Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(viskas gerai kas gerai baigiasi @ 2010 11 26, 18:40)
Atsibodo jau tas dziaugsmelis  verysad.gif  skausmas siek tiek apmazejo, bet vistiek skauda, ypac kai daug kalbet reikia, o mano toks darbas  doh.gif  tinimas nepraeina, sveplavimas taip pat nesumazejo, gaila pinigeliu ir bijau kad nepraeis cray.gif

man toks klausimas iškilo, o tu skalauji spec skysčiu bent po kiekvieno valgio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 26 lapkričio 2010 - 19:38
Praeis tikrai, aš ir taip galvojau, bet va dar antra savaitė nepraėjo, o jau viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Aguonytė blink.gif beee.gif

taip skalauju po kiekvieno valgio , taip pat po atsigerimo, jei geriu ne vandeni, su hexoral skysciu, taip pat karts nuo karto su drungnu vandeniu kuriame istirpinta druska, na zodziu druskos tirpalu, bet vistiek kakutis gaunas, istines bjaurybe nors tu ka cray.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas gerai kas gerai baigiasi @ 2010 11 27, 03:47)
Aguonytė  blink.gif  beee.gif

taip skalauju po kiekvieno valgio , taip pat po atsigerimo, jei geriu ne vandeni, su hexoral skysciu, taip pat karts nuo karto su drungnu vandeniu kuriame istirpinta druska, na zodziu druskos tirpalu, bet vistiek kakutis gaunas, istines bjaurybe nors tu ka cray.gif

tada ilgai gyja.. nori auskaro kentėk biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Baisiai viliojuosi su auskaru liežuvyje smile.gif Iš vienos pusės, tai ne tatuiruotė, kuri daroma praktiškai visam gyvenimui. Atsibodus išsiverti galima sau ramiausiai. Bandau dėl pliusus ir minusus smile.gif
Atsakyti
tame ir yra pliusas,kad isverus randas nesimatys (vis ne antakis ar lupa). aisku pradzioj reikes savaitele pakenteti, bet ko mes del grozio nepadarome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas gerai kas gerai baigiasi @ 2010 11 27, 05:47)

Hmmm...as duriausi liezuvi du kartus,nes pirmaji karta issiimti teko del darbo. Prasiduriau pries kelias savaites. Nesveplavau,siek tiek buvo patines...sekancia diena jau galejau valgyti viska,o trecia diena valgiau cili sriuba lotuliukas.gif Liezuvis laikosi puikiai.... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,turiu kupona drakono zenkle vilniuj ir mastua butent liezuviui ji panaudoti..zinoma labai bijau,kad ten nepazeistu kokkiu skonio receptoriu ir ,kad nesvepluociau visa gyvenima biggrin.gif
bet dabar dar viena beda,kad ir nesu maza mergaite ir atsakau uz save,visgi mama labai pries,jos manymu,liezuvi veriasi tik ******... tai va ,ar labai ten sveplavimas tas jauciamas? nes su ja matausi kasdien ir zinoma bendrauju,bet nenoriu pyktis ir versti ja apie mane blogai galvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2010 12 12, 17:58)
sveikos,turiu kupona drakono zenkle vilniuj ir mastua butent liezuviui ji panaudoti..zinoma labai bijau,kad ten nepazeistu kokkiu skonio receptoriu ir ,kad nesvepluociau visa gyvenima biggrin.gif
bet dabar dar viena beda,kad ir nesu maza mergaite  ir atsakau uz save,visgi mama labai pries,jos manymu,liezuvi veriasi tik ******... tai va ,ar labai ten sveplavimas tas jauciamas? nes su ja matausi kasdien ir zinoma  bendrauju,bet nenoriu pyktis ir versti ja apie mane blogai galvoti  biggrin.gif

snekejau normaliai nuo pat praverimo, tevai net nepastebejo kol pati nepasigyriau ax.gif sveplavimo jokio nebuvo , tik pirmaja savaite sunku valgyti kietesni maista. Dabar jau net pamirstu kad ji turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o tau salde? nes nezinau saldyt man ar ne...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2010 12 12, 18:54)

jei nori skausmo nesišaldyk .. bet tikrai skaudės, aš šaldžiausi nieko nejaučiau biggrin.gif tik malonų dūrimą.. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2010 12 12, 19:54)

bent jau man tik papurske kazkokio skyscio biski apmire liezuvis bet tikrai nestipriai, o skausmo nejauciau nes jie su znyplutem kai suiima aplink ta vieta ir duria tik jauciasi kad kazka kisa o siaip jokio skausmo nebuvo. thumbup.gif Tikrai neskausmingai veria, palyginus kai i nosi veriamas auskaras ten tai jau tikari nemalonu ir skauda fear.gif
Atsakyti