Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 06, 23:25)
nu Jus pavarot mergaites  swoon.gif as vos negavau infarkto cia beskaitinedama  blush2.gif
negaleciau isiverti auskaro i liezuvi brrrr

A taip tikrai baisiai skamba ? biggrin.gif Na čia jau kiekvieno skonio reikalas kas kam patinka ,bet tikrai nėra taip baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat anksčiau turėjau. Veriant tikrai neskauda ir tas diskomfortas po įvėrimo yra ne toks baisus kaip maniau. Pranešiojau kokius 5 metus, bet išsivėriau nes pajutau kad dantims kenkia- braižo ir pan. Patarčiau rinktis plastikinius auskarus ar burbuliukus, tikrai maženė žala tuomet.
Atsakyti
Sveikos panelės. wink.gif
Net nežinau nuo ko pradėti. Pati esu 14 pakolkas metų, birželį 15 sueis, labai noriu auskariuko liežuvyje, bet tėvai.. Jie man neleidžia, ir griežtai, (bent mama) uždraudė. Nebijau nei vertins nei ką, o kaip su skausmu? Ar ten labai jau skauda? wink.gif DĖKUI.
Atsakyti
Turiu auskariuka jau penkti metai ax.gif buvau keleta sykiu trumpam issiverusi, tai taip kazko truko.. biggrin.gif lygiai taip pat keistas jausmas, kaip ir pirma karta isiverus.
Kai vere visiskai neskaudejo, patinimas labai mazas buvo. Dar ta pati vakara koldunus valgiau irnesakyk.gif aisku tik tiek, kad labai letai juos valgiau. lotuliukas.gif bet is esmes tai laaabai nepatartina toki maista valgyti bent savaite rolleyes.gif

spaggettute del skausmo, tai cia labai individualiai. vienoms skauda, kitoms tempia, o vat as pvz nieko nepajutau... uzsimerkus laukiau laukiau kol pradurs ir tik girdziu: viskas. lotuliukas.gif o tikejausi ten bent kokio skausmo. i ausis skaudziau dure rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hard_candy: 11 balandžio 2010 - 13:11
Bet aš tai nebijau nei kiek, nežinau kaip su tėvais, mama tikai sakė neleis. Gal žino, kas nors kur Alytuje įsiverti???? sad.gif Mano draugė priekinį dantį nusiskėlė, tai net prisibijau... Patarkit... listen.gif
Atsakyti
QUOTE(spaggettute @ 2010 04 11, 18:25)
Bet aš tai nebijau nei kiek, nežinau kaip su tėvais, mama tikai sakė neleis. Gal žino, kas nors kur Alytuje įsiverti???? sad.gif Mano draugė priekinį dantį nusiskėlė, tai net prisibijau... Patarkit... listen.gif

visgi mama teisi, gal biski paauk, auskaro turbut nori pries draugus pasipuikuot
Atsakyti
nenoriu pasipuikuoti, tiesiog labai noriu
Atsakyti
QUOTE(spaggettute @ 2010 04 11, 22:45)

neskubėk, auskaras palauks, o jei tooks didžiulis noras, tai ir jis nedings.. o kaip tavo draugė nusiskėlė ta danti? turbut ta auskariuka kramte pastoviai, ar as klystu? ar tiesiog kando kazka ir prikando auskariuka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spaggettute @ 2010 04 11, 21:45)

Istorija panasi i mano biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik as 16 prasiveriau tevai pyko bet ka jie padarys ? nebent lieps issiimti o tada butu gaila pinigeliu sukystu i si reikala ax.gif o seip manau palauk nes manau per jauna dar kazkaip ne kaip atrodo kai jaunos prasivere bent jau 16 palauk ir jai bus noro tada verkis nes as 13 uzsimaniau ir po 3 metu prasiveriau nesigailiu ne kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Paneles,
ilgai laukus trečiadienį pagaliau prasivėriau auskarą į liežuvį. Iš pradžių (pirmą, antrą dienomis) viskas buvo thumbup.gif o vakar skaudėjo labai liežuvio galą ir skylutę, patinimas neatslūgsta, bet bent gerai, kad nešveluoju ir galiu visiškai normaliai valgyt. Naudoju hexoral kiekvieną kartą pavalgius ir kartais atsigėrusi. Bet vis dėlto turiu keletą klausimų - kiek laiko Jums buvo ištinęs liežuvis? jei naudojote hexoral tai darėte su vandeniu 50/50? nes man tai sakė kosmetologė kuri vėrė, bet paskaičiusi jo instrukciją supratau, kad skiestas jis man nelabai padės.. Ar Jums bėgo limfa? Gal žinote kodėl liežuvio skylutė aptirpusi?
Labai ačiū už pagalbą
Atsakyti
Labukas, nors aš vėriausi ne LT, bet man kaip buvo. Skalavau burną po kiekvieno valgio su druska (kažkokios davė) ir purškalu purškiau.Liežuvis buvo patinęs, ir kaip sakai aptirpęs.Tai normalu, gi svetimkūnis įvertas.Tikrai nepergyvenk-kiekvienai skirtingai gyja.Greit praeis ir tinimas ir skausmas 4u.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif Pabandysiu dar ledukų užsišaldyt ir palaikyt, kad ne taip skaudėtų smile.gif
Atsakyti