Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 03 15, 16:42)
Man neužšaldė. Skausmo absoliučiai jokio nejaučiau  rolleyes.gif

Man ir UK veriantis nešaldė, bet kad skausmas baisus būtų ir meluočiau biggrin.gif
Atsakyti
man ir nesalde blush2.gif truputi buvo nemalonus jausmas ir viskas smile.gif aisku kazko papurske tai truputi apsalo biggrin.gif tai gal cia ir skaitosi tas saldymas nzn lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nieko nedarė-iškišau liežuvį,bac - ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2010 03 16, 01:47)
Man nieko nedarė-iškišau liežuvį,bac - ir viskas  lotuliukas.gif

man irgi, tik dar dezinfekavo prieš tai smile.gif
Atsakyti
liezuvyje auskara issiduriau jau pries 3 metus, metus panesiojus, pastojau ir man uzplauke, na atrode kad jautrios dantenos pasidare ir auskara issiemiau, praejus 2 metams, vel stipriai uzsimaniau, jau buvau suplanavus eiti, bet nzn kas sove i galva, nuejau pasiemiau sena auskara, pries veidrodi lengva kisau, pasukinedama ir ka pralindo, vel turiu auskara liezuvyje ax.gif thumbup.gif
siaip buvau lengvam soke, nes net nebuciau pagalvojus ir net nezinojau, kad per 2 metus skyle gali neuzgyti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
As irgi sita grozi turejau wub.gif bet teko gult po peiliu operacinej tai liepe issiimt, ir uzteko 3-4 val kad skylute uzsitrauktu verysad.gif per gimdyma neliepe issitraukt, o ten pasake kad ne vieno papuosolo nebutu... tai va taip ir netekau, bet vel ziauriai noriu blush2.gif ir tas auskaras buvo man toks brangus, nes tai buvo pirmoji MB dovana wub.gif o pakainavo tada berods 90 lituku, nepamenu tiksliai, MF Siauliuose veriaus. valgiau daug ledu tad liezuvis beveik nesutino ir labai gerai uzgijo viskas, taip pat skalavau hexoraliu smile.gif kai jis baigesi paprasciausiai nusipirkau dantu skalavimo skysti ir naudojau reguliariai, nes visos tos apnasos aplink auskara, kazkaip fuuuu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 03 17, 07:59)
sveikutes 4u.gif
As irgi sita grozi turejau wub.gif  bet teko gult po peiliu operacinej tai liepe issiimt, ir uzteko 3-4 val kad skylute uzsitrauktu verysad.gif per gimdyma neliepe issitraukt, o ten pasake kad ne vieno papuosolo nebutu... tai va taip ir netekau, bet vel ziauriai noriu blush2.gif  ir tas auskaras buvo man toks brangus, nes tai buvo pirmoji MB dovana wub.gif o pakainavo tada berods 90 lituku, nepamenu tiksliai, MF Siauliuose veriaus. valgiau daug ledu tad liezuvis beveik nesutino ir labai gerai uzgijo viskas, taip pat skalavau hexoraliu smile.gif  kai jis baigesi paprasciausiai nusipirkau dantu skalavimo skysti ir naudojau reguliariai, nes visos tos apnasos aplink auskara, kazkaip fuuuu doh.gif

o tai kiek pries tai auskara nesiojai?
nu bet geras, vieniems, t.y. man per du metus neisgijo, o tau per 3-4 val isgijo. kazi kame priezastis g.gif
Atsakyti
sveikos. uzsiregistruosiu ir as smile.gif Turiu auskara liezuvyje jau 7 metus. kai isiveriau buvay nepilnamete, isiveriau tevams nieko nesakius. be abejo jie greit pastebejo nes liezuvis baisiausiai istino ir kelias dienas sveplavau blush2.gif jiem nepatiko bet priejom kompromiso - ne uz ka niekada neparodyti mociutei biggrin.gif As veriausi Klaipedoj. netgi 2 kartus. nes po poros metu atsibodo ir issiemiau. uzgijo per viena diena kazkur ( todel labai nustebau kad gali neuzgyt kelis metus ). bet po keliu menesiu supratau kad ilgiuosi geleziuko liezuvyje ir vel isiveriau.

kas liecia pati verima, tai man uzsalde, bet galiu pasakyt kad pats tas uzsaldymas buvo zymiai nemaloniau nei verimas biggrin.gif po keliu metu sugalvojau kad ir i bambute reiktu geleziuka isivert. Dabar galiu pasakyt tik tiek jau geriau dar 100 kartu i liezuvi isiverziau nei dar nors viena karta i bamba ( skausmo atzvilgiu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garsityla @ 2010 03 25, 17:32)
sveikos. uzsiregistruosiu ir as smile.gif Turiu auskara liezuvyje jau 7 metus. kai isiveriau buvay nepilnamete, isiveriau tevams nieko nesakius. be abejo jie greit pastebejo nes liezuvis baisiausiai istino ir kelias dienas sveplavau  blush2.gif  jiem nepatiko bet priejom kompromiso - ne uz ka niekada neparodyti mociutei  biggrin.gif  As veriausi Klaipedoj. netgi 2 kartus. nes po poros metu atsibodo ir issiemiau. uzgijo per viena diena kazkur ( todel labai nustebau kad gali neuzgyt kelis metus ). bet po keliu menesiu supratau kad ilgiuosi geleziuko liezuvyje ir vel isiveriau.

kas liecia pati verima, tai man uzsalde, bet galiu pasakyt kad pats tas uzsaldymas buvo zymiai nemaloniau nei verimas  biggrin.gif  po keliu metu sugalvojau kad ir i bambute reiktu geleziuka isivert. Dabar galiu pasakyt tik tiek jau geriau dar 100 kartu i liezuvi isiverziau nei dar nors viena karta i bamba ( skausmo atzvilgiu)  biggrin.gif

o man atvirksciai tik as is pradziu bamba o velaiu liezuvi biggrin.gif ir nemaloniau buvo liezuveli vert tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif) Norejau pasiteiraut, pati isiveriau cia tik pries 5 dienas. Na is pradziu viskas normaliai, nei tas patinimas koks baisus butu buves, nei skausmas koks. Bet dabar pastebejau ,kad liezuvis kazkoks gelsvas ;//
Atrodo laikaus tu higienos normu, ir skalaujuj po kiekvieno valgio, purskiu ourskalu , bet kazkaip cia . Jau pradedu bijot. Nenoriu netekt liezuvio biggrin.gif
O ir limfmazgiai padideje yra, tai irgi kelia itarimu ;//
Atsakyti
O kiek dažnai žiūrėjai į liežuvį prieš tai? biggrin.gif Dabar padidintą dėmesį gauna liežuvis,nepergyvenk-viskas tvarkoje,man truputį daugiau nei savaitę viskas vaidenosi,tavo liežuvis liks vietoj 4u.gif
Atsakyti
Na ziuriu dienoj tikrai daugiau nei iprastai biggrin.gifD Reik atsidziaugt gi biggrin.gif Bet jis tikrai geltonas ;/ o jei prades puliuot ? :/ Nu nafik ...
Atsakyti