašu, kad taip:)
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 11 05, 12:21)
Panašu, kad taip:)

Aciu labai uz pagalba 4u.gif o koks ciuzinis jums atrodo geresnis psirinkimas 1 ar 2 variantas???
Nezinau ar esu teisi, bet kazkodel nenoriu pirkti kur lateksinis virsus - man atrodo tas lateksas ne visiem tinka.... bet gal klystu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 05, 11:27)
Sveikos  mirksiukas.gif , gal esate užmatę Ikėjoje suoliuką prieškambariui? Ne pufą, o būtent suoliuką, tokie būna pailgi ir siauresni nei įprasti. Iš anksto dėkoju  4u.gif

O suoliuko norit su atlošu? Ar tik suoliuko-suolo? smile.gif
Suoliukai čia:
http://www.ikea.com/.../hallway/10728/

Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 05, 12:25)
Aciu labai uz pagalba  4u.gif o koks ciuzinis jums atrodo geresnis psirinkimas 1 ar 2 variantas???
Nezinau ar esu teisi, bet kazkodel nenoriu pirkti kur lateksinis virsus  - man atrodo tas lateksas ne visiem tinka.... bet gal klystu  g.gif  g.gif

Aš tai čia negaliu patart, visai nenusimanau apie čiužinius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 05 lapkričio 2009 - 12:23
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 05, 12:25)
Aciu labai uz pagalba  4u.gif o koks ciuzinis jums atrodo geresnis psirinkimas 1 ar 2 variantas???
Nezinau ar esu teisi, bet kazkodel nenoriu pirkti kur lateksinis virsus  - man atrodo tas lateksas ne visiem tinka.... bet gal klystu  g.gif  g.gif

kodėl gali netikti? g.gif
mūsų visas lateksinis čiužinys. kažkuris iš Sultan. ir labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 11 05, 13:35)
kodėl gali netikti?  g.gif
mūsų visas lateksinis čiužinys. kažkuris iš Sultan. ir labai tinka smile.gif

Girdejau toki dalyka, kad lateksas netinka tiems kurie miega ant pilvo....o mes abu ant pilvu miegam ax.gif ax.gif

Lateksas tai suprantu viskoelastine medziaga, na tokia kaip Dormeo .... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 05 lapkričio 2009 - 12:52
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 05, 13:48)
Girdejau toki dalyka, kad lateksas netinka tiems kurie miega ant pilvo....o mes abu ant pilvu miegam  ax.gif  ax.gif

Tai jei ant nugaros miegi, tai tinka, o jei atvirkščiai- tai ne? O kokis skirtumas? Įdomu pasidarė g.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri planuojat is vilnieciu ka uzsisakineti? man tik 1-2 smulkiu daikteliu reikia, tai noreciau prisiblatinti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Prajuokinot su tais pilvais lotuliukas.gif thumbup.gif

Gal turite atsiliepimų apie šiuos segtukus maišeliams bigsmile.gif ?
user posted image

Segtukai 30vnt.
Kaina super, o ir kiekis thumbup.gif
Atsakyti