Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Dėkui smile.gif Pabandysiu dar ledukų užsišaldyt ir palaikyt, kad ne taip skaudėtų smile.gif
Atsakyti
Na štai jau ir aš oficialiai galiu prisijungti prie auskaro liežuviuke nešiotojų thumbup.gif tą procedūrą atliko katik, prieš keliasdešimt minučių biggrin.gif grožis wub.gif šiaip kol kas skauda, tempia apačią, bet tai normalu rolleyes.gif laukiu kol ištins, šiaip valgau ledus ir tikiuosi, kad ištins nedaug rolleyes.gif blush2.gif vėliau papasakosiu kaip sekėsi gydyti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na štai smile.gif Praėjus šešioms dienoms liežuviukas atrodo nuostabiai thumbup.gif jau koks džiaugsmas dabar vartant jį nebejausti skausmo tongue.gif Dar šiek tiek patines bet tik prie pat auskariuko rolleyes.gif vis dar skalauju hexoral ir valau dantukus po kiekvieno valgio smile.gif pamilau aš sąvajį auskariuką tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Na štai, paskubėjau džiaugtis.. naktį kai miegojau visas auskariukas išslydo, gerai, kad bent jau neprarijau o užspringau juo.. na nelabai kas čia gero, bet bent skylutė visiškai nesėjo užsitraukt smile.gif taigi vėl visas gijimo procesas iš pradžių. ech, grožis tikrai reikalauja aukų biggrin.gif beje, norėjau pasiteirauti - ar turi bėgti kažkoks baltas skystis iš liežuvio? nes ten tikrai nepuliuoja - juk skaudėtų ir matytusi. o dabar nei skauda nei ką, tiesiog bėga..
Atsakyti
Nesuprantu kaip jums ten auskaras atsisuka biggrin.gif Kažkaip to nebuvo man dar...
O dėl skysčio bėgančio-praeis,viskas su laiku užgis ir baigsis bėdelės 4u.gif
Atsakyti
man atsisuko nes prieš einant miegot buvau į kitą burbuliuką pasikeitus, o vėliau turbūt gerai neužsukau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Net nežinau, bet ji kažkaip valgydama nusiskėlė, ir dar priekinį... Ne kas. . . O manau, gal rimtai palauksiu. smile.gif O gal ir nebenorėsiu, nežinau. smile.gif))))))
Atsakyti
tongue.gif tongue.gif
QUOTE(aggnutte @ 2010 04 20, 15:01)
Na štai, paskubėjau džiaugtis.. naktį kai miegojau visas auskariukas išslydo, gerai, kad bent jau neprarijau o užspringau juo.. na nelabai kas čia gero, bet bent skylutė visiškai nesėjo užsitraukt  smile.gif  taigi vėl visas gijimo procesas iš pradžių. ech, grožis tikrai reikalauja aukų biggrin.gif beje, norėjau pasiteirauti - ar turi bėgti kažkoks baltas skystis iš liežuvio? nes ten tikrai nepuliuoja - juk skaudėtų ir matytusi. o dabar nei skauda nei ką, tiesiog bėga..

nesuprantu panos kaip jus tuos burbuliukus nuryjate smile.gif uzsukite stipriai.. ir maziau liezuviukais zaiskite... siaip liezuvis yra vienintele kuno vieta kuria maziausiai skauda ir kuri greiciausiai gyja smile.gif tai jei jau isiveret auskariuka, su gera prieziura jis zaizdele per 3 dienas nustoja skaudeti ir per savaitele uzgja... smile.gif bent jau man tongue.gif
Atsakyti
Na nežinau kaip ten su užgijimu per 3 dienas, bet man praėjo jau savaitė ir dar liežuvis patinęs, o kartais ir paskauda skylutę pačią g.gif nors tikrai sąžiningai prižiūriu jį, valau dantis 2 kart per dieną (dažniau sąlygos neleidžia), po kiekvieno valgio skalauju skysčiu ir dar purškiu hexoralio purškalu mirksiukas.gif jau net pats liežuvis nubalo nuo tų visų skalavimų lotuliukas.gif laukiu kol viskas susitvarkys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuttee @ 2010 04 26, 17:21)
Na nežinau kaip ten su užgijimu per 3 dienas, bet man praėjo jau savaitė ir dar liežuvis patinęs, o kartais ir paskauda skylutę pačią  g.gif nors tikrai sąžiningai prižiūriu jį, valau dantis 2 kart per dieną (dažniau sąlygos neleidžia), po kiekvieno valgio skalauju skysčiu ir dar purškiu hexoralio purškalu  mirksiukas.gif  jau net pats liežuvis nubalo nuo tų visų skalavimų lotuliukas.gif laukiu kol viskas susitvarkys  ax.gif

Hexorali skiesti patarciau, nes po to tikrai labai nugriauz. Galu gale kiekvienam gyja kitaip .... ax.gif
Atsakyti
As turejau auskara prie 7 menesiu bet issiveriau, o dabar kai noriu isiverti ziuriu kad tik is apacios aukariukas ilenda ir tai ne visas o liezuvio virzutine skilute jau uzaugo ;( gal kam nors taip buvo? Ka darete? Noriu savo auskariuko atga smile.gif
Atsakyti
Tai vat panelės. Vis dėl to nuspredžiau. VERSIUOSI. Kaune, teotatto, vasarą,
Atsakyti