Sveikos merginos! Nespejau apsiziureti, o naujoji tema jau ipusejusi  

 !!! As tai pastaraisiais menesiais kazkaip apsileidus buvau ir inikau kepti ta pati per ta pati 

 bet va sugrizo ikvepimas, tai ilindau nauju ideju pameskerioti 

  ir, reikia pripazinti, visai sekmingai! vakar kepiau varskes pyraga pagal 
paidukes recepta, kazkur temos pradzioj radau. nu tai koks saunus gavosi 

 iskilo iki pat duonkepes virsaus ir nei kiek nusukrito (paprastai jei koks kepinukas taip smarkiai iskyla, tai dazniausiai ir sukrenta). O jau purumas, minkstumas, ir dregnas toks 

 Aciu uz recepta 

  tiktai gaila, kad baisiausiai suslogavau siandien - viskam, ka valgau, skonio truksta 

 bet pyragas vis tiek patiko 
Papildyta:Beje, kazkur ankstesniuose puslapiuose isskaiciau, kad yra kepanciu duonele ant ajeru. Tai noriu paklausti, is kur jus ju gaunat - pacios prisirenkat ar buna ir kur nors pirkti?