Na štai jau ir aš oficialiai galiu prisijungti prie auskaro liežuviuke nešiotojų
tą procedūrą atliko katik, prieš keliasdešimt minučių
grožis
šiaip kol kas skauda, tempia apačią, bet tai normalu
laukiu kol ištins, šiaip valgau ledus ir tikiuosi, kad ištins nedaug
vėliau papasakosiu kaip sekėsi gydyti
Na štai, paskubėjau džiaugtis.. naktį kai miegojau visas auskariukas išslydo, gerai, kad bent jau neprarijau o užspringau juo.. na nelabai kas čia gero, bet bent skylutė visiškai nesėjo užsitraukt
taigi vėl visas gijimo procesas iš pradžių. ech, grožis tikrai reikalauja aukų
beje, norėjau pasiteirauti - ar turi bėgti kažkoks baltas skystis iš liežuvio? nes ten tikrai nepuliuoja - juk skaudėtų ir matytusi. o dabar nei skauda nei ką, tiesiog bėga..
Nesuprantu kaip jums ten auskaras atsisuka
Kažkaip to nebuvo man dar...
O dėl skysčio bėgančio-praeis,viskas su laiku užgis ir baigsis bėdelės
O dėl skysčio bėgančio-praeis,viskas su laiku užgis ir baigsis bėdelės
Net nežinau, bet ji kažkaip valgydama nusiskėlė, ir dar priekinį... Ne kas. . . O manau, gal rimtai palauksiu.
O gal ir nebenorėsiu, nežinau.
))))))
QUOTE(aggnutte @ 2010 04 20, 15:01)
Na štai, paskubėjau džiaugtis.. naktį kai miegojau visas auskariukas išslydo, gerai, kad bent jau neprarijau o užspringau juo.. na nelabai kas čia gero, bet bent skylutė visiškai nesėjo užsitraukt
taigi vėl visas gijimo procesas iš pradžių. ech, grožis tikrai reikalauja aukų
beje, norėjau pasiteirauti - ar turi bėgti kažkoks baltas skystis iš liežuvio? nes ten tikrai nepuliuoja - juk skaudėtų ir matytusi. o dabar nei skauda nei ką, tiesiog bėga..
nesuprantu panos kaip jus tuos burbuliukus nuryjate
Na nežinau kaip ten su užgijimu per 3 dienas, bet man praėjo jau savaitė ir dar liežuvis patinęs, o kartais ir paskauda skylutę pačią
nors tikrai sąžiningai prižiūriu jį, valau dantis 2 kart per dieną (dažniau sąlygos neleidžia), po kiekvieno valgio skalauju skysčiu ir dar purškiu hexoralio purškalu
jau net pats liežuvis nubalo nuo tų visų skalavimų
laukiu kol viskas susitvarkys
QUOTE(Vikuttee @ 2010 04 26, 17:21)
Na nežinau kaip ten su užgijimu per 3 dienas, bet man praėjo jau savaitė ir dar liežuvis patinęs, o kartais ir paskauda skylutę pačią
nors tikrai sąžiningai prižiūriu jį, valau dantis 2 kart per dieną (dažniau sąlygos neleidžia), po kiekvieno valgio skalauju skysčiu ir dar purškiu hexoralio purškalu
jau net pats liežuvis nubalo nuo tų visų skalavimų
laukiu kol viskas susitvarkys 
Hexorali skiesti patarciau, nes po to tikrai labai nugriauz. Galu gale kiekvienam gyja kitaip ....
Tai vat panelės. Vis dėl to nuspredžiau. VERSIUOSI. Kaune, teotatto, vasarą,